Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 767
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Дамските пижами са страхотни, супер приятна и тъничка материя. Взех си сивата,  пробвах я и стои много сладурско. Вече е изпрана и се надявам довечера да се издокарам. Белите са малко прозрачни.
Топовете биват, ама не бих дала толкова пари за потник.
От дамските тениски харесах цикламената, но са супер уголемени, пробвах М и ми е торба (нося L). И някак с тия падащи ръкави ми изглеждат смъкнати раменете. Добре, че пробвах на място.
Роклите са някакво недоразумение според мен.
Но дамските пижами определено си струват! Simple Smile

Отдавна искам да си купя слушалки, та ММ да не ми гърми с телевизора от другата стая, но много къс кабел, само 1,50 м. Sad

# 871
  • Пловдив
Скрит текст:
Здравейте момичета,
моля за мнение за тези кухненски смесители с изтеглящ душ :

В нашият Лидл е останал само един разопакован, но помолихме да ни изтеглят един от друг магазин и до седмица щял да дойде.
Ако някой има нещо лошо да каже за него, сега е момента, да откажа поръчката.
Ще бъда много благодарна за мнение. Става въпрос за задния с извитата "шия".
Имам кухненски смесител с подобна врътка от "Лидъл" и съм мега недоволна. Грам не може да се контролира и всичко хвърчи. Човек си мисли, че пести едни пари от смесител, а дава същите, че и повече за водата, която разхищава. После си взехме "Грое". Разлика от Земята до небето, поне според мен. Та в този случай "Евтиното излиза скъпо" си е съвсем на място.

Аз си взех вече, защото прочетох само позитивни коментари Flushed Не сме го монтирали още, може ли да се използва нормално, без този изтеглящ се душ?

# 872
Скрит текст:
Подкрепям положителните мнения за лидълските потници и аз имам и са си качествени, няма нито една разтеглена презрамка. Пижама в сиво имам от миналата година, качествена е, няма дефекти след ползване и пране и е приятна за носене. Похвала и за нея.
От К. съм купувала потници - те станаха точно като на картинката, като тиранти.
Дънковите якета и панталонките от днес ще ги похвалите ли? Мнения?

Дънковите якета бяха хубава материя, но къси и широки, някак торбести, кройката изобщо не ми допадна.
Късите панталонки изглеждаха добре, но не съм вземала.

Скрит текст:
Точно. Супер къси якета, явно наистина такава е модата в момента, но не ме кефи. Топовете също много къси и много широки, нищо общо с картинките. Пижамите... аз пижамата си я представям от трико, нещо по-еластично и немачкащо, тези бяха от памук, но не еластичен, като чаршаф. Не са моите.

Благодаря за споделеното Flowers Hibiscus Якетата ще ги мисля на място, ако изобщо отида, че те ми бяха таргета за днешното ходене до Лидл...

# 873
  • София
Скрит текст:
Здравейте момичета,
моля за мнение за тези кухненски смесители с изтеглящ душ :

В нашият Лидл е останал само един разопакован, но помолихме да ни изтеглят един от друг магазин и до седмица щял да дойде.
Ако някой има нещо лошо да каже за него, сега е момента, да откажа поръчката.
Ще бъда много благодарна за мнение. Става въпрос за задния с извитата "шия".
Скрит текст:
Скрит текст:

Имам кухненски смесител с подобна врътка от "Лидъл" и съм мега недоволна. Грам не може да се контролира и всичко хвърчи. Човек си мисли, че пести едни пари от смесител, а дава същите, че и повече за водата, която разхищава. После си взехме "Грое". Разлика от Земята до небето, поне според мен. Та в този случай "Евтиното излиза скъпо" си е съвсем на място.
Грое...Грое си е марка и то много сериозна, изобщо не могат да се сравняват. Да, разликата в цената е в пъти, но има защо.

# 874
Грое, Грое, ама Грое само У София и големите градове. В прованса само Видима /и то 2-3 модела най-евтините/ и китайски боклуци. ММ беше поръчал на Грое миналата седмица от един онлайн, уж го гледахме на снимка, уж четохме характеристики, а той като улична лампа висок. Айде връщай и 16-18 лв. за доставка насам-натам , бай-бай. Как да поръчаш нещо за над 200-300 лв. като го гледаш само на картинка?
На мен лично ми се иска да го видя, да го пипна, та затова опираме до Лидлския. Колкото изтрае-толкова. Ако проблемът е само в пръскането /ама кое точно пръска не обясни/ то това си зависи от дълбочината на мивката. В момента съм със висок смесител, китайски при това и изобщо не ми пръска. да не говорим, че беше временно решение, докато сменим кухнята, а излезе здрав като бик.

Във връзка с потниците, аз лично съм доволна. И аз и дъщерята ги ползваме, нямаме разтягане и нямаме оплаквания.

# 875
  • София
Скрит текст:
Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Накратко за лидълските потничета

Грое, Грое, ама Грое само У София и големите градове. В прованса само Видима /и то 2-3 модела най-евтините/ и китайски боклуци.
Скрит текст:
ММ беше поръчал на Грое миналата седмица от един онлайн, уж го гледахме на снимка, уж четохме характеристики, а той като улична лампа висок. Айде връщай и 16-18 лв. за доставка насам-натам , бай-бай. Как да поръчаш нещо за над 200-300 лв. като го гледаш само на картинка?
На мен лично ми се иска да го видя, да го пипна, та затова опираме до Лидлския. Колкото изтрае-толкова. Ако проблемът е само в пръскането /ама кое точно пръска не обясни/ то това си зависи от дълбочината на мивката. В момента съм със висок смесител, китайски при това и изобщо не ми пръска. да не говорим, че беше временно решение, докато сменим кухнята, а излезе здрав като бик.

Във връзка с потниците, аз лично съм доволна. И аз и дъщерята ги ползваме, нямаме разтягане и нямаме оплаквания.
В банята всичко ми е на Видима - повече от 10 години не мръднаха, дори и маркучът на душа не се скъса/разтече. Супер доволна съм от Видима.
В момента в кухнята сме с по-стар модел смесител от Лидл.

Скрит текст:
Много, много съм доволна и препоръчвам горещо, ако ги пуснат някога пак. За тези в момента не мога да дам мнение, но и срокът за връщане е достатъчно дълъг, ако не ви хареса.  Peace

# 876
О, нямам нищо против Видима, просто както писах има много ограничен избор и то от най-ниският клас, а аз искам висок, красив Grinning и с изтеглящ душ. Има ги само на каталог и пак опираме до проблема "око да види, ръка да пипне".
Така и така Лидълският е видян, одобрен, поръчан, пък дано и да е читав и да останем доволни някоя и друга година. на ясно съм, че вечни неща няма.

# 877
  • София
Минах днес да видя пижамите, ами материята е потресаваща. В това няма да спя.
Малини взех, пъпеш, обаче трети ден няма от мини сладоледите на промоция. Ами ядосах се.

# 878
  • shumen
Аз пък взех от тия мини сладоледи,но не ги хареса детето.

# 879
Политиката на Лидл- предлагат нещо, ама често се случва да го няма, като идеш в магазина. Сигурно затова едни други се рекламират с “имаме го” 😁

# 880
  • Варна
Да се отчета - блутутО вече го имам, сдвоих се успешно.
Засега в колата при отворен прозорец не съм го пробвала дали се чува добре, но иначе работи, доволна съм.
Panayotu микрофонията по принцип се получава, когато двете устройства( високоговорителя и предавателя) са близо едно до друго. Пробвай като ти звъни някой да е поне на 2м от устройството - не би трябвало да има.

# 881
То този номер е патент точно да тези, които се рекламират с "имаме го". Едно време им вървеше номера, но от доста време вече не,  Кауфланд и Лидъл дръпнаха хората.

# 882
Не, не, Лидл имат проблеми с бройките, които се заявяват за определени магазини, не че стоките ги няма. Е, инцидентно има и проблеми с доставчици, това вече е извън тях.

# 883
Ами точно това имам предвид, все не им стигат за някои неща количествата. Рядко се е случвало, ако във Ф. напр.  са рекламирали нещо, да отида и да го няма. Или поне за нещата, които съм търсила.

# 884
Ами народа пазарува в Лидъл, за това Smile
Сега има промоция на зехтин, в Хит е 10 лв, във Фантастико е 12, и така е за всичко. Ами мерси им на Фантастиковите промоции.

Общи условия

Активация на акаунт