Лидл 128 - Юнско сладоледена

  • 88 010
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 405
  • София
  • Мнения: 20 147
Браво,има напредък.

# 406
  • Бургас
  • Мнения: 5 797
  Таман си викам, бреееййй по 3 почивни дни на седмица кат' някои западняци, пък то какво било JoyJoyJoy Пак е нещо де, честито! Wink

Туристическите сандали от тази партида не биват пак (по моите критерии де)! Едва тази вечер успях да ги пробвам леко за разтъпкване у дома, ама адски твърди и жулещи ми идват, а на другите марки са хем по-лекички, хем за по-широчки копитца стават, хем са меки и удобни и при първо обуване. Походих 2-3 минутки и си ги стъкмих пак с картончетата, приготвих си бележката и ще пътуват обратно Rolling Eyes Или нещо декатлонско ще тествам или от Спортса или Амазон ще е както винаги...

# 407
  • Мнения: 35 645
В нашия Лидл само на една каса работеше терминала

# 408
  • Мнения: 6 881
В нашия Лидл само на една каса работеше терминала

Нещо напоследък има проблеми с нета. Не само терминалите, а и MD устройствата, с които работим дават проблем. Напоследък кошмарно се работи..Не знам какво става, но е адски изнервящо.

# 409
  • София
  • Мнения: 16 783
Все забравям да похваля новите екранчета на касите,  показващи маркирането точно пред очите. 

# 410
  • Мнения: 268
Някой може ли да каже по кое време се пускат ютии?

# 411
  • Мнения: 10 417
Това пиде се оказа пълна катастрофа, то какво ли очаквах толкова от хляб със сирене, но...очаквах. Уредих се обаче с много сладка блузка, последната ХS, следобедно пазаруване все пак, както и панталонки на -30%, така че няма да мрънкам (много 😊). Сладоледът с шам фъстък не е лош, отворих кутията за дегустация и хвръкна половината. 😁 Все пак си жаля за онзи от британската седмица - не толкова сладък и с богат сметанов вкус. 💛
Сладоледът с фурми и канела ми е много гаден.
Хммм, сега се чудя да пробвам ли. Обожавам и канела, и фурми.

# 412
  • Стара Загора
  • Мнения: 6 889
soul, пробвала ли си шам фъстъка в малките кутийки от Deluxe серията да сравниш с него или в Турция в Мадо? Втория харесвам много, но едва ли ще е с текстура като масло и парченца ядки. Grinning

# 413
  • Мнения: 2 333
Недей така, че и аз купих пиде. Сухо ли е, има ли някакъв вкус?

# 414
  • Варна
  • Мнения: 103
Днес забелязах, че много от табелите с цените са изписани и на английски. Направи ми не добро впечатление. Откъде накъде ще пишат на английски. Това е във Варна, магазина на ул.Мир. Дали е само тук или и при вас е така?Вярно е ,че пазаруват и чужденци, но да не би в чужбина да пишат на български.

# 415
  • shumen
  • Мнения: 20 533
Досега не съм видяла конфитюр да се прави без захар.

# 416
  • София
  • Мнения: 5 589
Днес забелязах, че много от табелите с цените са изписани и на английски. Направи ми не добро впечатление. Откъде накъде ще пишат на английски. Това е във Варна, магазина на ул.Мир. Дали е само тук или и при вас е така?Вярно е ,че пазаруват и чужденци, но да не би в чужбина да пишат на български.
Верно. Добре ли сте?
Пожелавам ви да отидете в Китай и всичко да е само на китайски!

# 417
  • Мнения: 10 417
soul, пробвала ли си шам фъстъка в малките кутийки от Deluxe серията да сравниш с него или в Турция в Мадо? Втория харесвам много, но едва ли ще е с текстура като масло и парченца ядки. Grinning
О, забрави, ако чак това очакваш, хич не го купувай. То и в Гърция съм яла по-добър, ама сега...това е на разположение. Не се сещам в Конфети дали имаше такъв, за да сравня, на Делукс не съм купувала.

Недей така, че и аз купих пиде. Сухо ли е, има ли някакъв вкус?
Сухо, бедна плънка, а вкус - да, има вкус от някаква странна подправка, която не ми допада. Хем бях прегладняла и се предполагаше каквото и да ям, да ми хареса. Само си мислех "добре сега, това защо го ям въобще". Като посъвзех душа, станах да си взема и една чаша доматен сок, че положението не беше добре. Най-лошото е, че ме чака втората бройка от кутията в камерата 😂, но за нея ще се подготвя - салати, месо нещо, сосове...

Кажете как да се приготви сполучливо телешкия език.

# 418
  • Мнения: 8 420
Пробвахме и двата вида сладолед от тази седмица (с фурми и канела, с мента и зелен чай). Харесаха ни.  Peace
Много харесвам булгура и кус куса от тази седмица, купих, препоръчвам.  Peace

# 419
  • Мнения: 4 886
Телешки език трябва да се свари много добре със сол на вкус. Докато е горещ се обелва и се оставя да изстине. Като изстине се нарязва на шайби с дебелина около половин сантиметър. Панира се в брашно и яйце. Може и натюр нарязан в чинийка с малко черен и червен пипер.

Общи условия

Активация на акаунт