Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 554
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 610
Помня и аз генетичния тест, който Пепа рекламираше. Но оттогава...ни вопъл, ни стон. Явно спонсорството не е включвало резултатите и е трябвало да плати, за да ги види.. А беше нещо от порядъка на няколко хилядарки.
Аз се инфлуенснах преди време от Ивана, айде не инфлуенснах, но информирах по-точно за абонаментна кутия вина. Може би нямаше да знам за тях, ако нямах инстаграм (после видях, че и други ги рекламират). Доволна съм, явно са ме нацелили, ама аз бичам винце, какво да се прави 😁. Няма лошо. Но като почнат едн седмица едно, после същия продукт, но друга марка, рязко ми губят вниманието. Особено пък за козметика, където масово са некомпетентни и само "пробват, ли пробват", но смислено ревю или анализ на съставки никога не чуваш. Много малко влогърки дават полезни отзиви, тях ги следя.
Скира го има в Лидл от много време, Пепа да не се изживява на откривателка, че като го представяше тоя ПРОДУКТ какви глупости наговори за него.... Срам!

# 2 611
Мърфейшън е приятно момиче,което следя,харесват ми видеата и.Рядко качва,но има разнообразие,ненатоварваща,интересна,чудесно монтирани видеа.Стилът и на обличане,както и изказът и ми харесват.
Поредицата за Холандия ми е приятна,при все ,че и аз съм отправила поглед натам с цел (трайна) емиграция.

# 2 612
Пепето бумерангва и в Англия. Че и ръката врътка в поза вятърна мелница.

Инфлуесвала съм се май само от Eatlovemakeup. Признавам си, че Стефи понякога ме дразни, но не рекламира и ѝ вярвам, когато каже, че нещо ѝ е харесало. Взех слънцезащитен крем за лице миналата година и тази поднових; също няколко гримчета.

# 2 613
She is boomeranging Grinning

# 2 614
По темата с рекламите, според мен проблема е по - скоро в компаниите, които пращат продуктите. Не правят никакво проучване и изглежда някои от тях използват прословутия "инфлуенсър маркетинг" само, защото е модерно. Не свързват продукта си по никакъв начин с ляфстайла на инфлуенсърите. Отделно не осъзнават, че е безкрайно досадно за потребителя да пратят абсолютно една и съща пратка на 10 различни момичета, които показват продуктите по едно и също време, било то в YouTube или в Instagram. Губят доверието на клиента и не правят никаква реална връзка с него. Инфлуенсърите просто приемат, защото им дават пари. До някъде е нормално, но пък от друга страна, ако това ти е професията трябва да вкарваш малко смисъл в нещата които правиш.
 В следващите няколко години този тип маркетинг ще загуби популярността си, защото фирмите ще се насочат към така наречените микро инфлуенсъри или хора с малко последователи, с които имат реална и много близка комуникация. Все едно приятелка да ти предложи да ползваш определен шампоан, крем или каквото и да е.
Помня, че преди време Полина беше писала на неина "колежка", че рекламира продукти за грижа за лицето, които изобщо не отговарят на състоянието на кожата и. Не, че не е права, но да рекламираш превръзки докато си бременна също не е много подходящо.

# 2 615
Когато гледам Пепе, се сещам за това
https://www.youtube.com/watch?v=7IkUWf26E8k ! Grinning

# 2 616
Айде, почнА се

# 2 617

Хаха, ще си направя няколко

# 2 618
Кога има време и да работи....абе Полина пише странно изреченията.

Това е Велико!

# 2 619
Пепето пак я удари тока, гледам, че яко се кълчи и на тази сватба. Казах ви аз, че ще инфлуенсне сватбарите да се бумерангят ( Thinking ).

# 2 620
На мен роклАта на Пепе не ми харесва. Долната част е твърде къса за официално събитие, а както самата тя гордо заявява вече е майка на две деца. Отдолу отново неподходящи обувки на платформа,  които са като тухли на кльощавите й крака.
На мен ми изглежда угрижена, колкото и да се опитва да си лепи фалшивата усмивка, нещо не й се получава. Дано не е нещо сериозно.

# 2 621
Незнам как да сложа линк към въпросния бумеранг на Пепе, но аз лично го прегледах около 5-6 пъти и не спрях да се смея. Забележете тя колко ниско кляка с разтворени крака, всички подскачат, а мъжа в дясно е замръзнал.
Joy

# 2 622
Как мога да си свалям чужди клипчета или сторита?

# 2 623
  • София
Пепа много дърта изглежда. Кой нормален би я сбъркал за 15-годишна. По-скоро майката на 15- годишна.

# 2 624
Добре бе, егати! Нали това с бебето е нещо прекрасно, невероятно, неповторимо и тн? Защо тогава изтипосваш първите си мигове в инстаграм, пишеш за марки и неща, рекламираш? Нямаш ли желание тези мигове да ги запазиш за себе си, за семейството, да сте тримата и тн? Като знам от приятелките ми, в първите дни след раждането не са успявали да работят от сновене около бебето, а малкото свободни часове, докато то спи, са ползвали да почистят или те да поспят. Кого лъже Полина?

Баси патката смотана. От първата седмица детето е рекламно лице.

Който качи тук бумеранга с връткането на ръката на Пепе, го черпя една бира.

Общи условия

Активация на акаунт