Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 952
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 615
А как се почиства?

# 616
И къде отиват мазнината и соковете от храните?

# 617
Не знам защо не си вземете обикновена скара...
За мен този уред и др.подобни са голяма недомислица. Уж модерни ала бала...но вършат работа колкото и познатите стари уреди...

# 618
  • На брега на реката

В предната част /от долу/ има една малка пластмасова тавичка в която се събира мазнината.

Тета, аз го казвам, защото я ползваме и сме доволни и само ако си ползвал един уред, можеш да кажеш, че е недомислица или не! При условие, че не си го ползвал, не е редно да изказваш мнение и то негативно/не, че на всички ползватели, биха съвпаднали мненията/.
Ползвам го в/у плота на печката и понеже няма място за по-голям уред, този се оказа чудесен вариант. Уреда не пуши, като старите скари, компактна е, не пръска като при другите и  пече доста бързо, защото пече едновременно от двете страни! Нещата стават обаче, като на грил-тиган. На мен не ми пречи!
Почиствам я само с кухненска хартия за няма и 5 минутки и измивам тавичката за още около 2 мин.

Последна редакция: нд, 16 юни 2019, 15:44 от Бубoлина

# 619
Ползвала съм подобен и за това изказах мнение. Пробвах с пилешко филе, което позалепна и после трудно се изчегърка от плочата. Освен това стана ужасно бавно, но да кажем че това зависи от мощността на уреда.

А за мнението ми - поддържам го. Такова е моето. ☺

# 620
Имам такъв тип грил, но Тефал, същата мощност е. Доволна съм, замени един мнооого стар подобен тип, само че на Тефал се свалят плочите и е много по-удобно за почистване. Ако не бях взела него, сега щях да ходя за този, който предлагат в Лидл, доста по-ниска цена, а ми изглежда, че ще върши също работа. Та колкото хора- толкова и разни мнения 🙂

# 621
  • На брега на реката
Не е коректно /при еднократен опит и то не с този модел/марка/, но не оспорвам правото ти да си поддържаш мнението.

За да не ми залепват нещата за скарата/тиган, винаги ги обмазвам с мазнинка. Хем не залепва, хем е по вкусно! Wink

# 622
Някой да е виждал пирограф да продават ?Зимата виждах,но не си взех,а сега ми трябва ,но не намирам.

# 623
  • In transit
Да дам отзив за мандолината...Снощи стъргах на едрото ренде тиквички. Еми целия плот стана в настъргани тиквички. Освен това остава фира на края, която няма как да се настърже. Поне аз не успях. Пластмасата на шапката се надра доста с първото ползване. Ако не струваше 10 лв щях да им го върна, но понеже го взех основно да ми реже на дълги ленти тиквички и патладжан ще го задържа. С рендето Вьорнер не искам да го сравнявам, че нямат база за сравнение даже.

# 624
Аз ползвам чугунен грил тиган и ми липсва точно горната преса, доста ме забавя. Обаче този грил след като не е със свалящи се плочи, не ми е опция. Готвя и без мазнина, няма начин да не залепне, а почистване с кухненска хартия не е моето - както съм си казвала, мия всичко - и грила, и яйцата, и гъбите 😁...а също и кофичките кисело мляко преди да ги прибера в чистия ми хладилник (понякога се чудя как успяват да ги увъртят в кал ли е, какво е, но е нещо черно).

# 625
Здравейте някой има ли мнение за ютията ,която пускат утре

# 626
Аз имам лидълска ютия...май е същата като тази. Ами глади си ☺
Съвсем обикновена ютия...
Моята се откача и глади и без кабел...но рядко ползвам тази й функция. Рядко и гладя.

# 627
Аз препоръчвам безкабелна ютия. Спуквам се от гладене на ленени дрехи лятото, разлика в удобството - голяма. 

# 628
  • София
Аз ползвам чугунен грил тиган и ми липсва точно горната преса, доста ме забавя. Обаче този грил след като не е със свалящи се плочи, не ми е опция. Готвя и без мазнина, няма начин да не залепне, а почистване с кухненска хартия не е моето - както съм си казвала, мия всичко - и грила, и яйцата, и гъбите 😁...а също и кофичките кисело мляко преди да ги прибера в чистия ми хладилник (понякога се чудя как успяват да ги увъртят в кал ли е, какво е, но е нещо черно).
И аз съм се чудила как ги цапат тия кофички?Thinking Малко отклонение ,но по темата, удивиха ме тез хора.

Последна редакция: нд, 16 юни 2019, 17:11 от Миленски

# 629
  • Mostly in my mind
И аз искам безкабелна.  Лятото и аз гладя повече. На тази от утре дали се маха кабела?

Общи условия

Активация на акаунт