Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 908
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 510
Моделът е друг..в смисъл принципът на работа е същият...цветовете са променени.

# 511
  • София
Уредът за джамове от поне 5 години го хвалим.
Имам такъв спомен, но не знаех дали е същият, защото за първи път му обръщам конкретно внимание, а нали понякога сменят моделите. Ще го пробвам тогава, въпреки че ММ вероятно ще ме убие. Все казва, че купувам неща, които не ползвам и после трябва да ги продава в ОЛХ Crazy Oт друга страна пък никога не чисти прозорци.
Имаш 3 месеца да тестваш, ако не ти хареса връщаш и няма да продаваш в продавалника.

# 512
  • Асеновград
Уредът за джамове от поне 5 години го хвалим.
Имам такъв спомен, но не знаех дали е същият, защото за първи път му обръщам конкретно внимание, а нали понякога сменят моделите. Ще го пробвам тогава, въпреки че ММ вероятно ще ме убие. Все казва, че купувам неща, които не ползвам и после трябва да ги продава в ОЛХ Crazy Oт друга страна пък никога не чисти прозорци.
Имаш 3 месеца да тестваш, ако не ти хареса връщаш и няма да продаваш в продавалника.
[urlhttps://www.lidl-hellas.gr/el/eksairetiko-partheno-elaiolado.htm][/url]
Ето го зехтина
Аз другата седмица загледах блутут устройството за автомобил и вероятно ще го взема.Ще си подменя и табуретката, малкия много я ползва а на нашата и е отчупил парче отстрани.Пак дълги рокли, но този път нещо модела не ме впечатлява.
Лед уреда против комари никаква работа не върши, имам точно този модел от преди пет години когато се роди малкия.Стоеше включен до кошарата и комарите си го хапеха.
Ще се заредя с нес кафе.

# 513
При мен по лед уреда си има полепнали мухички. За комари не знам, защото не помня да са влизали вкъщи миналата година. Thinking

# 514
  • Пловдив
Тия катучини въобще не знам ни какво са, ни яде ли се  Laughing Не ме влече...

Тета, със зехтин ли готвиш?

# 515
Мда...ама готвя е силно казано.
Манджи рядко, ако правя го слагам накрая. Яйца...ама то не е готвене точно.
С него и с масло основно.
Да не забравиш да умиеш теникията отвън Wink

# 516
  • have faith and be patient ..
Едни много корави бисквити, които се оказа, че се топкат в топлото кафе и така се хапват.. А аз си чупих зъбите да ги ръфам така натюрлих Simple Smile

# 517
  • Асеновград
При мен по лед уреда си има полепнали мухички. За комари не знам, защото не помня да са влизали вкъщи миналата година. Thinking
Точно този уред в брошурата ли? Имам друг който си върши работа но този малкия никаква.

# 518
Да питам за кафетата -пробвала съм само зеленото, от другите кое бихте препоръчали ? силно да е , нещо като нескафето в металната кутия.Благодаря!
Днес "пазарувах" точно за две минути Wink -рози букетчета -дано да оцелеят за утре.С друго не се изкуших.В 10 ч. имаше мами около бебешкото, но без голяма навалица.Ако някой нещо търси- да казва довечера ще ходя на голям пазар.

# 519
  • shumen
Тете,и аз като теб готвя.
Аз днес взех кюфтаци някакви,но нещо ми намирасват.

# 520
  • Варна
 Мдамммм............. зехтина, както разбирам, вече е свършил във всички магазини JoyJoyJoy

А "Италианският" сладолед наистина ли е италиански?.. Или .... като вафли "Чайка" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 521
Не, моят е от съвсем друг магазин, но изглежда по абсолютно същия начин.

# 522
  • Варна
Предполагам знаете, но да кажа - като се отвори тенекията със зехтин, е добре съдържанието да се изпразни и да се съхранява маслото  в стъклени бутилки. Свързано е със състава и свойствата и съприкосновението с алуминиевата тенекия и въздуха... За детайли не питайте - не съм се задълбавала, но това ми го споделиха италианци - производители на зехтин.

Малко извън темата..... много странни брадати "мами" с деца в кенгуру рекламират домакинските уреди....... Rolling Eyes

# 523
  • Велико Търново
Някой преди мен пита, но отговор не видях- хубаво ли е италианското кафе на зърна в пакети по 1кг? Някой пил ли е такова?

# 524
  • Стара Загора
Аз да питам за сладоледите с лимон и с бадеми, тези в малките кутийки - хубави ли са или пак нямат много общо с тези в Италия? Blush

Сьомга филе ще взема евентуално, някаква шунка и домати в консерва. За друго, на място ще го решавам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт