Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 079
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 90
Абе момичета, като ви чета в какви р-ри дрехи влизате, все повече си мисля, че аз съм великан Laughing Rolling Eyes
Аз въобще не гледам дрехи вече. Чакам само за по- едри дами. Преди влизах в Л. Ама сега вече основно дрехите са до 44 номер. А преди в редовния асортимент имаше 46 и 48.. вече няма.

# 91
Кукита, що не сте ме взели в новата тема ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Не разбрах ся карахте ли се, или не се карахте...в началото на тази  Joy

Тази тенекия, която Панайоту показа : https://www.lidl-hellas.gr/el/eksairetiko-partheno-elaiolado.htm

я пускат и по нашите земи, в нашенския Лидл имам предвид - 4л. на 37 лв някъде беше. Два пъти поне съм вземала от нея и ми харесва. Дано скоро пак я пуснат, че ми омръзна на дребно да купувам.

Иначе тествах Промиената /Вирхен/Вихрен-а/ в хладилника, то друг тест не зная /освен небцето де/.. сгъстява се.

Взех разни шунчици, саламчета, луканчици нарязани, пастетче и прочее, че дребен е на лятно училище и столът няма да работи, та трябва да свивам сандвичи сутрин...

Черешки си взех да зобам - е най-сетне едри, твърди плодове да опитам, най-сетне...одобрявам ги доста!

# 92
И аз напазарувах доволно Wink ама оптимистично взех малка количка Wink много се радвам на универсалните кърпички с Момина сълза.

# 93
Оказа се, че голяма опаковка карамелени вафли няма, а явно няма и да има - не са в брошурата, а на сайта са качени... момичетата ми казаха да звъня да питам на телефона, те идея си нямат какво става. Май трябва да пиша и за размерите - къде отиват размер 34 и защо не идват към БГ, като на немския сайт ги има. Взех една тениска S, доста ми харесва, но тя просто е огромна, буквално потънах в нея... сравнявах с другите S-ки - същата стока. Sob

# 94
  • София
Ще си взема бисквити и ще опитам сладоледите от промоцията.

# 95
Мдааа..бяла блузка С...огромна.
Че се и разтяга...на гърба деколтето увисна до гърбъз@ ми...нямаше хс.

# 96
Точно тази! Simple Smile

# 97
И на мен някои от моделите им ми се струват големички, та се чувствам направо вталена 😂.
Да похваля тези чери доматки, много ни харесват.
Скрит текст:
Вчера обаче покрай другите неща забравих да взема от пикантния крем за мазане, пак ще трябва да ходя до Лидл 😅

# 98
Лидл продават ли живи подправки (в малки саксийки)? Не помня дали имаше и ходих да изневерявам с Фантастико. Smiling Imp

# 99
Продават, но не знам дали винаги ги има, или от дъжд на вятър пускат. Иначе съм виждала...

# 100
Скрит текст:
Лидл продават ли живи подправки (в малки саксийки)? Не помня дали имаше и ходих да изневерявам с Фантастико. Smiling Imp
При мен е обратното, почнах напоследък  заради някои неща (като пикантния крем за мазане напр.) повече да пазарувам от Лидл. Но се налага и от другото място, поради това, че някои продукти (марки), които вземам поначало, изобщо не се предлагат в Лидл. Иначе са ми на еднакво разстояние и двата магазина.

# 101
Аз пък си взех ягодки, сладки и сочни (бяха  Laughing). Бургер чоризо за мъжът, и сладоледи от минитата с малини и карамел, пак за мъжът. От ХХЛ взех фъстъци, мокри кърпи и напитка с кафе. Имаше още стоки които исках да натоваря, но се въздържах. Пуснали са някаква ТХ, обсъждана ли е, с овца отпред на добра цена?

# 102
  • Асеновград
Този път наистина дрехите са огромни, сега мерих и М от роклите ами и те са ми големи чудя се дали да ходя пак да заменям този път с S. Сравних М със синята от миналата година L и е по широка М ката.
Ходих да сменям М с S сегашната S отговаря на миналогодишна L наложени една върху друга нямат разлика.Та от роклите има размери за едри определено.На касата се смяхме, че много са ме вталили с размера.
ТХ аз я харесвам, взех си да има, още се боря с един голям пакет от Милдето но овцата по ми допада от него.

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 15:00 от Panayotu

# 103
  • София-Младост
Добър ден!

Скир-а с киноа и лешници е уникален.Само не разбрах дали е от постоянния асортимент или е до изчерпване на количествата  newsm78
Загледах го вчера, но и на него са му добавили захар. Пак не е аспартам, като при плодовите.
Зехтин взех вчера най-сетне...стъклената бутилка. Не горчи. Имам спомен, че и преди съм взимала и съм била вкусово доволна.
Нов вид пастет видях вчера, патешки.
Днес отиваме за спортни стоки с дъщерята. Simple Smile

# 104
Пуснали са някаква ТХ, обсъждана ли е, с овца отпред на добра цена?

Аз купувам само тази тоалетна хартия.
Винаги когато има такива големи пакети зареждам. Много съм доволна. И най-вече НЕ Е ароматизирана. понякога пускат с армат праскова или кайсия не помня, но май животното беше друго Simple Smile
Мале, толкоз авокадо заредих Simple Smile За месец напред...  Благодаря , че споделихте, че е намалено.

Общи условия

Активация на акаунт