Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 073
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
[Ама аз затова благодарих - на всички, които са забелязали и писали и така успях да редактирам навреме. Нито неудобство сте ми причинили, нито съм се обидила, нито ми е хрумнало дори това Simple Smile Объркала съм нещо в бързината, не съм видяла и е чудесно като ми каже някой, за да поправя сгрешеното.
Точно. Не разбрах защо Лъки реагира така, коментарът за грешката в номера на темата не беше нито обиден, нито заядлив...

# 76
[Ама аз затова благодарих - на всички, които са забелязали и писали и така успях да редактирам навреме. Нито неудобство сте ми причинили, нито съм се обидила, нито ми е хрумнало дори това Simple Smile Объркала съм нещо в бързината, не съм видяла и е чудесно като ми каже някой, за да поправя сгрешеното.
Точно. Не разбрах защо Лъки реагира така, коментарът за грешката в номера на темата не беше нито обиден, нито заядлив...
Беше повторение. Достатъчно е един потребител да напише, че има грешка. Досадно е на всяка страница да се споменава. Казват му спам.

# 77
Не съм видяла, че на предна страница е били писано, пропуска е мой. Извинявам се още веднъж.
Просто отбелязах, не съм искала нито да обидя, нито да засегна някого, нито да спамя, нито да досаждам. Колко пъти да се извиня още, за да бъде прието извинението ми. ПП Излишно е да продължаваме да коментираме извън темата, защото наистина се превръща в спам.

# 78
  • Стара Загора
От детските дънки с дантелката си взех размер 164, но се оказаха големи, връщах ги и взех 158, които се водят за 12-13 годишни... Имам братовчедка на почти 12 години и абсурд толкова големи дънки да са ѝ по мярка скоро Grinning

# 79
  • Асеновград
Напазарувахме набързо тази сутрин.Роклите тези дългите са уголемени   от предните имам синя L сега взех направо две от същия размер и изненада Огромни, та пак ходих да сменям но не ми остана време да меря Мката дано няма изненади.Купих още четка за коса, тоалетна хартия, кексове, душ гел и от комплектите за първа помощ.Интересно че предната седмица ги търсих тези комплекти и нямаше, а сега се появиха и то от всички.

# 80
  • have faith and be patient ..
Момичета, като се замисля и моите кърпички вече не се оцветяват.. Лидълските, пера с персил, ариел, дм прах.

Ето за такъв бяха написали че е фалшив. Иначе и аз купих от Гърция голяма 5 л тенекия много е хубав, но вече на привършване. Никъде не намерих означения за киселинност, а на тези нашенските има. Странно е че дамата от Испания също написа че на техните Е.Върджин също няма описание за киселинност.

Здасти, моя зехтин е 3л, а тук е описан 5л. Има ли разликаи значение изобщо, според теб? От кога е "новината"

# 81
  • София
Момичета, като се замисля и моите кърпички вече не се оцветяват.. Лидълските, пера с персил, ариел, дм прах.

Ето за такъв бяха написали че е фалшив. Иначе и аз купих от Гърция голяма 5 л тенекия много е хубав, но вече на привършване. Никъде не намерих означения за киселинност, а на тези нашенските има. Странно е че дамата от Испания също написа че на техните Е.Върджин също няма описание за киселинност.

Здасти, моя зехтин е 3л, а тук е описан 5л. Има ли разликаи значение изобщо, според теб? От кога е "новината"

Влизаш в предната тема стр.80, първият пост има скрит текст кликваш на линка и като слезеш надолу ще видиш , не знам от кога е новината.

# 82
  • Бургас / UK
Добър ден!

Купих си късите панталони в тъмно синьо,много са тънки и лекички, за лятото са идеални.Не знам дали няма  да се мачкат много,но ще го преживея.
Скир-а с киноа и лешници е уникален.Само не разбрах дали е от постоянния асортимент или е до изчерпване на количествата  newsm78

# 83
Sisi, и аз доста често влизам в 158, а съм около 57кг Grinning Днес ще ходя за авокадо и ще погледна крема за мазане с риба тон, не съм го засичала Grinning

# 84
...
Скир-а с киноа и лешници е уникален.Само не разбрах дали е от постоянния асортимент или е до изчерпване на количествата  newsm78
Потвърждавам. Той ми е любим сред видовете скирове, но не винаги го има, затова не знам дали е в постоянния асортимент.

# 85
Аз имам от плодовия, но още не съм го пробвала? Как е на вкус, плодовете как са като количество? Забравих да спомена, че днес ще ходя и за спортни дрехи, някой ако си вземе преди това, моля да напише отзив...

# 86
Този с ванилия и плодовия са ми средна работа. И плодчетата са средна работа, но по спомен мисля, че са добре като количество. Най харесвам натуралния(той става и за сладко, и за солено) и тоя с киноа и лешници.

# 87
  • Пловдив
Абе момичета, като ви чета в какви р-ри дрехи влизате, все повече си мисля, че аз съм великан Laughing Rolling Eyes

# 88
Мистик, аз не съм от слаботелесните, особено в ханша, около 97 ми е, освен това тренирам /клякам с доста килограми/ и дупето расте Grinning Grinning Grinning ...Имам един детски джегингс, още го мъча, почти е протрит вече, но не мога да се разделя с него, страшно удобен ми е, той е за 12-13 годишни.

# 89
  • София
Вчера взех кайсии, ужасни са. Кисели и твърди, но детето се запъна и искаше. Прасковите стават.

Общи условия

Активация на акаунт