Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 965
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 450
На мен не ми се сториха да са пресолени.
Даже 100% агнешките от другия магазин са по-солени, на мен вторите повече ми допадат, може и да е заради по-соления вкус 😄

# 451
  • have faith and be patient ..
Тет, как без мазно бе, налях отделения бульон и сложих буца масло Simple Smile стана нуцка Simple Smile

# 452
Ааа..тъй ли. Бравос...
Че защо тогава фрайъри..много сложно ми се вижда☺

Аз другия път ще ги сваря и после изливам всьо в тава с картофа...и да ядат мъжовете....някой назад препоръча. Ама тъй сме ние без фрайъри.... Joy

# 453
  • have faith and be patient ..
Щото пече, пържи и си ги бърка "тихо" под капака Grinning

# 454
Модерна работа.... 😄

Зеле има ли и на колко е? Беше на 60ст май скоро...сега на колко е?
Да пратя ММ за бутове да ги направя сэс зелце....

# 455
А си вземи едни свински гърдички за зелцето, остави пуешкото. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 456
Лидълските не ми харесват...

# 457
Е, не е зор да са от там, и аз напоследък все на някакви жилави меса попадам от Лидъл. Но от Фантастико взех още по-гадно, та....😸

# 458
За зелето кажете....😆

# 459
  • София
Ми аз го мия лист по лист.Grinning

# 460
  • София
Проблем е хубавото месо напоследък. И аз все на жилави попадам. Последно от уикенда - вратни пържоли от Билла.

# 461
Ми аз го мия лист по лист.Grinning

Туй ясно...ама има ли, питам...Joy

Нали двустранно го миеш?

# 462
  • София
Има,има.Хубаео беше,аз преди 5 дни взех.

# 463
Здравейте. Шезлонгите от миналата седмица стават ли за плаж? Искам да купя 2 за подарък за сравнително възрастна двойка и сега проучвам какви биха им били най-удобни - и за използване, и за разнасяне. Ако тези са подходящи, да звъня да видя дали има някъде налични. Приемам и други идеи! Благодаря предварително!

# 464
  • Бургас / UK
Купих огроомни череши,не бях виждала такова чудо ... Grinning Страхотни са, много сладки и хрупкави.
Сладоледа с мента и зелен чай и на мен ми хареса,но лимонадата не ми допадна.Пила съм Улуда лимонада,но негазирана и е уникална, но тази е газирана и имаше някакъв ужасен вкус ,нищо общо с лимон..
Забравих ,че и сирене Софра купих да пробвам и него.Довечера с домат,маслинки и узо ще го тествам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт