Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 688
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 960
Тосамо Валка, Ивана и Елица останаха. Другите са я бременни, я вече имат деца

# 961
Юруш на иванините хакове. Звучи все едно тя ги е измислила Grinning
Запомнете това видео и ръкавиците за ексфолиране на тялото и утре като зарекламира ексфолиант, който е да бест оф дъ бест ще я изпляскаме в иг.

# 962
Пепето била рожденичка днес. Да е жива и здрава и още дълго време да ни дава материал за темата. 😃

# 963
  • UK
Ох на Ивана и гледах видеото с розобера- разбрахме вече, че тя е специална и не яде като другите, защото трябва нонстоп да го натяква?? Отделно обясняваше как цял ден не била яла и умирала от глад, и затова си взела някаква салатка със зеленяш и домати вътре- суупер засищащо. И като взе бонбона от хотела за Бобо, той си “падал по такива неща” с пренебрежителен тон 😒 Страхотен пример за здравословно отношение към храната за подрастващите им фенчета, няма що, браво Ванче!

И този хотел вила нам какво си е много видно на аванта, поне да си каже, вместо да се превъзнася в един милион сторита и инстаграм снимки. Това, че не са ти платили, ами ти дават безплатен престой, също се брои за реклама.

# 964
Валката дори тъпо видео за ядене на даден цвят храна не можа да направи като хората. То не бяха шоколадово барче, оранжеви кайсии...
Едно не разбирам - ако реши да прави видео с 24 часа синя храна, как ще пие вода? Scream Моля, някой да отговори, защото няма да спя от притеснение!

Чакам мами влога ляйфстал бърде! Честит рожден ден, Пепе! Пожелавам ти да пораснеш!

# 965
Аз като казах , че домът ѝ е разхвърлян вие казахте: какво очакваш от майка с 2 деца
 Ми, не ми е перфектна тая майка, каквато иска да я виждаме. И домът ѝ е мърляв и всичко около нея

# 966
Laughing Какво е бузацииииииии Rolling Eyes

# 967
Това от бозайник ли идва, само че с у? Бузая, бузация Simple Smile

# 968

Ужас!!!

# 969
  • София
Полинчето е с този гащеризон, защото нямало смисъл да си купува нови дрехи. 😂😂 Интересно как харчат пари за всичко друго само не и за това от което имат истинска нужда.

Edit: Полина днес е с рокля. Ех, добре, че е  бг мама...

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 13:05 от feel_you

# 970
  • София

Моята баба така нарича дебелите бузи.

# 971
А вие обичате ли "кьополо" ? Изглежда правописът е заразен.
Скрит текст:

# 972
  • Някъде там
Тази с бузаците не я знам коя е,но поне е адекватно облечена.
Само вижте Полина.И това ако не е показност?!

Каква и е идеята не схващам...
Корема достатъчно се вижда и без да се загащиш като стар дядо ризата в потура...

# 973
Никога не съм предполагала, че една бременна жена може да ми е толкова досадна и противна. То бива пъчене и навираше, ама нейното е отвратително.
Но днес е облечена доста по-прилично и изглежда много по-симпатично.

# 974
Елизабет казва, че се е закръглила и е направила бузки.
Тази с бузаците не я знам коя е,но поне е адекватно облечена.
Играеше ролята на Михаела в "София ден и нощ".

Общи условия

Активация на акаунт