Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 610
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 490
Истината е ,че кила от въздуха не се качват.То и една моя позната качи 25 кила..ама на всяка снимка беше с тортичка...

# 2 491
  • Варна
Пепе беше коментирала в последния влог мисля,че и предстоят динамични дни.Спомена за пътуване във Варна и Бургас и че е канена на сватба в Англия.Та явно това с чашата е препратка към предстоящото пътуване.

# 2 492
Казуса с килограмите е комплексен..Зависи от структура,ген,начин на  хранене..При Антоанет е ген,спор няма,определено допринася и начина й на хранене,но в основата е гена й ...В което няма лошо,не знам защо толкова се плаши да си го признае,и го отрича че е от първостепенно значение..

# 2 493
Най-смешно беше колко злобничко обясняваше как в интернет говорели, че е ген, но НЕ!! Тя самата е направила така, че да и се прибере корема за 3 дни. Как смеем дори да мислим, че не е плод на нейния динамичен живот. Как не я смени тая плоча, не знам. Както казах и вчера, добър ход щеше да е да си признае, че жените не трябва да се притесняват, ако не изглеждат като нея след раждането, защото това е до ген, но егото и не издържа. После се опита да замаже как то и да не била свалила толкова бързо след раждането, пак щяла да покаже, ама отново не и се получи много.

# 2 494
Стига с тоя ген 😂 1 на милион са тия дето се тъпчат а не качват.Масово излизат в болничен още 3 тия месец без мед. причина.Едно е да ходиш на работа,друго е хладилника да ти е под носа..

# 2 495
  • София
Голямо значение за килограмите има функцията на щитовидната жлеза. А тя много голям стрес преживява по време на бременността и след нея. Може да си била бременна и в перфектна форма, а след това хормоните да се променят и да качиш килограми. На жлезата са й необходими около 1 година, за да започне  да функционира нормално след едно раждане.

# 2 496
1 на милион, ха-ха-ха..
5 от 10 мои приятелки тъпчат мазни храни, джънк фууд и сладко по 4-5 пъти на ден, НЕ спортуват, а са по 50 кила с мокри гащи.

# 2 497
Оф, отворих Деси. Сигурно е добра жена, но според мен нещо и хлопа дъската. Срам ме хваща като я гледам, дори не мога да ѝ се подигравам. Дано намери своя път.

Пепето, да, опитва се да изкара, че заради нейните усилия е така, ама никой не ги видя.
Аз също не качвам, ма вероятно заради цигарите. Полагам усилия и аз.
Имам и проблем със щитовидната жлеза, не знам дали има връзка щото се дебелее тогава, а аз обратното. След всяко раждане ставах все по слаба, а не искам. Има го и обратното, някои искаме да качим, а не можем. Не се харесвам толкова слаба.

# 2 498
Хич не ги разбирам тия фльорци, толкова ли е трудно да кажеш ми ген си е да съм слаба. Все едно аз да ходя да разправям на хората какви страшни усилия съм полагала да порасна 180. Моя приятелка плува 3 пъти седмично минимум от 10 години, баскетбол играеше в училище и не е отлепила от 156 от 15 годишна. Комплекс ѝ е височината, каквото е "могла" е правила, но чудо няма да се случи. Същото и с килограмите една от треньорките във фитнеса води 2 занимания на ден, с две малки деца е, кола няма и пак е леко пълна, за сметка на това стегната обаче. Жената се шегува пипа си корема и дупето и се смее, че това ѝ е подарък от децата да носи всеки ден с нея, няма сваляне. 😄

# 2 499
Стига с тоя ген 😂 1 на милион са тия дето се тъпчат а не качват.Масово излизат в болничен още 3 тия месец без мед. причина.Едно е да ходиш на работа,друго е хладилника да ти е под носа..
Аз лично говоря най-вече за прибирането на корема, защото това съм го изпитала лично. И друг път съм казмала, моят корем никога не се прибра напълно, а за да не изглеждам бременна ми трябваха 6 месеца. И не е защото съм качила - качих 10 кг. И съм слаба - ген.
Та не мож' ме убеди, че не съм била достатъчно динамична и затова не съм прибрала корема.

# 2 500
1 на милион, ха-ха-ха..
5 от 10 мои приятелки тъпчат мазни храни, джънк фууд и сладко по 4-5 пъти на ден, НЕ спортуват, а са по 50 кила с мокри гащи.

Мани, имам приятелка, дето си купува от ония дългите шоколади - по 2-3, да имало и е кльоща.

# 2 501
1 на милион, ха-ха-ха..

Говоря  за бременна жена.
Но каквото й да са..😂вече ги мряза,аз гледам вафла и качвам .

# 2 502
  • На правилното място в правилния момент
Най-накрая завърши риалитито на Мегз КУкУнашева. Не очаквах да е точно това момиче честно казано.
Скрит текст:
Кристалина

А при Пепе е ясно, че е ген, който и да го оспорва това. Но и тя до някаква степен се пази - яде на аванта здравословни буламачи, да не забравяме че вкъщи постоянно нагъва авокадо тост и яйца, гърчи се като козле на бумеранг, пък сега и на танци се подвизава. Динамиката я поддържа.

Извън кръга на шегата, има такива жени, толкова слаби. Природна даденост, ген или нещо друго - такива са. Всички сме различни и индивидуални, но не мисля, че трябва да се изпада в крайности.

# 2 503
Както каза гръмпи и обратното е гадно, да не можеш пък изобщо да качиш. Също имам приятелка, която е пълна клечка и пиеше зехтин да качва уж, ефект нулев. Много мъже също са с такъв ген и им е трудно да качват мускулна маса, трябва си строг хранителен режим и добавки, че и забранени такива понякога. Обикновено най-големите щърбели най-много ядът и след 35 заформят бирено шкембе, ако не спортуват, краката и ръцете пак щеки. Други са хормоните там, но си мисля е идентична ситуацията.

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 18:37 от Emiliana V55

# 2 504
Приятелят ми е така- яде по минимум 3 филии хляб на ХАПВАНЕ Laughing , не се ограничава изобщо, яде сладко, газирано, тестено - не дебелее. Седи си на едни и същи килограми от ученик, спортува, фитнес пробва, режими спазва- нищо не помага за качване на мускулна маса. Та Пепе хич да не се обяснява.
Гледах днес Антоанета Попова- кожата и' е много зле за пореден път, не знам защо не вземе по- сериозни мерки и да спре да маже всякакви боклуци по лицето си.

Общи условия

Активация на акаунт