Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 558
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 625
Аз в предните постове похвалих външния вид и тоалета на Пепе. Е, сега като я видях в цял ръст си връщам думите.
Мислех, че роклята е от тези до коляното, хич не ми е минало през ума, че може да се сложи в късо ту-ту 🙄
Обувките също не са подходящи.

# 2 626
  • София
Как мога да си свалям чужди клипчета или сторита?

Със screen recording

# 2 627
Оп оп, Пепето била с нов бумеранг - от нейното кикерчене. Най-много ме радва тази до нея, която се мърда, все едно друса кючек Joy

# 2 628
Явно има гръм в рая,щом Филип не се споменава със седмици и дори на сватбата не са били заедно.Иначе - големи приказки колко са щастливи,задоволени и какъв пример са за нас простосмъртните.

Полина много добре е поднесла рекламата на кошчето.Направила си е труда да обясни в детайли плюсовете и минусите.

# 2 629
Филип нали беше споделил наскоро, че е загубил приятел в автомобилна катастрофа. Напълно разбираемо е да не иска да ходи на сватба и да се представя с фалшива усмивка във влоговете на вечно нахилената си жена.

# 2 630
Възможно е и това да е. Но друг път, когато го няма Пепе все го отбелязва в постове, колко й липсва, още колко дни остават докато си дойде, как си говорят със София и т.н.
А сега не обелва и дума.

То не е наша работа да ги нищим, ама така става, когато и долните гащи са ти на показ. ТВ сапунка на живо. 😃

# 2 631
Пепа и всички други да се научат, че няма безплатен обяд.

# 2 632
Възможно е и това да е. Но друг път, когато го няма Пепе все го отбелязва в постове, колко й липсва, още колко дни остават докато си дойде, как си говорят със София и т.н.
А сега не обелва и дума.

То не е наша работа да ги нищим, ама така става, когато и долните гащи са ти на показ. ТВ сапунка на живо. 😃
Може и да бъркам видеата, защото напоследък хич не ми е интересна и прехвърлям набързо, но в последното мисля, че показа точно София как говореше с него по телефона. Както и да е, не я защитавам, просто в темата постоянно събираме и разделяме ту Пепето, ту Елица.
Днес набързо прехвърлих и Иваниното видео за това как се храни през един свой ден и ми направи впечатление, че корковата/плетената подложка, не я знам каква е, една кръгла, седеше на земята, пък си е снимала храната на нея и ми се стори малко мърляво. Спомена, че ще правят ремонт на кухнята и ни подготвя, че известно време ще снима от спалнята, да не се чудим защо не снима седнала на земята между стола и дивана, както обикновено...

# 2 633
Selfying?? Има ли такъв глагол наистина?

# 2 634
Plot twist: В паралелна вселена се оказва, че чрез selfying Пепе прави игра от две думи self+lying и ни намеква нещо. Nerd

# 2 635
Не зная ама хич не ми изглежда щастлива, както преди.

# 2 636
E, селфийнг е едно, селфаинг е съвсееем друго. Тя е написала селфаинг, така че явно не става дума за правене на селфи.

# 2 637
Пепон е по-отдадена отвсякога на бумеранга, алкохолът не прощава. Satisfied

# 2 638
  • София
Какво значение има, нали важната част е там - SELF Joy

# 2 639
И английският й издиша...

Общи условия

Активация на акаунт