Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 812
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 960
Ако отидеш след 20ч е оферта с плодовете и зеленчуците, но по- рано не. Аз живея до пазар и предпочитам от там да си пазарувам тези неща, а месарския е на съседната улица и с по- добри цени и зареждат всеки ден. Но лидл си ми остават магазин за другите неща

# 961
При мен Лидл почти измести Метро. В Лидл има продукти, които нямат аналог /обезмаслени млечни, месни без нитрити, сладоледи и сладкиши без палма/. Цените им също са добри, но ако спрат до тук. Плодове и зеленчуци са по-скъпи от други подобни вериги /Фантастико, Кауфланд/. Имат страхотни вина, на страхотни цени! Да - имат няколко вида/размера пликове за боклук, но го преживявам.

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 21:34 от mama_na_nana

# 962
Имат различни видове и размери пликове за боклук всъщност.

Аз примерно плодовото мляко на Лидл много го харесвам - големи кофички с повече плод от Вереята и Активията и с по-малко химия.

# 963
Имат 2/3 вида - едните са прозрачни зелени, които ги ползвам за ежедневния ни боклук за малка 10 л. кофа, а другите пликове са черни и дълбоки по 110 см, които ползвам неудачно за разделно събраните ни пластмаса, метал и хартия в контейнери по 22 л.
За сравнение в Метро/Фантастико има точно каквото ми трябва, на както казах преживявам и така. Дори персоналът в Лидл не може да се сравнява с никоя друга верига, за което ги адмирирам! С кеф си оставяме парите в тази верига!

# 964
Здравейте ,
Случайно някъде в София да има останали  куфари за момчета?

# 965
  • Mediterraneo
Смея да твърдя, че и при нас зеленчуците и плодовете определено куцат в сравнение с най- масовата хранителна верига. Изключително рядко купувам плодове и зеленчуци от Лидл, като изключение и ако нещо ми е спешно. Цените са високи, а качеството- зле. Та затова ми се налага да пазарувам от две места обикновено.

# 966
Аз тази година изядох килограми ягоди от Лидъл и Кауфланд.  hahaha И дините им са нелоши, както и кръглите пъпеши. Авокадо предимно от Лидъл. Явно има будали като мен.

# 967
За дините много ме е яд - едни огромни. Другаде има нарязани на парченца. 

# 968
  • Мадрид / София
В двата магазина Лидл, където ходя зеленчуците са на ниво. Не са по-лоши от съседните вериги магазини. Дори и като цени са мн. добре. Е, ако видя, че са завишени повече от приемливото пропускам и взимам от другаде. Най-вече използвам офертите, но и от редовните цени пак става. От една верига купувам практически само печено пиле, че ми е вкусно тяхното, а от друга верига купувам ако не ми се ходи до Лидл и не съм си набелязала нещо лидълско да го видя/купя. Но наистина, като си бях миналата година в Бг ми направи впечатление, че плодовете и зеленчуците не бяха на ниво в Лидл Изток, София.

# 969
  • София
Здравейте ,
От тези детските малките ли питаш?

# 970
И ние доста Лидълски ягоди изядохме тази година, а до скоро домати само от там купувах, корема ми ги харесва.

# 971
Здравейте ,
От тези детските малките ли питаш?
Да точно за тях

# 972
Мнения за сокоизстисквачка следващата седмица ?
Моята беша стар модел немска ,която се развали и в сравнение с нея ,всяка ще по-хубава. Не че пък много правя сок и се чудя блендер за смути или сокоизстисквачка да взема ?

# 973
Имат 2/3 вида - едните са прозрачни зелени, които ги ползвам за ежедневния ни боклук за малка 10 л. кофа, а другите пликове са черни и дълбоки по 110 см, които ползвам неудачно за разделно събраните ни пластмаса, метал и хартия в контейнери по 22 л.
За сравнение в Метро/Фантастико има точно каквото ми трябва, на както казах преживявам и така. Дори персоналът в Лидл не може да се сравнява с никоя друга верига, за което ги адмирирам! С кеф си оставяме парите в тази верига!

Аз ползвам едни бели с две дръжки за малките кошчета и това в банята и големи черни с връв за големите кошове, които май са по 50 л.

# 974
  • София
Аз пък едни сини,60л.май са.

Общи условия

Активация на акаунт