Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 915
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 465
Сиси, днес видях шезлонги за плаж в Т-маркет, май на 19 лв и ми изглеждаха добри. Не съм ги повдигала да видя дали са леки, но предполагам, виж в брошурата. Също и някакви пухове им викам (друго нещо го изписват) в Лидъл бяха пускали пак за плаж, но по-скъпи и се чудех да взема ли на 14 лв май бяха.

Тете, аз правих вчера прясно зеле от Билла го взех някакво намаление и беше добро-свежо. Не слагам месо в прясното зеле-тежко ми се вижда. Слагам наденица-македонска. Припържвам я добре и накрая я слагам с мазнинката за вкус. Не го пека, може и по-добре да става, ама ми писва и така ни харесва. Слагам и морковче и дори малко копър, освен магданоза. Дафинов лист не харесвам и не слагам.

# 466
Минах днес уж за пола, абсолютно всичко беше разграбено, имаше две поли 42 и 44 само. Взех си балеринки от предна седмица. Имам едни на почти две години и не са мръднали...също ябълки, дано не са много кисели🤣

# 467
  • Асеновград
Минах днес уж за пола, абсолютно всичко беше разграбено, имаше две поли 42 и 44 само. Взех си балеринки от предна седмица. Имам едни на почти две години и не са мръднали...също ябълки, дано не са много кисели🤣
При нас в понеделник нямаше голям интерес към полите, ако искате пишете номер ще проверя и ще взема.

# 468
Моля,споделете каква е материята на полите..-трико?

# 469
Чефи, сподели после за сиренето.

Мисля, че вискоза.

# 470
  • София
Скоро коментирахте надписите на различни езици. В Гърция (Паралия)  етикетите на много от стоките в Лидъл са само на гръцки. Там е пълно с туристи. Купих си минерална вода, която се оказа газирана Blush Добре, че обичам такава. Да бяха нарисували поне мехурчета на етикета.

# 471
  • София
Ако материалът на полите е вискоза, има голяма вероятност да се скъси полата след пране. Имам долнище на пижама от вискоза. Вече ми е 3/4 дължина.

# 472
  • shumen
Емима,аз такава вода не взимам,че не я харесвам.

# 473
  • Бургас / UK
Lemy, сиренето на мен ми хареса , твърдо , нормално солено( поне за моя вкус) .Не съм голям капацитет на сирената понеже не консумирам много,но това определено ми допадна.

# 474
  • Асеновград
Чефи, сподели после за сиренето.

Мисля, че вискоза.
95% Вискоза и 5% Ликра според етикета

# 475
в новия лидл на сточна гара вчера имаше извадени много дрехи от предишни седмици. не видях биоплодове, обаче. което не  е съвсем сигурно, защото бях с дребния, който бягаше из магазина с прятелчетата си от детската градина /половината група беше там/.
искам пак да питам за сладкарската извара какъв вкус и консистенция има, мяза ли малко на крема сирене или си е чиста извара?

# 476
  • Пловдив
По-скоро е като цедено мляко / катък.

# 477
Гладка е, не е зърнеста като изварата. Като че ли киселееше леко и се усещаше вкус на извара...забравила съм. Само за проба веднъж купих, защото ми беше интересно какво е като вкус и консистенция....ама не е моето нещо.

# 478
Аз да помрънкам, че вече не качват нови рецети в сайта. Преди ги сменяха всяка седмица, имаха някои уникално добри, които се харесват на всички, даже все още ме карат да ги правя всеки път... Но нещо партньорството с готвачите ли се спихна, какво, няма вече свежи идеи за рецепти Confused
Сладкарската извара е гладка и лесно се правят сладкиши с нея. Успешно може да замести крем сирене или маскарпоне за тирамису и подобни. Слагала съм я и на "снежанка" с броколи...

# 479
И аз точно от Лидл в Паралия взех газирана, вместо минерална вода и после ходих да търся друга по магазините...
От пуешките бутчета направих подобие на пиле фрикасе, с гъби, масло и накъсано месце.   Чудно е. 😀

Общи условия

Активация на акаунт