Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 167 983
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 190
24 часа вафли, шоколад и какаов кекс. И евнетуално някоя опечена пържола така да мине за кафяво, но все пак за Валето пастата и кайсиите бяха жълти... Гергана може да каже, че неизмитите картофи и те са кафеви от вън... 🙄 🤣 🤣

Едит, че да не е дабълпост. Разгледах на Майкъл инстаграма и има много сладки снимки на Ели с готини caption-и. Аз продължавам да твърдя, че си се обичат. Лично на мен много са ми мили като двойка.

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 00:44 от Ivy23

# 2 191
Вижте сега на мен какво не ми дава мира до късна доба : в Instaqueen какво печелят накрая? По ваш'те коментари се ориентирам, че е някакво жалко подобие на Antm, та се чудя за какво се борят тез момичета. "На корем" покупки от Мегз или пък  ' жип?😜 С нейните далаверки като нищо ще ги уреди.

# 2 192
  • На правилното място в правилния момент
Вижте сега на мен какво не ми дава мира до късна доба : в Instaqueen какво печелят накрая? По ваш'те коментари се ориентирам, че е някакво жалко подобие на Antm, та се чудя за какво се борят тез момичета. "На корем" покупки от Мегз или пък  ' жип?😜 С нейните далаверки като нищо ще ги уреди.

Доколкото разбрах, победителката ще стане ангел на Мегз /каква титла само, направо падам Joy /. И съответно ще развие своя Инстаграм профил по-добре от преди. А покрай това Мегз ще и напълни сигурно няколко чувалчета с парцалки и ваучери за всякакви жизненоважни процедури и придобивки.

# 2 193

След като последвах кулинарният профил на Ели ми излезе този в предложени. Явно е спряла да качва в него, защото последната снимка е от ноември 2018г.

# 2 194
Покажете ги тези снимки, то човек трябва да го следва Майкъл. Много е потаен. Joy

# 2 195
Откъде пък дойде идеята,че не се обичат?Щом живеят заедно и вероятно плануват дете(откъдето и изчиства "гинекологични проблеми" по мое мнение),значи има причина.
Проблема й е,че много му се кланя и не показва себеуважение.

За Мария,още се чудя как може 70К последователи в ЮТ да й се връзват.Дори си мисля,че нарочно се прави на богаташка,само за да гледа сеир и да се присмива на глупаците.

# 2 196
Вижте сега на мен какво не ми дава мира до късна доба : в Instaqueen какво печелят накрая? По ваш'те коментари се ориентирам, че е някакво жалко подобие на Antm, та се чудя за какво се борят тез момичета. "На корем" покупки от Мегз или пък  ' жип?😜 С нейните далаверки като нищо ще ги уреди.

Доколкото разбрах, победителката ще стане ангел на Мегз /каква титла само, направо падам Joy /. И съответно ще развие своя Инстаграм профил по-добре от преди. А покрай това Мегз ще и напълни сигурно няколко чувалчета с парцалки и ваучери за всякакви жизненоважни процедури и придобивки.

На Мегъз ангелите си развиват инстапрофилите най-вече с купени последователи. Не знам кого заблуждават. А тая Мегз, не знам изобщо кой я взима насериозно, такова недоразумение е по всички показатели...
Гледах Златена, която принципно не харесвам особено, направила видео за парцаляците ѝ... Изобщо не се учудвам че са такива боклуци, чудя се и как има хора да ги купуват, то по-зле от Шиин. Евала за честното ревю, повече такива трябва да има.
https://youtu.be/bNP_yGqJTDI

# 2 197
  • София
Струва ми се, че на тези двете им хлопа дъската.

# 2 198
Вал инспирира в мен да ходя 5 дни в черно. В траур съм след нейния видеоклип.. Ама то като публиката ти е на 12 , трябва да правиш детински неща, за да им се харесаш.. Сега всички деца ще завлекат майките си в мола за розУуви дрешки , за да си имат.
😖😒 Мааршшш в мола за розУвки рокли, вмирисани мами на манджи и ланком !!! 😅😀

# 2 199
  • София
Валерия я гледам само без звук. Вчера направих грешката да го пусна и установих, че съм забравила колко лигаво говори. За миг се почувствах на 12 години. Ейй, подмладих се като я слушам.

# 2 200
Валери хубаво прави такива видеа ям или обличам само еди какви си дрехи,но тя даже и това не прави като хората..Видеото й с жълтата храна беше пълен булшит ..Това с дрехите е абсолютно същото..И изобщо , защо трие коментари??  Хората изказват мнение, ама друго си е да ти напише 10 годишно дете, сърце и колко те обича...И не знам как Мартин я подкрепя да прави толкова малоумни клипове...Изглежда по интелигентен..

# 2 201
Скрит текст:
Четците имат ли функция селфиЕ?
Мне. Само функция книжиЕ Joy

Къде е този коментар, че май май е затрит
Под видеото, още е там, не е изтрит, но явно се губи сред другите.
Разбира се, няма сърчице от нея.

# 2 202
Когато търсиш полета за Казанлък.....Airplane

# 2 203
Как така Пепе е във Варна,а Филип в Дания  , ами децата ?! Всеки по живота,а децата при роднини ...интересно

# 2 204
  • Пловдив
Валери хубаво прави такива видеа ям или обличам само еди какви си дрехи,но тя даже и това не прави като хората..Видеото й с жълтата храна беше пълен булшит ..Това с дрехите е абсолютно същото..И изобщо , защо трие коментари??  Хората изказват мнение, ама друго си е да ти напише 10 годишно дете, сърце и колко те обича...И не знам как Мартин я подкрепя да прави толкова малоумни клипове...Изглежда по интелигентен..
Е как да не я подкрепя Мартин като са на едно ниво...
Ако беше някой по-умен и интелигентен мъж едва ли би и позволил да се държи по този начин ...жена на тези години... и то до се показва в Ютуб където ще гледат доста хора.

Общи условия

Активация на акаунт