Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 081
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 270
  • Козлодуй
Този крем за тяло не го харесвам - наистина е ароматен но някак прекалено гъст и труден за разнасяне по цялото тяло Simple Smile

# 271
Този крем за тяло не го харесвам - наистина е ароматен но някак прекалено гъст и труден за разнасяне по цялото тяло Simple Smile
Това е най-ужасния крем за тяло, който някога съм се опитвала да ползвам. Все едно се мажа с парафин. Няма разнасяне, попиване. А как мирише.... все едно съм се намазала с есенция за сладкиши.
За да отворя и затворя т. нар. буркан, трябва да си счупя пръстите.

# 272
Ползвала съм на Бетина Барти маслото за тяло и май беше в същото бурканче. Лесно се отваря и затваря просто повдигаш телчето за отваряне, после го спускаш надолу, то се усеща, като щракне.

# 273
Аз директно го изхвърлих..

# 274
За сходна цена: https://images.app.goo.gl/VCQcZqyK9bgYHp9G8
С този тип бурканчета аз не съм имала проблеми, но кой знае, може тези от Лидл да са кофти.

# 275
Не съм вземала Лидълските, но си спомням, че беше похвалено в предна тема маслото с кокос. Лично аз рядко ползвам мляко или масло за тяло, основно след плаж на морето, доволна съм от един лосион с нар на Веледа.

# 276
  • Плевен
Ако случааайно някой от Плевен има къси дънкови панталонки 164см и мисли да ги връща, ще помоля да ми пише да ги взема и ще почерпя Simple Smile

# 277
Още един минус за крема за тяло, имах с кокос толкова лепкав и трудно попиващ се оказа, накрая отиде в коша.

# 278
И аз имах с кокос, още от преди 9-10 години. Нито аромата ми хареса, нито как стои на кожата ми. Изхвърлих го, но си запазих бурканчето и го ползвам за подправки  Relaxed

# 279
Лоши, отказахте ме Joy А бях си го "заплюла"..
Благодаря за мненията. Явно ще си търся друг. И аз не обичам да ми е лепкав, а по-скоро искам да е полутечно състоянието, че ми е много суха кожата.

# 280
  • Асеновград
Като заговорихте за кокос, душгела от XXL белия с кокос е страхотен прави много пяна.Има определено разлика от предния кокос който беше син прозрачен гел по ароматен но не правеше пяна.За душ геловете от Лидл мога да кажа спокойно че с тях никога не ми се случвало след баня да получа сърбеж по кожата, като с други марки или ако съм се къпала със сапун.

# 281
Пак да попитам - голямата конкерва риба тон хубава ли е? Рибата качествена ли е?

# 282
  • София
Като заговорихте за кокос, душгела от XXL белия с кокос е страхотен прави много пяна.

Доколкото съм запозната, качествените душ-гелове не правят пяна. Не и много.

# 283
  • Варна
Количеството пяна няма нищо общо с измивните свойства. За да се пени един продукт му се слага пенител, за да мие - сапун. Затова пяната за вана се пени много, но има съвсем малко сапун. Праховете за пране пък не се пенят, но пък мият...

# 284
От друга страна сме толкова свикнали с пеносването, че с продукти с малко пенители ни е трудно да преценим дали сме се измили добре. А има някои пенители, които могат да дразнят по-чувствителните кожи. Това е основната причина да отбягвам душ-гелове и сапуни от Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт