Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 115
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 255
От трите съм вземала само този със сиренето и пак ще го похваля, за отрицателно време свършва вкъщи. Сега ми е хрумнало с него да направя рулца от печени на грил нарязани на ленти тиквички.
(Рибните не съм пробвала, предпочитам само със сирене)

# 256
  • Пеликания
Аз само с риба тон съм вземала и ми харесва. Не е кой знае какво, но като за набързо става.

# 257
  • Варна
Аз харесвам най-много сьомгата, но последния път нямаше. И с риба тон ми харесва де, разликата е много малка. Пикантния нямам смелост да го пробвам, чесънът добре, но тези люти чушки... По принцип изобщо не понасям люто, с изключение на чесън и лук, затова мисля, че няма да ми хареса колкото и слабо да люти.

# 258
Тест на цветоулавящите кърпички на Лидл заедно с тези на друга марка:

Вляво е Формил, вдясно - другата марка, извадени от една и съща пералня. Дрехите са без поражения на цветовете.
Скрит текст:
Пране на 40 градуса памук, с капсули Ариел за цветно
Скрит текст:
Ето и опаковките

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 08:43 от fenyx

# 259
Fenyx, много благодаря за този тест, безценен ми е! Flowers Hibiscus

# 260
  • София
Някъде да сте виждали останали от чадърите за дъжд, които се отварят наобратно? Струваха 18 лв. Имаше с купища в нашия филиал, но изведнъж изчезнаха. Сега ми се прииска да си купя.

# 261
Soul81 едва ли е от особено значение за теста, защото така или иначе са в една пералня, но кърпичката Формил беше в мрежа заедно с една синя блуза, а другата - в мрежа с разноцветни дребни неща (като чорапи, вкл. черни). Винаги гледам цветоулавящите кърпички да са в мрежа, че да не отидат във филтъра на пералнята.

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 17:18 от fenyx

# 262
  • София
От крема за мазане ми хареса този със сьомга.

Кърпички ще купя и аз. Успях да боядисам нова тениска на сина ми. Само тя е хванала някакво "червено".

А да сте виждали топинг Камамел?

# 263
Крема със сьомга ми хареса, с риба тон - не, по-вкусен ми е домашен.
Този конфитюр от фурми от другата седмица хубав ли е? Предполагам, че не го пускат за първи път.
Допълвам - миналата седмица взех бугаца за сефте, сега я хапваме с детето и е мммм, страхотно. Вече в любими, не знам защо все я отбягвах досега.

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 19:24 от evencee

# 264
Може ли снимка на крема за мазане с риба тон или този поне, който е най-хвален.

Снимката е от предишната тема.

Благодаря за снимките😊

# 265
  • Асеновград
Явно при нас няма интерес към крема за мазане, вече две седмици редовно има от пикантния и сиренето в намалените неща.Сутринта взех от набелязаните дамски и мъжки сандали , ММ е доволен даже ги разходи аз утре ако имам време ще ги разходя в къщи за да преценя дали са ми удобни. От другата седмица май само дългите поли  ми харесват но ще преценя на живо дали ще взема.

# 266
Тази пица лахмаджун https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-10-06-do-16-06-broshura/view/flyer/page/6 предлагали ли са я е преди и ако сте я вземали от Лидл - хубава ли е?

# 267
  • Варна
Кремът за мазане уж и на нас ни се услади ама вторста опаковка изхвърлих неотворена. Вкусен, но явно не е нашето нещо.
Виж чадър имам, отлична работа върши и ще си взема още.един като се явят пак.
Сандалите на.мен не ми се стояха ок и ще си карам с декатлонските, 8баче светло сини еспадрили си купих Simple Smile За днес това е.

# 268
Момичета, да ви попитам за мнение за кремовете за тяло. Скоро ми свършва млякото и смятам да сменя малко. Питам за тези новите,в стъклените бурканчета. Ако някоя от вас вече е ползвала, да сподели мнение, благодаря Simple Smile

# 269
  • русе

Много са ароматни ,но количеството много бавно свършва и накрая съдържанието в бурканчето стана лепкаво и го изхвърлих😞

Общи условия

Активация на акаунт