Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 933
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 540
  • Мадрид / София
Робота дето го имаше при нас Тартарета каза, че не ставал и го върна.

# 541
  • Пловдив
Аз взех предният път амарети...ама така бяха ароматизирани, че Close Едвам ги пробутах в един чийзкейк за основа, ама той не стана вкусен.

# 542
  • София
Преднишните пъти, в които пускаха роботи бяха някакви смотани за по 100-150 лв. Този като гледам е съвсем различен модел и надали ще има мнения за него.

# 543
Ооо аз много обичам амарети, да ми ухаят така на горчиво бадемче Heart Eyes. Тези от Лидл са хубави, но и порядъчно захарни. Преди съм купувала и други, от кайсия, и те не заседяват дълго при мен Grinning

# 544
19 ч. - народът вече изял босилека. Утре взимам босилек и отивам на работа с него, явно няма друг начин.

# 545
soul81 насади си в малка саксия от семенца. Много бързо израства.

# 546
  • Стара Загора
Похвалвам сладоледения сандвич на Gelatelli. Разкошна мека бисквита с нежен сметанов и шоколадов сладолед, който като се разтопи леко и е толкова приятен. Всяка хапка е удоволствие! Не е много сладък, нито пък безвкусен. Сякаш ядете домашна торта с какаова Закуска и маскарпоне, но в случая със сладолед. Simple Smile

Ако сте яли сандвича на Чичо Чарли, е този е почти същия. Някой опита ли от фунийките какаов вече? Blush

# 547
Някой има ли мнение за машинката за почистване на прозорци?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=25549

# 548
Е честно ли...

# 549
  • София
Стигнах и аз до магазина днес. Не бях стъпвала от 2-3 седмици, защото ММ пазарува.
Почти нищо за ядене не взех. Напълних количката с нехранителни.
Скрит текст:
Детски фланелки (комплект 3 бр.),   2 мъжки за компенсация на едни инцидентно боядисани розови в пернята, детска пижама, очила за плуване+ кърпа+ фрисби за подарък.
Най интересната придобивка е хамак. Той за съжаление миришеше на мухъл, затова веднага го изпрах. Исках от надуваемите легла, но ми се досвидяха 33 лв. Ще чакам някой да ми подари Simple Smile
За себе си купих обувки намалени на 20 лв. Тях не помня да съм ги виждала по брошурите. Подобни на балеринки, но с дебела подметка и каишка с лъскави камъчета над пръстите. Имаше сини и бели.
Да се оплача от полите от миналата седмица. ММ ми купи червена с черни ленти отстрани. Тази пущина пусна и ми прецака половин пералня дрехи. До сега не съм имала такива проблеми с дрехи от Лидл Sad
От следващата брошура ми трябват бая работи. Избирах, записвах на приложението и чак сега ми светна , че другата седмица ме няма Simple Smile
Беше изпито почти всичкото узо.

# 550
  • София
Да се оплача от полите от миналата седмица. ММ ми купи червена с черни ленти отстрани. Тази пущина пусна и ми прецака половин пералня дрехи. До сега не съм имала такива проблеми с дрехи от Лидл Sad

Правата пола? И аз имам червена, с тъмносини ленти. 2 пъти я прах и изобщо не е пуснала. Да не переш с прах за бяло?

Робот имам от първото пускане, тогава бяха 200лв. Този изглежда доста различен, та не знам доколко мнението ми е меродавно. Доволна съм, но не може да ме замести изцяло, става за ежедневно почистване. На моя му се скапа батерията, но в сервиза го оправиха.

# 551
Този добър съвет ме накара да се замисля - когато купувате живи подправки, до изяждане ли ги ползвате от малката саксийка или бприсаждате в голяма и си отглеждате богата реколта? 😃

# 552
  • София
Този добър съвет ме накара да се замисля - когато купувате живи подправки, до изяждане ли ги ползвате от малката саксийка или бприсаждате в голяма и си отглеждате богата реколта? 😃
Пресаждам ги в голяма саксия, така имам много босилек, мента и риган.

# 553
  • София
Правата пола? И аз имам червена, с тъмносини ленти. 2 пъти я прах и изобщо не е пуснала. Да не переш с прах за бяло?
Да, за същата става въпрос. Лентите са тъмно сини, наистина. Прах я с Персил за цветно. Щом с твоята всичко е наред, предполагам че аз съм объркала нещо.
Предпочитам да мисля, че е някаква случайност, отколкото че Лидл са смъкнали качеството.

# 554
  • shumen
Имам дрехи от Лидл и досега не са ми пускали боя.

Общи условия

Активация на акаунт