Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 167 804
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 295
И аз това подозирам - Фичо е бил на фиктивен договор в БГ и сега като нищо може да се води завърнал се с постоянен адрес Дания, за да вземе датски осигуровки. Да не мислите, че ония ще тръгнат да го проверяват. Майка й нали имаше някаква фирма?

Ванилия - имах предвид, че не съм се отделяла от детето т.е. спала/ прекарвала и една нощ без нея докато не навърши 8г. А детската е абсолютно задължително и полезно нещо, според мен.

# 2 296
  • Русе
Ужасна комбинация дори и цветово на Пепе: полата като кройка, блуза дето прозира, вижда се сутиенът,че и са с различни цветове, това ,да не би за да създаде илюзия за чашка Б, Ц? вижда се коремчето, абе изобщо все едно от плажа иде. Не искам да им имам гардероба на модните гурута:  нито на Вал, Ивана ,нито на Пепе. Ужас...... Галчето дето е кич  и стил ала поп-фолк, по-добре си съчетава нещата.

# 2 297
Така е, за детската съм съгласна, наистина има много ползи за децата да са сред връсници.

Между другото, срещала съм постове на Фичо във ФБ, че търсят квартира за няколко дни, когато са ходили в Дания.

Като стана дума за отделяне от децата, се сетих как преди да се роди Сиена двамата ходиха на екскурзия в Италия да се опознаят. 😆

А Пепето най-вероятно наистина е дошла направо от плажа, сега й се е паднало са бичи айляк 😂

# 2 298
Който може нека си оставя децата за по няколко дни, та не ѝ се дразня на Пепе за това. Трудничко си е с малки деца. Аз нямам нито една нощ без малката вече  3 години. Без деца съм за през деня само като съм в България. И е голям кеф. Макар Канада да е социална държава, до 4г. е някакъв кошмар, в България е по-лесно и по-евтино за тази възраст.

На Валери вече не отварям нищо, това е някакво безумие.

Здравко, изгледах последното ти видео. Много ми се ходи до Австралия, ама някой ден. Гаджето на сина ми в от Тонга и ако се заженят... 😀 И на ме ми липсва храната и кръчмите. Иначе като пушач/ не пуша на детски площадки/, но ми е голям кеф да пуша и пия бира в паркове и на плажове в България, което няма как да стане тук.

Едит. Ивана е коментирала нейния колаж с чувство за хумор.

# 2 299
Майка й нали имаше някаква фирма?

Майка и е в управителния съвет на компанията, притежаваща Office 1 и какво ли не още.

сега й се е паднало са бичи айляк 😂

МолА ви са, айлякът се бичи автентично само в Пловдив. Laughing

Деската с джуките и тя се е сдобила в модерна бамбукова чанта от Алиекспрес, сори от bamboobag.bulgaria, поръчка - на лични. НАП знаят ли?Thinking

https://www.instagram.com/p/By7bu6Cg2sj/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 18:21 от Анонимен

# 2 300
Съгласна съм с много от написаното в темата последните страници. Едно малко дете има нужда от родителите си. Ако бащата го няма толкова време, то майката. Не можеш да метнеш децата на бабата и да тръгнеш да си живееш живота сама. Познавам такива ''млади майки'', които след второто дете и на възраст под 30 изпаднаха в криза и изведнъж им се живееше. Не били живели, не били видяли нищо от младостта. Бабите им гледаха бебетата. Това е ужасно. Същевременно да се рекламираш като образцова майка е смешно. Не знам дали Ант.Пепе и мъжа й имат проблеми, той съвсем изчезна от картинката. Хубаво е в Дания ''по работа'', каквато и да е, разбирам, че му е трудно в България и манталитета е различен. Моят мъж беше в България веднъж за 2 месеца скоро след като се оженихме и още преди да се родят децата и в самолета обратно ми каза, че не може да си представи да живее цял живот там, но може понякога да ходи на кратка почивка. И аз не си го представях, де. Скандинавците имат друг манталитет и много чисто български неща нито ги разбират, нито им харесват. Но са прекалено възпитани и тактични да го кажат директно.

# 2 301
Не може да ви изчете човек.  Kissing Face

Ще взема и аз да стана един инфлуенъсър Satisfied нищо, че не съм живяла в държавата, но милото е чужденец и мога да напиша цяла дипломна работа по темата. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Иначе, голяма скука.

@ИнфлуенсъриЕ, дайте малко материал за смилане, де..Голяма скука е в момента!

# 2 302
Видяхте ли новото видео на ПАтканови, в което той и подавяра кола?
Един от първите и въпроси беше : - Ама това от общите пари ли е ?

# 2 303
Нежни, нежни души.
Една камара мъже и жени се местят, за да намерят по-добър живот и живеят сред чужд език, различни нрави и ценности, чужда култура. Простата истина е, че скандинавците нямат сметка да дойдат в България и да се блъскат тук при положение, че България е най-бедната страна в ЕС и те са свикнали на съвсем друг живот. Една гола любов се оказва недостатъчна причина да искаш се интегрираш пълноценно в чужда култура, понеже на жена ти много и се иска да си живее в родината. Я, да им се наложи да са икономически емигранти, веднага ще се види, че, ако малко наведеш наперения нос, роден в привилигирована среда, всичко може и всичко става.

# 2 304
В моето обкръжение най-много им се живее на жените, родили деца бързо-бързо след началото на брака.

# 2 305
В темата се чудим откъде пари за къща в Делтахил. Хората си имат явно, Даниел каза, че изкарва пари от социалните мрежи, май е време и аз да започна и да спестя за една такава кола да зарадвам мъжа.

# 2 306
Видяхте ли новото видео на ПАтканови, в което той и подавяра кола?
Един от първите и въпроси беше : - Ама това от общите пари ли е ?

Резонен въпрос Joy
Навежда ме на мисълта, че Александра слага повече в общия фонд. Та сигурно иска да знае дали сама си я е купила Joy
Кефят ме такива натурални изцепки, някак стават рилейтъбъл. Виж у Пепе никога не се казва кой какво плаща и кое какво струва. Пък тия битовизми са си съществена част от лЯйфстайла, мен лично много би ме вдъхновило видео за финансите и разпределянето на разходите в едно семейство . Но явно за летящите в облаците не се отнасят тия просташки работи.

# 2 307
Оф толкова е изкуствено видеото на Петканови тоя път. Естествено, че тя знае.

# 2 308
Александра типично по женски:
"Много е яка... Оф, много бръмчи!" 

# 2 309
Нежни, нежни души.
Една камара мъже и жени се местят, за да намерят по-добър живот и живеят сред чужд език, различни нрави и ценности, чужда култура. Простата истина е, че скандинавците нямат сметка да дойдат в България и да се блъскат тук при положение, че България е най-бедната страна в ЕС и те са свикнали на съвсем друг живот. Една гола любов се оказва недостатъчна причина да искаш се интегрираш пълноценно в чужда култура, понеже на жена ти много и се иска да си живее в родината. Я, да им се наложи да са икономически емигранти, веднага ще се види, че, ако малко наведеш наперения нос, роден в привилигирована среда, всичко може и всичко става.

Да, нямат сметка. Едната гола любов не стига. Може би ако имат професия в някои сфери и някак успеят да поддържат висок стандарт в България, но пак ще се сблъскат с неща, които ги няма в родината и които приемат за даденост. Едно е културните различия, другото е езика.

Какво значи ''Оф, много бръмчи!''? Това някакъв жаргон ли е?

Общи условия

Активация на акаунт