Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 161 379
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 345
И какво разправя Полина за ваксините? 😃 Тя от кои е? (нямам инстаграм вече и изтървам много от клюките...) А тази Пирина как сe казва канала ѝ, че ми стана интересно да я видя Simple Smile

# 3 346
Буквално нищо не разправя. Интересно и било какво се случва, ако не си ваксинира детето, как да разбера детето, когато е напълно здраво и готово за ваксина, ако решала, че ще го ваксинира.
Не знам какъв е смисълът от подобно интервю, в което няма нито едно запомнящо се изречение и нито една собствена интересна мисъл.

# 3 347
Жената обича експериментите.

# 3 348
Пуснах видеото на Валери и Ети. Голям смях. Бабите ѝ направили подарък за РД, като гледали децата Simple Smile Тя всеки ден ли има рожден ден?
Оставям настрана безумното лигавене, не приляга на близо 30 годишни жени така да се държат.

# 3 349
  • София
Горещи новини! 😂😂 Айнщайн, така де, Матей познава все повече и повече нови животни. Мултитасква и той като мама. Сигурно до Коледа ще започна да чете и пише, а до другото лято може и детска книжка да издаде в комплект с диск песнички написани и изпяти от него.

# 3 350
  • Някъде там
Някоя добра душа да ми преведе последните сторита на Пепа моля https://instagram.com/antoinettepepe?igshid=11kyokyzkeiyi   

Е който се е съмнявал в Матей да наведе виновно глава...😅

# 3 351
  • София
Провокирате ме и пуснах сторито на Пепелджийска. Тя си мисли, че е 2005 година и е на 15 години.

# 3 352
  • На правилното място в правилния момент
Пепа освен на Фичо, изневерява и на Роса като ги заменя с простолюдната Банкя. Разочарована съм.

# 3 353
Смешница.
Избистряла си била главата...

# 3 354
Аз нещо не виждам сторита, само снимки... Леле, колко е инфантилна тази жена. Не й бях отваряла профила досега. За 15-16 годишно момичен стилът е много готин, ама за 30 годишна... Аз съм една идея по-възрастна, но никога не бих се облякла така. Първо, че по принцип съм го надраснала този стил, второ, че би ми било неудобно пред хората. А пък ако имах деца - още повече. Според мен Филип доста завижда на Майкъл за Ели - красива, стилна, мила, добра домакиня, а не като Пепе - със скрънчита и детски дрехи дето един миш-маш може само да прави. Не казвам, че всяка жена трябва да бъде супер домакинята, но смятам, че на мъжете им харесва да се погрижат за тях от време на време.

# 3 355
Боже, ама тя наистина се държи като 15 годишна в сторитата...

Роса са на Банкя, така че рекламата пак върши работа Joy

# 3 356
Пипилота, с толкова роли в едно, не си спомням да е казвала, какъв й е точно стилът, сега разбирам защо, защото няма такъв, всичко е според настроението й, а това май е доста уклончиво понятие. Като нищо утре ще реши, че е супер улегнала и ще забие яко в костюми и стилето. Нз, за мен е жизнено необходимо една жена да си вземе малко въздух, ако може, но здравословно, това нейното ми идва към слободия и безотговорност. Но щом има работа на морето, нали е глава на семейството, ще ходи, сигурно после пак ще каже, че е много трудно това с инфлуенсърството.

# 3 357
Не я знам тази Пирина колко е в час, но да си водиш детето на екскурзия, имайки съмнение за ларингоспазъм, си е меко казано малоумно! И не, не можеш да имаш визия за справянето с подобен тип патология! Пиринооо, която и да си и ако надявам се четеш тук, моля те наври си някъде дълбоко визиите и не провокирай с безхаберието си, млади хора да правят експерименти с животите на децата си!!!!

# 3 358
Обзор на сторитата на Пепи: отива в Бургас с някаква никому неизвестна Ива; среща се с "Филяка"; натиска се/бута се на Филяка в Морската; днес качва стори с нейно видео от преди 100 години; снима се с чалга певец; малко реклама на Банкя; разхожда се безцелно с първите двама.

Това поведение щеше да приляга перфектно на момиче като Карина например - необвързана, без деца, без сериозни ангажименти, на 24.

Но женена на 30, с две деца под 3 години да ходиш да обикаляш ей така просто, да караш мъжа си да ревнува или просто да го дразниш, или пък щом той си почива, да си решила, че и ти ще си почиваш. Ми, несериозно и жалко изглежда отстрани, честно.

# 3 359
Аз нещо не виждам сторита, само снимки... Леле, колко е инфантилна тази жена. Не й бях отваряла профила досега. За 15-16 годишно момичен стилът е много готин, ама за 30 годишна... Аз съм една идея по-възрастна, но никога не бих се облякла така. Първо, че по принцип съм го надраснала този стил, второ, че би ми било неудобно пред хората. А пък ако имах деца - още повече. Според мен Филип доста завижда на Майкъл за Ели - красива, стилна, мила, добра домакиня, а не като Пепе - със скрънчита и детски дрехи дето един миш-маш може само да прави. Не казвам, че всяка жена трябва да бъде супер домакинята, но смятам, че на мъжете им харесва да се погрижат за тях от време на време.

Не знам дали завижда, но си е за завиждане. А това стори, дето си търка краката у друг мъж, така не се прави, ако си щастливо омъжена. Пък и да не си щастливо омъжена, омъжена си и така просто не се прави. Това си е флирт и то публичен.

Общи условия

Активация на акаунт