Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 603
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 505
  • На правилното място в правилния момент
Днес Полина бълва лапсуси и грешки, но според нея мъдрости.

Постнала на стори спомен и отдолу надпис: "Коги обичаш АУТОБРОНЗАНТИ". / за "коги", че трябва да е когато не се хващам, хайде/ Ще си кажете за коли говори, ауто-мауто, ама за изкуствен тен става въпрос.

А на следващото стори пише, че с раждането на дете, се раждаме и ние втори път, вече като родители! И поздравява всички родители за това.

Да ви кажа, изгубих се в превода. Joy

# 2 506
Моя приятелка тежеше 47-8 кг преди бременността, хапва си стабилно сладко, коли, тестено и т.н. - след бременността 1 година е с 2-3 кила нагоре и е недоволна. Просто е ген. Но такива хора да дават акъл за добра форма и отслабване ми е нелепо и няма как да ги взема на сериозно.

На Пепа вече не й се връзвам на простотиите ,че те са милион.

# 2 507
Изгледах някои клипове на Гери Петкова и си мисля, че това момиче, ако беше малко по-здраво стъпило на земята, може би щеше да и се получават по-добре нещата. Прекалено много вълнение за нищо

# 2 508
И при Петканова ли е ген? 🤔 😜

# 2 509
  • София
Мога и ям много големи количества храна. Не спортувам и никога не съм, поради здравословни проблеми. Ако не изям 1 шоколад на ден трябва да съм тежко болна на легло. Но жлезата ми е зле и заради нея не качвам. Приятелката ми винаги е била с наднормено тегло, почти не се храни, спортува много, но жлезата също й е зле. Едната е хипо, а другата с хипер функция. Всичко е хормони

# 2 510
Айде ред на Ванчето да промотира Била 😒

# 2 511
И при Петканова ли е ген? 🤔 😜
А ти коя теория подкрепяш или просто реши пак да се заядеш? 🤔 😜

# 2 512
Питам само.
Къде видя/прочете заяждане? 🤔

# 2 513
Пепа въобще може и да не яде, просто се снима с  манджа която рекламира.

# 2 514
Момичета, следите ли скандинавските блогърки- Кенза, Яни,  Анджелика и тн?

Нашите почти нямам нерви вече да ги гледам. Спрях да следя голяма част от тях, но (ПРИЗНАВАМ!) заради вашите коментари им хвърлям око Grinning . От дебилни - по-дебилни са. Не знам как изобщо хората инвестират в реклама точно чрез такива хора, които рекламират всичко що е под слънцето без подбор. Малкото козметични неща,  които са ме "вдъхновили" да си купя (Ивана и Зорница, тъй като са с мазни кожи и проблем със запушени пори), са супер разочарования. Инфлуенсват ме да ги отследвам. Общо-взето мнението ми за нашите моми съвпада с написаните в темата неща. Отдавна ви чета, но не съм писала до сега. Ще вземат да ме блокират и мен,хахаххаа, но нека съм в кюпа! Grinning

# 2 515
Пепе се снима и хамбургери, и с пици, и с паста. Според което плаща спонсорът. Аз на кое да вярвам, ако искам да изглеждам като нея и вярвам, че външния и вид не е плод на ген, а на тренировки и правилно хранене? Ами, бъркочите от Старбъкс и сие, които пие? Те не са ли по правило пълни със захар?

# 2 516
Днес Полина бълва лапсуси и грешки, но според нея мъдрости.

Постнала на стори спомен и отдолу надпис: "Коги обичаш АУТОБРОНЗАНТИ". / за "коги", че трябва да е когато не се хващам, хайде/ Ще си кажете за коли говори, ауто-мауто, ама за изкуствен тен става въпрос.

А на следващото стори пише, че с раждането на дете, се раждаме и ние втори път, вече като родители! И поздравява всички родители за това.

Да ви кажа, изгубих се в превода. Joy

И нека получаването на ПР пратки да започне СЕГА!

# 2 517
Доволна съм коя "коронясаха" за инстакуин (аз направо накрая прескочих щото не ми се слулаха простотии), НО бях потресена от избора на облекло на Мегз! Кошмарно

# 2 518
При Пепе едно, че е ген, второ може да се храни по малко, а всичката помия, която рекламира да се изяжда от Филип или директно да отива в кофата, няма как да знаем.
Аз съм от тези, които ядат боклуци и джънк, признавам. Въртя се около 47-50 кила на ръст 165, но и моята щотовидна е калпава.. И никога не ми е идвало на акъла да давам или да съдя други жени, защото немалко приятелки имам, които от най-малкото качват.

Полина - ден две /или даже едно/ от раждането и вече ме боли главата.

# 2 519
Айде ред на Ванчето да промотира Била 😒
Поне са разпределени веригите - Пепе с Лидл, Ивана с Билла. Кауфланд още не сме го вкарали в играта

Общи условия

Активация на акаунт