Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 904
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Вчера в нашият Лидл даваха с касовата бележка брошура да си купиш на 50% няколко неща от Родна стряха. Кисело мляко,сирене и не помня другото.

# 496
Момичета, имате ли отзиви от кафето от италианската седмица, дали е хубаво?

# 497
  • Over the rainbow
Здравейте. Имате ли впечатления от робота на лидл? Следващата седмица е включен в каталога и му се чудя. Искам да го взема за родителите ми, които вече се затрудняват да почистват с прахосмукачка. Мисля, че това е удачен вариант, но дали е добър уредът? Благодаря предварително за споделеното мнение. Хубав ден на всички

# 498
Още от 1 стр.ме зарадваха....😊😊
Ей го тенекето със зехтина и вратлето горе Joy
Хубав е този зехтин, така ли? Нагарча ли?

# 499
  • Пеликания
Оооо да, микс сиренето на Сребърна пак е тук Yum
Много ми хареса предния път като го бяха пуснали. Но никъде другаде не мога да го намеря, а живея в този регион. Дори в сайта им го няма.

П.С. Да похваля дамските пижами. Имам сивата от миналата година и е много хубава Simple Smile

# 500
Не смея вече нищо да казвам за горчене и негорчене, че то всеки с небцето си........на мен не ми горчи.

# 501
Мъжа ми донесе 3 пакета кантучини от Италия, но другата седмица ще си купя още. Никак не са режимни, но ги обожавам.
От петък харесах рибата тон, на добра цена е.
И някои италиански гевезалъци ще взема. Laughing

# 502
Добро утро!
Значи да купуваме смело зехтин Simple Smile ? Този ми прилича на един, който предлагат и в Гръцкия Лидъл, но не съм 100 % сигурна. Някой може ли да потвърди дали е същия?
От другата седмица харесах Мини рендето, антипасти, паста и т.н. С две думи много неща.
Детските панталони са хубави обаче само за малките има. Дамският топ изглежда добре.
П.П. Вчера видях жена облечена с шарената рокля от тази седмица - стоеше доста прилично.

# 503
  • София
Зехтина е същият като в гръцкия Лидл, 20 Е кутията.

# 504
  • Варна
Аз загледах уреда за прозорци. такава мъка са ми, така мразя да ги чистя, а са в такова изобилие вкъщи, ще кажеш, че имаме поне 4 стаи, а не само две... Май сте коментирали преди, но нямам спомен какви бяха отзивите. Ако изобщо е пускан точно този досега.

# 505
Аз загледах уреда за прозорци. такава мъка са ми, така мразя да ги чистя, а са в такова изобилие вкъщи, ще кажеш, че имаме поне 4 стаи, а не само две... Май сте коментирали преди, но нямам спомен какви бяха отзивите. Ако изобщо е пускан точно този досега.
Имам такъв на друга марка и ми е незаменим помощник!

# 506
  • София
Да зехтина е същият, купих си по Великден от гръцко,само дето техният е 4+1 литра и тогава беше на 15Е. Що не пускат и за нас от 5 литра? На мен ми харесва, не горчи , ще взема, че другият е на свършване остана 1л.

# 507
Панайоту беше пуснала снимка на същата тенекия в гръцкия лидл.

Уредът за джамове от поне 5 години го хвалим.

# 508
Благодаря ви момичета. Ще се купува зехтин Simple Smile

# 509
  • Варна
Уредът за джамове от поне 5 години го хвалим.
Имам такъв спомен, но не знаех дали е същият, защото за първи път му обръщам конкретно внимание, а нали понякога сменят моделите. Ще го пробвам тогава, въпреки че ММ вероятно ще ме убие. Все казва, че купувам неща, които не ползвам и после трябва да ги продава в ОЛХ Crazy Oт друга страна пък никога не чисти прозорци.

Общи условия

Активация на акаунт