Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 942
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И аз искам безкабелна.  Лятото и аз гладя повече. На тази от утре дали се маха кабела?
Не, тази е обикновена, пише че може и вертикално.

# 631
  • Варна
Този прах заслужава ли си?

# 632
Категорично не.

# 633
Момичета, някой има ли представа/впечатления за робота за почистване, който пускат в понеделник - струва ли си инвестицията или по-скоро не си заслужава?

# 634
  • София /Абсурдистан
Този прах заслужава ли си?

Купувала съм го на прах това. Ами не става, не изпира добре.

# 635
Ако държиш на течен, в К ще има Персил 2 шишета от по 50 пранета на 26 лв...може да си го розделиш с някого, ако ти е много, че трайността е 18 месеца.
И Омо ще има 20 пранета на към 7 лв пак там....
Или Формил концентрат от лидл...все е по-добре от този...

# 636
Не знам дали е по темата точно, но... да питам. Във фейс ми излезе реклама за закупуване на код за намаление. Има и за Лидл. Някаква измама ли са, или аз съм изостанала?
https://roarcodes.com/step/1
Хмм... сега видях, че страницата е харесана само 5 пъти. Явно е измама.

Последна редакция: нд, 16 юни 2019, 21:49 от Аркадия

# 637
  • София
Звучи съблазнително, аз лично не бих взела, едва ли ще го признаят, особено за Лидл-  40% , получаваш нещо си по ,е - mail.

# 638
Твърде хубаво, за да е вярно, нали? Simple Smile
Това беше първото, което си помислих и скролнах, но... лакомия 😊 сетих се, че в щатите режат купони за отстъпка от вестници и рекох да ви питам все пак 😝

# 639
Най-добре е да се пита в магазина или по мейл. Току виж не било шега Simple Smile

# 640
Не знам дали е по темата точно, но... да питам. Във фейс ми излезе реклама за закупуване на код за намаление. Има и за Лидл. Някаква измама ли са, или аз съм изостанала?
https://roarcodes.com/step/1
Хмм... сега видях, че страницата е харесана само 5 пъти. Явно е измама.
Не знам за такова нещо аз.

# 641
  • shumen
Според мен е измама.
Аз Персил от К ще си взема,че тоя на Лидл нещо не ми харесва.

# 642
  • Асеновград
Ако още някой е купил текстилната щора, моля да сподели дали стои закрепена.При мен до 5 мин. пада.Уж се закрепва и след малко е вече на земята.Търках прозореца да не прашен, мокрих леко вакума е нищо не помага, след малко е долу.Преди да тръгна пак я залепих ако и довечера е паднала направо я връщам.
Комплектите за козметика за път, пускани ли са досега и дали са добри?

# 643
Някой с мнение за този комплект?

# 644
  • Варна
Пак ще ви върна на чистачката за прозорци Embarassed Понеже като дойде денят за купуване по традиция ме обхваща скръндзавото настроение да попитам наистина ли с такъв уред се чистят много по-лесно? Всъщност какво точно улесняващо прави в сравнение с микрофибърния парцал и вестнииците? По-лесно подсушава и излъсква ли или какво?

Общи условия

Активация на акаунт