Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 913
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 705
Аз я купих, но не знам кога ще имам време за тест...
И аз мислех днес да ходя да я видя и евентуално да купя, но имах толкова много работа и такава глава ме блъсна накрая, че го оставих за утре.За съжаление не намирам нищо за нея в нета.Излиза ми друг модел на Лидл, по-стар.И много съм възмутена, в немско е 99 евро.И продават румби на цени наполовина на тукашните.Вярно, по-стари модели, но новата румба е5 там е 299 евро, а тук- 1100 лв.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 21:02 от deivi

# 706
А ако се поръчат от Германия, гаранцията ще е валидна ли? Разликата в цената е доста голяма.

# 707
Мисля че да.
И Панайоту беше писала за това, ако не се лъжа.
А друг потребител беше поръчвал нещо от Германия.

# 708
На Сточна гара имаше дрехи за бременни , и много други работи от преди.

# 709
  • Асеновград
Мисля че да.
И Панайоту беше писала за това, ако не се лъжа.
А друг потребител беше поръчвал нещо от Германия.
Гаранцията важи тук само ако модела е продаван и тук.За другите вероятно гаранция се търси откъдето са закупени.Но си е драма докато се пребориш да ти вземат уред за гаранция ако е закупен от другаде. За онлайн трябва да се видят условията.Аз съм ползвала само гаранция на уред закупен от магазин със съответния касов бон.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 22:01 от Panayotu

# 710
Само онлайн ги продават румбите и няма как да стане с гаранцията.Просто си мрънкам , че хем имат избор, хем цените им са по-ниски.А като видях, че продават и чанти на Майкъл Корс съвсем се вкиснах : )

# 711
Зехтина е коментиран, положителни са мненията, купувайте.
Аз да си питам за конкретната партида Simple Smile
Че ми е направило впечатление, че има разлика при едни и същи стоки. Примерно Лаваца кафето от 4 опаковки преди време - не беше същото, както единичните. Миналата седмица пък промоционалната по-голяма опаковка пържени фъстъци щяха да ми потрошат зъбите, а в редовните опаковки фъстъците са по-крехки.

# 712
Само онлайн ги продават румбите и няма как да стане с гаранцията.Просто си мрънкам , че хем имат избор, хем цените им са по-ниски.А като видях, че продават и чанти на Майкъл Корс съвсем се вкиснах : )
Казваш, че стоки, закупени онлайн, са без гаранция ли? Не съм проверявала, но хич не ми се иска да е така. Thinking

# 713
Казваш, че стоки, закупени онлайн, са без гаранция ли? Не съм проверявала, но хич не ми се иска да е така. Thinking
Казвам, че доставят само в Германия, там гаранцията си важи.Но аз ако си я купя от сайта, докарам си я с превозвач и нещо стане няма как да предявя претенции от България при положение, че официално е купена в Германия.

# 714
И защо? Имаш адрес в БГ, имаш и в Германия. Какво като там е виртуален. Освен това сме и една икономическа общност, не знам доколко е важно това. .. Обаче в друга тема бяха споделяли за закупени кухненски съдове онлайн, сега се сещам, уважили са им гаранцията. Не от Лидл, но пак в Германия.

# 715
Скрит текст:
Зехтина е коментиран, положителни са мненията, купувайте.
Аз да си питам за конкретната партида Simple Smile
Че ми е направило впечатление, че има разлика при едни и същи стоки. Примерно Лаваца кафето от 4 опаковки преди време - не беше същото, както единичните. Миналата седмица пък промоционалната по-голяма опаковка пържени фъстъци щяха да ми потрошат зъбите, а в редовните опаковки фъстъците са по-крехки.
Така е, така е. Но зехтина в тенекия си го пускат винаги в такава разфасовка и винаги отзивите са били отлични. На мен ми идва много, иначе и аз бих го пробвала.

# 716
Добре , разваля се и искам да я поправят или сменят.От какъв адрес ще им я изпратя?От българският са си допълнителни разходи, пощите не приемат уреди с батерии, Спийди са единствения вариант.Поправят я и къде я изпращат като не доставят до България?
Има сайтове за роботи, които доставят до тук и признават гаранцията и ти възстановяват пощенските разходи,Но да не спамя повече, имах предвид, че е по-сложно, друго е да си купиш нещо и да ти го доставят директно до прага.
Всъщност до четвъртък като излезе новата брошура не знаех, че искам робот : ))Обаче като поисках се разрових и видях различните възможности.Ако ще купувам от чужбина ще е с директна доставка.Харесах два модела, едно LG и една румба, но ако и тази евтината ми върши същата работа ще си я оставя.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 21:55 от deivi

# 717
  • have faith and be patient ..

Може лу линк? И на двете - чанта и робот

# 718
  • shumen
Аз на терасата исках такава щора,но се отказах точно,защото не знаех дали ще лепи.

# 719
Deivi, няма да спамя, но ми обясняват, че имало начини (тези с кухненските съдове). Естествено, не е като да си купиш нещото от Лидл, който е на 3 мин. от вкъщи, но при разлика в цената 100% за новия модел робот... Всеки си преценява, аз за моя случай разпитвам.

Общи условия

Активация на акаунт