Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 167 983
  • 3 696
  •   2
Отговори
# 2 175
https://j.gifs.com/vb20nr.gif това отлично онагледява съдържанието в на Валера главовото подкосмие. Не знам къв ментален банкрут трябва да си, за да намериш някакъв смисъл в нейният "контент". Сори нот сориЕ.

# 2 176
Тия да спрат да разхищават дървесина и да вземат спонсори да им изпратят по един четец, че Пепе вече ги води с един Триумф напред.

# 2 177
Четците имат ли функция селфиЕ?

# 2 178
Гледам ги нашите инфуелсърки - до една години около 30 или малко над - една от тях няма концепция по която да се води. дават го креативни - с кое точно не е ясно. Г*за си продават за реклами. И понеже се държат инфантилно целят само и единствено детската аудитория - то и друг вече не имс е връзва. Валери - го дава по детскли наивна - всъщност е кифленски зациклила в една ниша на гримчета бронзери. Пепе - тя да огрее навсякъде - където плащат е първа на хорото - изказва се високопарно и некомпетентно - позира и все е тона аз съм над Вас . Била съм в Дания Вие какво знаете . Ели тя е по миловидна - има добри попадения - но и нея често я удря комплекса и има нужда да докаже на себе си първо колко е обичана, приемана и какъв скандинавски живот живее. Всъщност при всичките прозира една неудовлетвореност и се цели на приливи и отливи да се направи стойката вижте ме мен и се вижте Вас. Ами съжалявам това не е инфуелнсърство. Не се поднася съдържание , което според мен да е полезно. Следя няколко чужди инфлуенсърки - там има линия на съдържанието което се поднася. Приятно е да гледаш - и е приятно защото наистина нещо научаваш. За мен до една БГ моми са губене на време - което дори не е изгубено приятно. Нямам никаква нужда да мис е доказва Пепа колко е успешна ( не намерила време да изпере на децата столчето с мърлява коса набючена на кукуриго, нито Валката да ми пляска грим кат на промоцияили пък Ели върти суче и моя Mr. Birch и свека ми колко много ме обичат. Ивана нацвъкала татуировки като от Сливенския затовор - и това е дримър. Това съдържание не е полезно не е и интересно.

За рецепти - сега видях новия Канал на Ели - ами не няма да го следвам - нито е измислила сама рецептите - повечето са от пинтерест. И типично ползва с енещо но не се указва първоизточника. Следвам няколко интересни кулинарни ( flavcity, donalskehan)- не ме привличат инстаграмабъл снимки на храна дето на вкус не става. Забравих приятна ми беше Стефи - до един момент започна да зацикля - и пак се появи това аз сега ходих един колко си - моя Борко е най - и по и тъй беше . Или отидох в Шанел и накупих 20 пудри кога ще ги ползвам не е ясно. Да добре се гримира - случайно обаче ми попадна в едно от сторитата снимка без милион филтри - ами и аз се докарвам горе долу толкоз на грим. Та розовия балон , в който живеят реших да не съм част от надуващите го.

За платената сцена на Сатиричния касата не е у нас.

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 22:32 от Lilie

# 2 179
Мне. Само функция книжиЕ Joy

# 2 180
Сега ще кажат, че сме й завидели на розУвите парцали.

# 2 181

Не ми се търси да ви пусна видео на Софи Шохет от същия терминал, каза жената, че не би си купила дори чашки с английския флаг, щото всичко било с доста завишени цени. Ама коя е наша Мара и коя е тая Софи?!?!

На летищата не е ли безмитно в Duty-free? Аз съм купувала шоколадови изделия понякога (не от Хийтроу, де). Да си купува от там.

# 2 182
И преди съм казвала, че Валери ми е симпатична, просто така отвътре ми идва и не ме дразни. Но..наистина това беше абсолютно безсмислено видео за мен и всичко би било разбираемо, ако просто спре да твърди, че основната маса от абонати е във възрастова граница18-30 години и се ориентира към детската аудитория, в което няма лошо всъщност, различни контингенти просто. Има влогъри, които се развиват в тази насока само - Стан, Стефи са приблизително на нейните години.

И попаднах на нещо любопитно. Двама влогъри, които не съм гледала, а разбрах от темата и смятам, че и те са насочени към диапазон 12-17 годишни. Та те звънят на техни познати влогъри и се майтапят. Първо е било качено видеото и са били видни някои номера, при което може да си представите потърпевшите влогъри как са пострадали от фенски тормоз, видеото се качва втори път и часта с Емил Конрад е изрязана. Мисълта ми е, че тези двамата са доста зле, че допускат това да се случи  и някак въобще не е колегиално.
Обаче ми даде интересен поглед към това как разсъждават тези хора, приблизително думите на една бяха "Аз не те знам, но ти ме знаеш и чрез теб аз изкарвам пари " 😮, друга пък почна да се пазари за работа и заплащане.
Иде ми да кажа просто Хора, учете и работете истински.
Хвърлете един поглед.
https://m.youtube.com/watch?v=IwQ8ovTzLag

# 2 183
Скрит текст:
Мне. Само функция книжиЕ Joy

Къде е този коментар, че май май е затрит

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 00:37 от Не се сърди, човече

# 2 184
Изтрит е горния коментар.
Обаче много ми стана мъчно за ВалериЕана, тооолкова ѝ било ТРУДНО!!! да ходи 5 дни облечена розово. Жива да я ожалиш и нея, и едната ѝ мозъчна гънка, споделена с Мартин, който носово мънка иззад кадър и снима тая лоботомия...

# 2 185
Включвам се, за да споделя два интересни кулинарни канала, рецептите са веган, но са доста креативни и редовно черпя идеи.
https://www.youtube.com/channel/UCtuwIdM0Zx7xCiZSa_clRzw/featured - Liv B
https://www.youtube.com/user/happypeargreystones/featured - The Happy Pear

И докато съм на тази вълна, едни от любимите ми канали свързани с храна са Binging with Babish и AlmazanKitchen, може и да са споменавани, уж чета редовно, ама..

# 2 186

Не ми се търси да ви пусна видео на Софи Шохет от същия терминал, каза жената, че не би си купила дори чашки с английския флаг, щото всичко било с доста завишени цени. Ама коя е наша Мара и коя е тая Софи?!?!

На летищата не е ли безмитно в Duty-free? Аз съм купувала шоколадови изделия понякога (не от Хийтроу, де). Да си купува от там.

Не и акп пътуваш към ЕС държави. 5ти терминал се ползва само от British airways и е с безумно скъпи магазини. А да пазаруваш от Хародс редовно също е абсурдно. Цените там са завишени защото е Хародс жестоко се съмнявам, че наистина си взима нещата от там. 😁😁

# 2 187
Ясно, Айви23. Ако човек познава цените, няма да се излъже да се набута.

# 2 188
  • На правилното място в правилния момент
Край! Гергана Петкова обяви, че ще направи видео "Ям кафява храна за 24 часа". Коя беше врачката, която го предрече, да й дам медал?

# 2 189
Край! Гергана Петкова обяви, че ще направи видео "Ям кафява храна за 24 часа". Коя беше врачката, която го предрече, да й дам медал?

Хаха. Аз помня, че написах нещо по темата, но може и други да са коментирали. Попитах тогава какво ще яде, ако е само кафяво, и някой каза ''шоколад''. То и други кафяви работи има, де.

Общи условия

Активация на акаунт