Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 784
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 855
  • Асеновград
Мнение за лампата против насекоми и градинската пръскачка (тип пистолет) от следващата брошура?
Пръскачката е много добра, ползвам я с мекия маркуч който се самоприбира, имам и от свързващите комплекти, аксесоарите за маркучи те са ми за свързване на два маркуча ако се налага.
Лампите против насекоми са добри тези големите, събират всякакви мушички когато са включени на открито, но обхвата не е кой знае колко голям, в смисъл имат ефект около себе си най вече.Удобни са за градина вместо мухите да се събират по чиниите на масата лампата поставена наблизо да ги събира около себе си.
На дрехите беше митинг, взех последната 44 от дънковите рокли, не е уау но е лека и ще я задържа.Отпред сякаш сплесква визуално бюста такъв ефект има като я погледне човек.Една жена мереше раираната върху дрехите, на мен ми се видя много грозна като модел.
В момента чета упътването на блутута, и след малко ще пробвам да го сдвоя с телефона си да видя дали се чува добре.
Допълвам се.
Здвои се много лесно веднага намери телефона, звука е силен но има ужасна микрофония и смущения,буквално пращи. Сега ще пробвам пак дано открия как да отстраня проблема.Моля ако някой се е справил по добре от мен да помага.

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 10:03 от Panayotu

# 856
  • Варна
А, не съм съгласна за лидълските потници. Имам такива, които са за под блуза, бельо демек, в момента спя с такъв поради липса на лятна пижама. Екстра е, стегнат, не се отпуска изобщо. И топове имам от предни години - също не се отпускат. Обаче напоследък действително блузите им са къси и широки, такава ли е новата мода не знам, ама хич не ми допада.

# 857
Имам няколко комплекта от топовете потници с тънките презрамки, еми разтегнаха се презрамките и става точно като на картинката, много изнервящи.

# 858
  • Варна
Тънките презрамки ми се разтягат винаги, не само лидълските. Но в случая коментираме топовете, а те са просто блузи без ръкави, т.е. презрамките им са достатъчно дебели.

# 859
Еми като са ти се разтегнали...ей го на...хората пускат нови, да си купиш пак Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз не забелязвам да са ми се разтегнали презрамките, ама и не спя по потник само, че имам болежки-плексит, ишиас и лумбаго в комплект...Joy

На слушалките се чудя другата седмица....

# 860
  • Асеновград
Еми като са ти се разтегнали...ей го на...хората пускат нови, да си купиш пак Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз не забелязвам да са ми се разтегнали презрамките, ама и не спя по потник само, че имам болежки-плексит, ишиас и лумбаго в комплект...Joy

На слушалките се чудя другата седмица....
Тета слушалките са добри, звука е супер, но на дребния бързо му мина мерака и сега отлежават а аз така се надявах да си ги слага и наоколо да не гърмят филмите му на макс.

# 861
  • Пеликания
Мнение за лампата против насекоми и градинската пръскачка (тип пистолет) от следващата брошура?
Пръскачката е много добра, ползвам я с мекия маркуч който се самоприбира, имам и от свързващите комплекти, аксесоарите за маркучи те са ми за свързване на два маркуча ако се налага.
Лампите против насекоми са добри тези големите, събират всякакви мушички когато са включени на открито, но обхвата не е кой знае колко голям, в смисъл имат ефект около себе си най вече.Удобни са за градина вместо мухите да се събират по чиниите на масата лампата поставена наблизо да ги събира около себе си.

Много благодаря!
На мен точно за това ми трябва лапмата - за градината, за да може да се стои навън, че тук заради дъждовете не са пръскали против комари и е Ад! Не очаквам чудеса за тази цена, а и не ми се дават 100+ за по големите лампи, които де факто вършат една и съща работа, само че обхвата им е малко по голям.

# 862
А, у нас се ползват слушалки-детето има едни на сони, и ги слага когато гледа нещо на таблета и мама я боли главата или е изнервена и не й се слуша...хаха...
Та викам едни резервни да взема да има ли...ще ги мисля.
Благодаря за инфото Simple Smile

# 863
Ароматните свещи с цитронела вършат ли работа против комари?

# 864
Коментирано е назад....

# 865
Вършат работа, ако си много близо до тях. Не трябва да се използват в закрити помещения.

# 866
Взех от сребристото сирене за мазане, като че ли него хвалеха, допадна ми. И пастет заредих от едросмляния.
Сега дебна утре да се запася с консерви риба тон и ще правя разядки на воля.

# 867
Подкрепям положителните мнения за лидълските потници и аз имам и са си качествени, няма нито една разтеглена презрамка. Пижама в сиво имам от миналата година, качествена е, няма дефекти след ползване и пране и е приятна за носене. Похвала и за нея.
От К. съм купувала потници - те станаха точно като на картинката, като тиранти.
Дънковите якета и панталонките от днес ще ги похвалите ли? Мнения?

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 12:01 от beauty_magnolia

# 868
Подкрепям положителните мнения за лидълските потници и аз имам и са си качествени, няма нито една разтеглена презрамка. Пижама в сиво имам от миналата година, качествена е, няма дефекти след ползване и пране и е приятна за носене. Похвала и за нея.
От К. съм купувала потници - те станаха точно като на картинката, като тиранти.
Дънковите якета и панталонките от днес ще ги похвалите ли? Мнения?

Дънковите якета бяха хубава материя, но къси и широки, някак торбести, кройката изобщо не ми допадна.
Късите панталонки изглеждаха добре, но не съм вземала.

# 869
  • Варна
Точно. Супер къси якета, явно наистина такава е модата в момента, но не ме кефи. Топовете също много къси и много широки, нищо общо с картинките. Пижамите... аз пижамата си я представям от трико, нещо по-еластично и немачкащо, тези бяха от памук, но не еластичен, като чаршаф. Не са моите.

Общи условия

Активация на акаунт