Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 799
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 885
Зависи от алтернативата наоколо. Тази седмица успяха само веднъж да ме “дръпнат”. (Еднакво ми е разстоянието до Лидл и до алтернативните). Да не говорим, че някои продукти и или марки изобщо не мога да намеря там.

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 17:49 от fenyx

# 886
И аз видях пижамите, не бих си купила такава ламаринена материя.

# 887
Ми аз, ако ми е наистина важно нещо, се обръщам към персонала и казвам, така и така, еди кой си продукт е свършил без време. В нашия магазин редовно имаше проблеми дори с основни неща като зеленчуци, месо, яйца, казвала съм на персонала, на контактния телефон и даже в анкетата в сайта съм писала. Пооправиха нещата после.

# 888
Аз също съм питала за някои неща персонала, но не знам доколко могат и те нещо да направят, ако по-отгоре идват разпределенията...

# 889
  • Асеновград
Да се отчета - блутутО вече го имам, сдвоих се успешно.
Засега в колата при отворен прозорец не съм го пробвала дали се чува добре, но иначе работи, доволна съм.
Panayotu микрофонията по принцип се получава, когато двете устройства( високоговорителя и предавателя) са близо едно до друго. Пробвай като ти звъни някой да е поне на 2м от устройството - не би трябвало да има.
Аз го тествах в стая,чува се силно но си има смущения.В колата ще са наблизо устройствата, няма как да слагам телефона в багажника за да е далече. Обикновено чантата ми е на предната седалка до мен или наоколо. Ще го тествам и на път, дано няма смущения и от радиото.
Козметичния комплект за път го одобрих, лесно се пълни и всяка съдинка има опция да и сменяш надписа , със завъртане.Взех трите части, че са малко по големи, другите ми се видяха миниатюрни.

# 890
  • Варна
Аз го тествах в стая,чува се силно но си има смущения.В колата ще са наблизо устройствата, няма как да слагам телефона в багажника за да е далече. Обикновено чантата ми е на предната седалка до мен или наоколо. Ще го тествам и на път, дано няма смущения и от радиото.
Козметичния комплект за път го одобрих, лесно се пълни и всяка съдинка има опция да и сменяш надписа , със завъртане.Взех трите части, че са малко по големи, другите ми се видяха миниатюрни.
[/quote]

Не твоя телефон, а този на когото ще звъниш и с когото разговаряш - той трябва да е далеч от устройството. Аз накарах ММ да излезе от стаята, набрах го и така говорихме - нямаше микрофония.

# 891
  • Варна
Отчитам се с един тъмносин топ с дантелата долу, комплект за тенис на маса (да има), магнитна лента за инструменти и две телескопични инструментчета за мм, с магнит и огледало.  Бира и спагети за мен.

# 892
  • Асеновград

Не твоя телефон, а този на когото ще звъниш и с когото разговаряш - той трябва да е далеч от устройството. Аз накарах ММ да излезе от стаята, набрах го и така говорихме - нямаше микрофония.
[/quote]
Не те разбрах, разговорите които проведох бяха външни с хора на стотици км. разстояние. Говорех по телефон и през WhatsApp и в двата случая имаше доста смущения и дори по лоша беше връзката телефон, не съм пробвала само viber как ще е като качество през него.Решила съм да го задържа вече ако създаде проблем си има гаранция.

# 893
И аз исках от тези сладоледи на промоция, но няма - седи си празен рафта. Във вторник също нямаше.
Затова пък се появиха цветята, които ме интересуваха - взех си една фуксия, но ми се вижда посмачкана, дано се възстанови. Мениджър свежест май не обръща никакво внимание на цветята... И орхидеите са толкова повехнали, че да му дожалее на човек...

Исках пак да разгледам летните намаления, но положението е трагично - добре, че предния път успях да си взема някои прилични неща... В единия кош с дрехи някой е сложил намалена метална четка и всичко е надрано, а в останалите всичко е оплетено и овързано...

# 894
Рано-рано отидох днес с голям мерак за белите панталонки, но не ми харесаха. За пореден път пускат къси панталони, които в брошурата изглеждат по-дълги, отколкото са на практика. Сините дори още по-къси се оказаха. Май ще взимам и ще режа дълги панталони за да си докарам търсената дължина. Те и без това като цена нямат голяма разлика...

# 895
Много се чудя за машината за сладолед... Thinking

2 пъти съм я ползвала, много сложно.

Аз много се цапам с нея, но май вече ще правя, че да е по-диетичен Simple Smile.
Роклите днес ми се сториха умалено, купих си от големите размери и една пижамка, но ще я меря после.

# 896
  • Пловдив
Купих ютия аз...старата беше за коша. Гладих, доволна Simple Smile характеристиките са същите като на ютия за поне 80лв.

# 897
  • Враца
Пиша се доволна от робота.

Какви са четките му отдолу? Дългите? Една или две? Гумени или с косми?
четките са 2 с по три снопчета .Имам персиец,доволно събира всичкоВлакната са изкуствени .

Това са страничните четки, няма ли друга четка или четки отдолу на средата, като валячета?

# 898
  • Over the rainbow
Да споделя мнение и аз за робота. Вече два ни по ред го пускам да работи. Настроих на отложен старт, тъй като не исках да работи докато съм вкъщи. Първия път се беше заплел в едни кабели около компютъра. Отчитам като своя грешка, че не бях разчистила всичко, което може да му бъде препятствие. След като го освободих автоматично се включи и си продължи почистването. Чумничък е малко, но не е проблем. Вторият път всичко беше наред, беше си почистил и се зареждаше чинно. Не мога да сравнявам с други роботи-прахосмукачки, тъй като това е първият подобен уред, който закупувам. Бих казала, че съм доволна. Икономичен уред, който ако се използва всеки ден ще поддържа дома чист.
В допълнение към предния пост да кажа, че освен въпросните четки няма други. Подозирам, че при по-скъпите модели има допълнителни, но този не разполага с такива.

# 899
От брошурата сега харесах котидж сиренето в петък. Не съм ползвала на милбона, бива ли го?

Общи условия

Активация на акаунт