Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 612
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 475
В един от българските университети /със сигурност мога да кажа само за него, защото там имам наблюдения/ ако си платена магистратура знаеш не знаеш на изпит под 5 няма да получиш.

# 2 476
Големи некадърници завършват Медицинския изобщо не ме учудва. Завърших фармация тази година. В моята група имаше едно момиче беше влязла платено и бъкел не знаеше за какво иде реч и като ви казвам нищо,наистина нищо. Ама ходеше преписваше на изпити,ревеше молеше се на преподаватели,няма да се учудя и да си е плащала. Така че нищо не ме учудва. Завършва се и между капките и не е редно,защото са специалности от които зависи човешки живот!!! Много съм се дразнела на такива. Ходех и на лекции и упражнения и полагах старание,а лигли завършват с по една крокодилска сълза
Ама изначално ли, нищо не е знаела , или не е учила през всичките години в университета , и е завършила на магия..Защото все тая , дали си с държавна или платена поръчка ..Ако се стараеш и искаш да учиш , ще станат нещата..Като цяло е обидно,спрямо теб и другите като теб,които са съвестни , а паралено завършват с хора,които не учат и очевидно не им пука особено...Лошото е,че това са професии,от които зависи здравето на хората,и трябва да има жестока цедка...

Наистина нищо не знаеше. Много такива има,но с нея бяхме в една група 5 години и си личеше. Беше записала,защото родителите и имаха аптеки и тя да ги наследи.

# 2 477
То в този случай са виновни и тези дето им дават да завършват! Затова и всичко ни е на този хал. Пълно безхаберие.

# 2 478
Нямам думи. Айде за някои специалности иди-дойди. Но медицинските...не би трябвало да е така.

# 2 479
Пуснах да я гледам Деси Пеева... Тая жена не е наред да продава книгата си за 75 лв. Аз толкова пари за ЕДНА книга никога не съм давала, само за едно луксозно илюстровано издание на Хобит, което беше (само) 70лв. Кой изобщо ще купи това? Децата по-добре си подвързват докладите, и колажът направен в Word нямам думи просто... Тя с нещо друго занимава ли се освен с health coachване? Подозирам, че от липса на финанси слага такава цена. 🤔

# 2 480
Знаете ли за какво ми е тъпо.Като се разделиха с оня хахавелник Сашо,Деси имаше нужда от подкрепа.Писах й/верно никой не ме е карал/,и си поръчах малоумната й бюти луксозна кутия.Ей така,да я подкрепя финансово,макар и с малка сума.Сега тая хелт коуч-овица ще ми вдига стойки като ощипана селска мома,че не била копирала и повече няма да говори с мен.Епааа ок,ще преживея да не говори с мен.

# 2 481
Хайде, коронясаха новата инстакралица! Joy
Ангелът на Мегз, който я беше блокирал, беше в предаването. Сигурно са се помирили по ангелски.
И аз се присъединявам към въпроса защо и как точно Антоанет Пепе коментира какво влияние имат снимките на жени с перфектни фигури над останалите. Жената, която седмица след раждането, качи снимка в инстаграм по дантелено бельо и не отговори на кьорав въпрос под снимката.
Поли има ново видео за Шекспир. Много е хубаво и интересно.

# 2 482
А Полина почна със снимките на бебока Joy

# 2 483
Нормално,все пак и от нея успя да излезе човек.

# 2 484
Щото Пепа има ген. Не е качила нищо. Яде и вероятно не дебелее, или поне го предполагам. Я да я видя ако беше качила 25 кг, после как ще ги сваля, но е лесно да говориш като като си природно мега слаб и нищо не ти се лепи. Тя е в перфектна форма, съветва, дава акъл, какво влияние имали жените. Я, да пита една жена дето води битка с кг и е постигнала нещо наистина, подлагала се е на режими и прочие-такава една жена адекватно би могла да даде съвет.

# 2 485
А Полина почна със снимките на бебока Joy

Ех, че тя още в родилното онзи ден го беше снимала.
Сега като завалят аванта пратките ще видим какво става 😃

# 2 486
Пепе! Дръж се! Конкуренцията пристига! Спиш, Пепе, спииииииш! Докато си в Кеймбридж, ще те издухат

# 2 487
Ами, именно. Във видеото казва, че водела динамичен живот и се хранела здравословно, а пък на майка и животът явно не е бил достатъчно динамичен. Въобще каква е връзката между динамичния живот и перфектната фигура е мистерия. 

# 2 488
Да, и аз имам позната, дето водеше динамичен живот - търчеше от лекции на упражнения и после на работа, и чинно си качи 20 кила минимум, добре се беше закръглила. Десет години и трябваха да ги смъкне, големи мъки бяха.

# 2 489
Мис Каролин, чакай сега да дойдат да ти обесняват как при Пепе не било ген.
Щото и такава дискусия имахме.
Ама генетиката е точна наука.

Общи условия

Активация на акаунт