Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 054
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 60
  • Мадрид / София
Хайде да измрънкам и аз, да се не цепя от колектива 😂 Та за първи път в айсберга салатата имаше един куп мушички и едни други буболечки. Наложи се да я кисна нарязана във вода за да се махнат. Ех, сетих се за центрофугите, дето ги спрягахте преди ама аз нямам място вече за повече уреди та нямам такава. Ще си я ям с водата.😅

# 61
Подсети ме, че последният айсберг който взех от Лидъл преди десетина дена, освен, че нагарчаше, имаше и кал вътре между листата. За първи път ми се случва, може би защото беше български, за разлика от испанския, който беше безупречен.

# 62
Изяли са сладоледа от брошурата - два магазина обиколих и тц.
На детето взехме само едни сладоледи тип ледена близалка от редовния асортимент.
Авокадо мрежа имаше на 3.99 лв. В неделя вечер винаги има намалени зеленчуци и плодове.

# 63
Размишлявам над цветоулавящите кърпи на Формил. Пуснах една тестова пералня с цветни неща, включително пускаща червено покривка. Водата при прането си стана червена, очаквано, цветоулавящата кърпа излезе снежнобяла, дрехите са без поражения, няма смесване на цветове. Сега това как да го разбирам. Аз съм ползвала само едни цветоулавящи италианска марка - дебелички, попиваха цвят... тези на Формил тънки и не промени цвят от прането. Thinking Кърпите на ДМ оцветяват ли се от цветно пране? Нямам с какво да сравня, само една марка съм ползвала.

# 64
Авокадо мрежа имаше на 3.99 лв. В неделя вечер винаги има намалени зеленчуци и плодове.
Авокадото е на промоция.

# 65
Моите на ДМ в една ХХЛ опаковка се оцветяват в сиво всеки път, било то много или малко.

# 66
И моите така - в един никакъв мръсно сив цвят.

# 67
Винаги ми излизат оцветени, независимо какво е прано.

# 68
  • София
soul81, а с какъв прах пра? Повечето прахове за цветно вече съдържат цветоотблъскващи съставки.
Иначе и аз ползвам кърпички, на dm, но винаги излизат с променен цвят, най-малкото посивяват.

# 69
  • София
Май някой питаше за бебешки дрешки.
От 10.06 - арабска седмица, а от 13.06 - бебешки блузки и къси панталончета.

# 70
  • Бургас
bradata, и аз забелязах и писах...Извинявам се за причиненото неудобство  Peace Повече няма да се обаждаме...
Ама аз затова благодарих - на всички, които са забелязали и писали и така успях да редактирам навреме. Нито неудобство сте ми причинили, нито съм се обидила, нито ми е хрумнало дори това Simple Smile Объркала съм нещо в бързината, не съм видяла и е чудесно като ми каже някой, за да поправя сгрешеното. Не знам защо реагираш така... Казвала съм и че ако някой желае да се добави нещо към първия пост да пише, така че обаждайте се винаги когато има за какво Simple Smile

# 71
Пуснах дрехите с ОМО прах за бяло (купуван от Кауфланд, ако е от значение), съвсем умишлено, да се извлече повече цвят и да видя хваща ли кърпичката. Пак я гледах, може да мине за леко посивяла спрямо кърпите в кутията, но предвид това, че водата беше червена, не знам дали е достатъчно.
Винаги ми излизат оцветени, независимо какво е прано.
Лидлски ли? Оцветени в цвят или посивяли? Предишните, другата марка, ми излизаха цветни - сини, розови и т.н. Но бяха съвсем друга тъкан спрямо тези.

# 72
  • shumen
АЗ пера с Формил сега цветни дрехи и кърпичките излизат оцветени от пералнята.

# 73
  • София
Aз ползвам цветоулавящи кърпички от Джъмбо. Оцветяват се - кога в червено, кога в сиво - зависи каква на цвят пералня е. От Лидл не съм ползвала.

# 74

Лидлски ли? Оцветени в цвят или посивяли? Предишните, другата марка, ми излизаха цветни - сини, розови и т.н. Но бяха съвсем друга тъкан спрямо тези.
Не, от Джъмбо и кауфландски. Понякога са тъмносиви дори, ако има дънки в пералнята, понякога розови, ако пера на малката дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт