Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 774
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 945
Ами аз точно за супермаркети и малки магазини за продажба на дребно говоря. Ако в Лидл имаше техния асортимент щяха да имат по-голяма сума оставена от мен, вместо да отида в някой друг. То си е за тях.
Скрит текст:
когато в друг супермаркет наблизо имаш по-голям избор, логично е повече и по-често там да пазаруваш. Ако избираш не само по цена, но и качество. Липсва ми в Лидл точно този избор.

# 946
На мен Лидл ми е на една крачка, всичко от там купувам. Когато ми трябва нещо специално - магазини бол.

# 947
Феникс..ти всичко от един магазин ли искаш да купуваш?

Прахове вземам от К, Лили, ДМ и др.в зависимост къде е намален.
Така е и за другите неща за домакинството....

Купувам от там където го има конкретното нещо / като сметанките на лидл/ и от там където е намалено / за др.неща/...

# 948
Ами като ми е наблизо магазин с достатъчно разнообразие, не виждам причина, освен ако не е за нещо специално, всичко да вземам от там. Обикновено се редуват офертите, когато нещо (напр. Прах за пране) виждам, че е на привършване, следя офертите и попълвам запасите навреме. Не виждам смисъл да обикалям във всички магазини наоколо, ако нещо ти е събрано на едно място.

# 949
  • Мадрид / София
Аз купувам от три супера в зависимост какво искам да взема. От Лидл поради цената, а от другите два - неща дето в Лидл не ми харесват или не ми се ходи до него. Няма драма, нито претендирам от едно място да е всичко. Водещо е цена-вкус.

# 950
Разбира се, че няма драма. Имам само предвид, че вчера Лидл можеше да напълнят в касата по-голяма сума от мен, но такава им е политиката. Явно няма как да се предлагат и маркучи, и разнообразие на сокове например. Само отбелязвам факти. Иначе покрай някои пък само техни продукти си спечелиха повече посещения от мен.
А, и за да не спамя повече, забравих да отбележа че пробвах да направя рулца от тиквички с пикантния крем за мазане. Ако  някой реши да пробва- по-добре с крема за мазане с билки на Милбона. На пикантния му се “размива” някак вкуса така, а другият пък много ми напомня на вкус на един подобен на Филаделфия.

# 951
  • русе
Всяка верига си има “фенове”😊

# 952
На мен любимите ми вериги са Метро и Лидл и там харча най-много (особено в Метро). Напоследък започнах да пазарувам повече от Кауфланд - най-вече промоциите им ме интересуват.

В Била не ми харесва особено, но ходя понякога защото ми е близо. Имаме 2-3 квартални - и там ходя по необходимост. В Била и кварталните рядко пазарувам за повече от 20-30 лв (докато при другите вериги не си струва да се ходи, ако ще е за толкова).

Дрехите на Лидл ми харесват много повече от тези на Метро. Метро слагат цени като за бутик на дрехи, които не са нищо особено (примерно обикновена ленена риза за 40 лв). В края на сезона намалят някои неща, но понякога ги изтеглят, вместо да ги разпродадат и ги предлагат следващата година на високите цени, което ми изглежда нагло от тяхна страна - все пак са стари модели.

# 953
  • София
За мен пък Метро е най-скъпия и сбъркан магазин. Тая година ходих точно 3 пъти, съжалих, че си изгубих времето.
В Лидл наистина плодовете и зеленчуците са много скъпи. Днес минахме първо през пазара, а после ходихме до Лидл за вода. Най-фрапираща цена ми се стори на връзка лук 99 ст, на пазара са 3 бр за 1 лв. Чушките и че решите са с 1.50 лв по-скъпи в Лидл.

# 954
Тези, които ми предлагат  3 за левче, вземи ма како, нещо не ги понасям.

# 955
Вчера взех връзка лук от Лидъл намалена на около 50ст, лимони, също на добра цена. За 1-2 неща няма да бия път до пазара.

# 956
Ами аз точно за супермаркети и малки магазини за продажба на дребно говоря. Ако в Лидл имаше техния асортимент щяха да имат по-голяма сума оставена от мен, вместо да отида в някой друг. То си е за тях.
Скрит текст:
когато в друг супермаркет наблизо имаш по-голям избор, логично е повече и по-често там да пазаруваш. Ако избираш не само по цена, но и качество. Липсва ми в Лидл точно този избор.
Заради такова мислене, Лидл постепенно избягаха от концепцията си и собствените им марки бавно и славно се заместват от Верея, Киндер и Белииса... Достатъчно много са магазините, в които има едно и също, предпочитам да са с различен асортимент от масовия. Но това е коментирано многократно и преди.
Глобата на Метро не трябваше да я отменят, особено с довода, че не било така, както изглежда. Ама съдът явно вижда по-добре от зрителите...

# 957
Скрит текст:
Заради такова мислене, Лидл постепенно избягаха от концепцията си и собствените им марки бавно и славно се заместват от Верея, Киндер и Белииса... Достатъчно много са магазините, в които има едно и също, предпочитам да са с различен асортимент от масовия. Но това е коментирано многократно и преди.
Глобата на Метро не трябваше да я отменят, особено с довода, че не било така, както изглежда. Ама съдът явно вижда по-добре от зрителите...
И Кауфланд има тематични седмици, просто не бие камбаната Wink.  .Кой какво мисли, няма значение. Магазините гледат оборите си и печалбите си, пробвала съм от собствените им марки- не ме грабнаха.Ако ги заменят за мен означава, че не се продават, а не се продават защото не се харесват. Особено лош спомен имам от родна стряха някакъв вид луканка Grinning. Но е факт, че и аз се редя по опашките Wink преди да отвори магазина. Така сега чакам уреда за готвене с горещ въздух и машина за пуканки евентуално.

# 958
Всички започнаха тематичните акции много, много след Лидл. Пък. Simple Smile

# 959
При мен магазините са на една улица - Лидл, Кауфланд, Метро. Веднъж седмично минавам през 3-те за зареждане, като преди това съм огледала брошурите и набелязала каквото ми трябва. Вчера от Лилд си взех прекрасни домати за 1,29, но като цяло зеленчуците им куцат.

Общи условия

Активация на акаунт