Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 913
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 525
Или .... като вафли "Чайка" Stuck Out Tongue Winking Eye
Чайка-та е отврат. Нямам спомен каква е била преди, но тази я търкаляме вкъщи вече месец и никой я не ще, а сладко ли е се унищожава за миг.

# 526
Оф, ще ме разори новата брошура. 😫

Този петък има в брошурата ликьор с аромат на шам фъстък. Моля някой алкохолик 😃 да сподели мнение за него.

# 527
Едни много корави бисквити, които се оказа, че се топкат в топлото кафе и така се хапват.. А аз си чупих зъбите да ги ръфам така натюрлих Simple Smile
В Италия ги сервират с капучино или еспресо, топят се, да.
Аз и натюр ги хрускам, голямо съм прасе на тема кантучини.

# 528
  • Велико Търново
И аз!!! На мен ми ги представиха първият път с една чашка ликьор, да ги топа в него. Дали от Италия, дали от представянето или от самите кантучини не знам, но или в ликьор ги топя или не ги топя в нищо Simple Smile

# 529
  • Мадрид / София
Обаче кантучините в Лидл от към състав не са много читави. Май бяха с палмово масло/олио. Това,  за който го интересува.

# 530
Ще ви върна малко на турската тематика от тази седмица - повече ми харесаха агнешките кюфтета Хариса, отколкото адана кебапа. Леко пикантни са, за който не близва люто да предупредя, на мен пък почти не ми лютят.

# 531
  • София
Аз пък нищо не харесах от новата брошура, слава Богу! Simple Smile

# 532
Обаче кантучините в Лидл от към състав не са много читави. Май бяха с палмово масло/олио. Това,  за който го интересува.
Италянските и те не са био:

# 533
  • Мадрид / София
Амарети с бадем са много хубави. От предишния път - повторих. Два пъти си купувах, после свършиха в магазина.

# 534
Имат ли аромат на амарето? Ох, какво ли питам. Не са за мен тези сухари. Засилила съм се да купя бутилка амарето направо другата седмица. Ще го слагам в кафето. 😁

# 535
  • Мадрид / София
Ако става дума за Амарети с бадеми не са сухари, а мекички и сладки с аромат на бадеми. С една дума чудесни за моя вкус.

# 536
А аз обичам амаретите дето са от кайсиеви ядки. Мога да погълна абсолютно целия пакет за нула време. Като пристрастена съм- без една мога, с една не. Страхотни са. Много ми харесват. Сигурно и 10 пакета мога да изям, това е нещо страшно...
У дома се зарибиха по холандски вафли, а щерката обожава кантучините, ама избягва...а сладоледите с карамел...не ми се говори...заобикалям цели сектори в магазина Joy

# 537
Здравейте. Имате ли впечатления от робота на лидл? Следващата седмица е включен в каталога и му се чудя. Искам да го взема за родителите ми, които вече се затрудняват да почистват с прахосмукачка. Мисля, че това е удачен вариант, но дали е добър уредът? Благодаря предварително за споделеното мнение. Хубав ден на всички
Мисля, че за първи път ще го има тук. В Германия са пускали робот Vileda, но не знам повече.

# 538
И тук пускаха робот...ама какъв, що...не знам . Аз с метлата чистя у дома Stuck Out Tongue Winking Eye

# 539
  • have faith and be patient ..
Девил нещо си беше, но мнения май нямаше..

Общи условия

Активация на акаунт