Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 973
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Hug

Моля за отзиви за този грил, който пускат в понеделник:

https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=25702

# 601
  • Мадрид / София
Може ли да покажете зехтина в тенекия? В приложението така и не го открих.

# 602
  • Варна
Тези дано не са коментирани много, щото ще питам - дали са удобни и издръжливи? По принцип водят ли ги специално за нещо тези маратонки или са ежедневни?

# 603
За спорт ги водят принципно...пускаха ги заедно със спортните клинове и потници...стават и за ежедневни.
Удобни са...поне на мен пришки не ми образуваха...
Иначе вече е топло за тях,  ми се струва..

# 604
  • Варна
Аз имам сиви и са ми удобни. За ежедневни ги броя. Удължени са сякаш, но почват от 37 номер, който нося и т
такъв взех. Не е некомфортно в никакъв случай. Препоръчвам тези маратонки аз.

# 605
Да..и аз в 38 се събрах. А принципно 39 си вземам, че много...ама много мразИМ да ни убива на кутрето...Joy

# 606
Пушените гърди с кожа и предимно мазнина на мен ми харесват. Скоро не съм купувала обаче. Ям си ги натюр или на сандвич, не съм ги обработвала термично. Може и партидата да е кофти.

# 607
  • Mostly in my mind
Анжела, благодаря. Simple Smile

# 608
  • София
Здравейте! Hug
Моля за отзиви за този грил, който пускат в понеделник:

https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=25702
Заслужава си да се пробва! Имам много стар Тефал -1700 Watt,
Скрит текст:
който е незаменим. Пека както зеленчуци, така и пържоли, кюфтета. Стават чудесни! Вижте добре на лидълския как е направено отичането на мазнината, дали ще отива в паничката.
Купувах нов грил, по-мощен, керамични плочи, но така са направили отичането, както и остро оребрение на плочите, че си седи нов.
С две думи този грил много прилича на така обичаният ми Тефал, дори малко по-мощен. Бих го пробвала!
Не си спомням да са го пускали до сега. Ако някой го има,   ще се радвам на отзив.

# 609
  • Варна
Да похваля една детска книжка "Тайната градина", клас 2 е с цена 3.99 лв. Купих я за една приятелка, която завърши първи клас и се зачетох и я прочетох на един дъх Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 юни 2019, 21:40 от Мира Иванова

# 610
vanian, благодаря за споделеното! Hug
Дано се включат и други..

Това, което ми е като големи въпросителни - дали се свалят плочите за да се мият...защото иначе не виждам как Rolling Eyes
И ако е по-дебела пържола/риба, дали има контакт на цялата горна плоча в/у повърхността..а не да не може да се затвори, примерно..
Иначе като мощност е ок, наистина
Peace

# 611
  • София
vanian, благодаря за споделеното! Hug
Дано се включат и други..

Това, което ми е като големи въпросителни - дали се свалят плочите за да се мият...защото иначе не виждам как Rolling Eyes
И ако е по-дебела пържола/риба, дали има контакт на цялата горна плоча в/у повърхността..а не да не може да се затвори, примерно..
Иначе като мощност е ок, наистина
Peace
Мисля, че вече всички грилове се правят със сваляеми плочи. Би било много глупаво ако не се свалят.
 Относно дебелите пържоли, струва ми се, че отзад има възможност за повдигане на плочата, така се притискат равномерно.
При Тефал-а плочите могат освен да се повдигне горната, да се отворят на 180градуса, т.е. да стане като плоча за печене. Тук ми се струва, че може само да се повдигне.
Писах, писах и се сетих, че в немския сайт ще има повече подробности Вижте тук Да, повдига се горната плоча за по-дебели пържоли, сандвичи.

# 612
  • shumen
Аз също харесах маратонките,но сякаш вече е топло за тях.

# 613
  • Варна
Между 20 ч. и 21,30 ч. разходих кучето с тях, 5 км, вечер са ок. През деня е топло наистина, но за надвечер са таман.

# 614
  • На брега на реката
Аз имам този грил от предишни години, дори в момента ММ пече патладжан и тиквички на него. Много сме доволни. Плочите не се свалят, но въпреки това се почиства много лесно.

Общи условия

Активация на акаунт