Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 921
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 690
  • Асеновград
Вероятно се закрепва като мрежите за врата с магнити.На мрежата има зашито велкро, другата му част на гърба има двойно лепещо и се залепва на дограмата, но по принцип падат аз допълнително съм ги дозаковавала с пирони и то защото са на врати с дървена дограма.На желязната на терасата няма да държи, тя и лентат на мрежата все пада и непрекъснато и слагам още и още двойно лепещо.
https://jysk.bg/za-prozoreca/roletni-schori/zatmnena/schora-zatm … a-100x170-sivokaf
Ето такава ми върши работа , но тя се закрепва на тавана

# 691
  • софия
Моите са закрепени на дограмата и не са мръднали. Ако реша да махам лентата от там ще видя бая зор. Освен това са много леки и нищо не дърпа. Има двойнозалепващи с различно качество. Единствено на дървена дограма не знам как би било.
Извинявам се за спама. Няма да пиша повече за това тук ☺️

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 18:04 от zvаnchе

# 692
  • В полите на Витоша :)
Аз идвам да се оплача от една некомпетентна касиерка в магазина до пазара "Борово". За пореден път имам проблеми с нея при връщане на нехранителни артикули.
В събота връщам едни детски плажни обувки, закупени на 09.05. Първо отбелязва, че не са закупени от този филиал, аз си замълчах. Маркира ги на четеца и излизат на цена 6.99, а са закупени за 8.99. Казвам ѝ го това, а тя си позволи да ми повиши тон, че ето, така излизали на баркод. Казвам ѝ, че сега са намалени. Ами да съм ги била върнала още тогава! При което вече не се сдържах и ѝ казах, че имам право и след 90 дни да ги върна и ако тогава са намалени на 2 лв., толкова ли ще ми върне?! Извика управител, и тя се опита да мине с номера коя дата сме, но като видя, че няма да стане, каза да ми върнат парите от бележката.
Същата тази касиерка друг път ми е правила физиономии и коментари как щяло да стане опашка, да съм изчакала да обслужи хората от опашката СЛЕД мен, при положение, че аз също съм чакала на тази опашка, за да върна нещо.
АМАН от непрофесионално отношение на някои лелки!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 693
От днес ли бяха цветята в саксии? Мислех да ходя, но не успях. Хубави ли са?

# 694
Защо ли си мисля, че знам за коя лелка говориш. 🙄 Една, която преди работеше във Фантастико и е достатъчно стара да е работила във времената, когато в магазина продавачката беше цар и си развяваше байрака както й скимне. То там други лелки няма, само млади мъже и жени са. И как коя дата сме - аз имам за връщане продукт от преди повече от 2 месеца и не виждам нещо против правилата им в това. Вземи напиши един официален е-мейл да се оплачеш. Странно поведение на управителя също.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 17:42 от soul81

# 695
  • Велико Търново

Супер са, поне още " пресни" в саксията са супер хортензиите.

# 696
За щората от икея- това не е велкро, а  двойно залепващо тиксо.
Не вярвам да държи.

Велкро лентата изглежда така:
https://www.onlinemashini.bg/lenta-za-zalepvane-velkro-wolfcraft--5-metra-/22816

Пришива се обичайно.
Има и с лепкав гръб...двойно залепваща велкро лента.
Това на клипчетата не видях да има рошаво...тоест велкро. ☺

# 697
  • софия
За щората от икея- това не е велкро, а  двойно залепващо тиксо.
Не вярвам да държи.

Велкро лентата изглежда така:
https://www.onlinemashini.bg/lenta-za-zalepvane-velkro-wolfcraft--5-metra-/22816

Пришива се обичайно.
Има и с лепкав гръб...двойно залепваща велкро лента.
Това на клипчетата не видях да има рошаво...тоест велкро. ☺
Аз вярвам в това, което съм изпробвала. От горната страна се лепи с двойно лепяща лепенка. В долната част е велкро с двойно лепящо. Дадох 2 клипа, на които добре се вижда всичко. Всеки да прецени, споделих моя добър опит.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 18:03 от zvаnchе

# 698
Аз нямам такъв ръб горе на дограмата, за да залепя такава щора.

А то е важно горе да се захвани здраво и да не пада.

Имам опит с двойно лепящо велкро от лидл вэв формата на кръгчета беше - толкова здраво беше, че едва го отлепих.
Когато обаче го залепих на тавана за да залепя края на пластмасовия корниз...не издържа и ден.

Панайоту също споделя за падащи лепки.

За мен всичко без пирон и силикон не става. Това пък е моя злополучен опит.

# 699
  • софия
Има двойно лепящо и двойно лепящо. С това на Теса съм сваляла шпакловка, държи здраво голяма картина 100*70 см.
За последно слагам снимки от преди малко:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 18:49 от zvаnchе

# 700
Длъжни са да върнат парите, на които е закупен артикула, без значение, че впоследствие е намален.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 18:45 от Thirteen#

# 701
Здравейте. Минаха ли дрехите за бременни? Не можах да ги намеря в онлайн брошурите. Ако отида тези дни до магазина дали ще има останали?

# 702
Някой вече да е опитал зехтина от 4 литра?

# 703
https://Имаше дрехи за бременни и бебешки дрешки в последната брошура от миналата седмица, но от днес има нова.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 20:50 от кукумицинка

# 704
Здравейте. Минаха ли дрехите за бременни? Не можах да ги намеря в онлайн брошурите. Ако отида тези дни до магазина дали ще има останали?
Миналата седмица бяха, но може да провериш дали са ги оставили.

Зехтина е коментиран, положителни са мненията, купувайте.

Общи условия

Активация на акаунт