Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 977
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Ау, сините сливи пък имат толкова кисела жилка, че без захар ми звучи абсурдно. Смокините и те. Въпрос на вкус де, но не е за мен.

# 436
Ау, сините сливи пък имат толкова кисела жилка, че без захар ми звучи абсурдно. Смокините и те. Въпрос на вкус де, но не е за мен.
Ами аз ги правя за себе си, защото не обичам да е пресладено и са ми супер!

# 437
Майка ми сладко от грозде прави без захар, но самото грозде съдържа ужасно много захар.

# 438
  • 1st floor
Вчера купих спанак и изглеждаше ОК, освен че беше дребничък. Днес като го отворих и започнах да го мия така се размириса на гадост. Crazy 1/3 замина в кофата, беше се скапал. Жалко, преди много ми харесваше спанакът в големите пликове.

# 439
  • София
Да, телешки език трябва да се свари много добре, освен сол може да му се добави зърна черен пипер и дафинов лист при варенето. Ако имате тенджера под налягане, ще е по-лесно, ако езикът не е от младо животно. Трябва да се  обели. Може след това да се панира, да се прибави към доматен сос с чесън или да се направи в масло /като шкембе или гъби в масло/.

# 440
  • в реалността
Здравейте, някой взима ли адана кебап от тази седмица. Как го приготвихте и вкусен ли е?

# 441
Ние взехме адана кебап. Просто го опекох в тавичка на вентилаторна фурна, докато приготвях и други неща там. Изпече се не по-лошо отколкото да е на грил, но самото месо има определен мирис, който може не на всеки да допадне. Не пазя опаковкта, но по спомен е около 70 % агнешко и към 30 % говеждо.

# 442
  • have faith and be patient ..
Ох...много хубава супичка ми стана с пуешките бутчета.
Варя ги в обикновена тенджерка, сложих малко брокол и морков, кромид и шепа скилидки чесън. После пасирах зеленчуците, добавих сметанка и масълце, накъсах мръвчиците и малиииш....голямо плюскане после Joy

Тръгнах да правя сос ...ама стана супичка.

До кога са намалени бутовете...че се оплюнчих пак 😃😂

Ето и моите варени на уреда за пара, после печени на актифрайъра обезкостени пуешки бучета с лук, картоф и морков

# 443
И днес имаше пуешки бутчета на намалена цена, без да са с червен етикет, явно разпродават количеството. Аз ще ги правя този път с китайски замразен микс.

# 444
  • Пеликания
Днес успях да докопам от дамските панталони, само че имаше само един черен 34 р-р, а тоя синьо-сивия много ми хареса (другия път Grinning). И дамски тениски само големи номера бяха останали.
Мъжки бермуди имаше много, но тениски почти нямаше.

П.С. А и някакъв нов шоколад мус на J.D. Gross с портокал си взех да го пробвам Grinning

# 445
  • София
И аз взех адана кебап, хубав е, яла съм в Турция и знам как е на вкус. Пак бих взела, но цената му е соленичка, взех и сок от манго, горе- долу бива.

# 446
  • have faith and be patient ..
И аз в турция съм яла, както и прочутите им агнешки кюфтенца, но мислих че лидълските неща няма да се доближават до оригинала

# 447
Алексче..що тъй си похабила бутаците ...тц..тц...на пара, без мазно...Joy
При нас са на редовна цена...сутринта изрично ги гледах.

# 448
Агнешки кюфтенца (охладени, не замразени) вземах наскоро от друг магазин
Скрит текст:
Фантастико
и ми харесаха повече отколкото адана кебап, 100 % агнешко месо, родно производство, пекох ги на грил. Ще пробвам обаче и замразените от Лидл от седмичната оферта.
П.п. Иначе адана кебап са на Тандем Попово.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 15:28 от fenyx

# 449
Адана кебап не е ли отровно солен пак, преди съм взимала, но не помня дали от Лидл?

Лимонадата какъв вкус има?

Общи условия

Активация на акаунт