Кралски работи и клюки - юни 2019

• 109 436
  • 2 262
  •   1
Отговори
# 2 175
Всеки има право на мнение - добро или лошо, но изказът е важен, дами, изказът!
Не може да имаш претенции, а да се изказваш като махленска злобарка. И все да намираш  кусури, само и само да кажеш нещо лошо за даден човек.

# 2 176
  • Чужбина
Сега виждам, че имала и аристократична жилка от майка си.

Дори да няма аристократична жилка, момичето е класи над ММ.

# 2 177
  • Sydney
Ясно е защо предишните приятелки на Хари са се отказали да стават кралски снахи, направо ги съжалявам и Кейт и Мегън... то е едно денонощно дебнене, следене, оплюване и хейт...

Сигурно не им се появява никъде, защото след това има един тон помия върху тях...

То краката им, децата им, пръстените им.... ааааа, направо отврат, защоооо????

# 2 178
Ясно е защо предишните приятелки на Хари са се отказали да стават кралски снахи, направо ги съжалявам и Кейт и Мегън... то е едно денонощно дебнене, следене, оплюване и хейт...

Сигурно не им се появява никъде, защото след това има един тон помия върху тях...

То краката им, децата им, пръстените им.... ааааа, направо отврат, защоооо????

Тежка е кралската корона...

# 2 179

Benitabeni, и да не се появяват пак е същото. Тогава са мързеливи, правят се на интересни и т.н. Grinning

# 2 180
Едно време, когато Кейт е била нова и неопитна е имало доста по-големи критики за нея, но не е имало такива тръшканици и защити към нея. Пък сега голяма драма. Като се е хванала на хорото, ще го играе. Ако не им понася, знаят решението.
А пък как се трие избирателно....

# 2 181
  • Sydney
И кво - ти ела тук в двореца обаче ще търпиш да те ядат и обвиняват за световния ред Ей тъй за спорта, защото си решил или не да се появиш някъде или да си покажеш или не детето...

Много болни мозъци...

# 2 182
Смятам, че за да се набуташ в точно това кралско семейство, трябва да си малко кон с капаци, да не четеш по сайтове и да търсиш мнения за теб. Според мен и двете снахи са такива - едната защото има солиден гръб зад себе си, на който да се опре, другата заради холивудската школовка.

Ако си от лесно обиждащите се, най-добре да си ходиш вкъщи, за да не си в устата на хората.

По тази причина не виждам смисъл от обиждането задочно, от името на някой друг.
Аз харесвам Кейт и не харесвам Мегън и въобще не ми пука, когато някой почне да плюе първата. Нито ми е сестра, нито ми е роднина, нито се припознавам в нея, за да се обидя от нейно име.
Всеки има право на мнение.

# 2 183
  • Sydney
Добре, на кой му бърка в живота Кейт, Мегън или който е там, че чак да седнеш и да го обиждаш и децата още повече?

Някакво удовлетворение ли се получава, не знам...

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 15:02 от benitabeni

# 2 184
Не го разбирам това прекалено увличане в упрекване или пък защитаване на дадена кралска особа. Не са ни първи приятелки все пак.😂😂И аз си имам "любимки", но като прочета нещо негативно за тях обикновено си скролвам напред и не задълбавам. То просто няма смисъл. На никой няма да му се промени, вече изграденото мнение за Кейт, Мег, Летисия, Максима и т.н.

Кресида я намирам за красива и това нищо общо няма с Мегън.

# 2 185
Мегън е абсолютно най-смотаната приятелка на Хари, поне до сега. Нито ми е вталена, нито хубава.
Кресида е класа.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 15:14 от bubanka

# 2 186
И има грозни колене.

# 2 187

Роклята на Мегън ми е Ок нито е нещо кой знае какво нито я намирам за грозна така добре ли е?

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 15:29 от bubanka

# 2 188
За мен Кресида е много красива жена. Следя я в инстаграм, изглежда чудесно.

https://www.instagram.com/cressida_bonas_/

Много хубава, да. С какво се занимава това момиче, какво работи? На колко години е, изглежда много млада, поне 10 години по-млада от така наречената херцогиня ще е.
Предполагам, че още не е женена, или...? Rolling Eyes

# 2 189
Черните рокли, пуснати по-горе са всичките с макове на ревера - което означава, че са били облечени, за да почетат героите, загинали във войната. Т.е. резонно са черни. На Даяна роклята е роклята отмъщение. Сложена е с цел Simple Smile На мен ужасно ми харесва с нея, не повода, самата тя.
Мегън не изглежда никак лошо в тоалета, с който се появи, единствено не ми хареса преиграването с тениската за Арчи, но Холивуд, какво да го правиш... Има нещо, не знам от снимката ли е, от позата ли е, от джобовете ли е, но се вижда една издутина на една от снимките на хълбока й, това я прави по-широка, колана просто го подчертава, но като цяло изглежда доста добре. Даже и балерините не ме дразнят Simple Smile
Гледах видеоклип от влизането им на стадиона, някой ги е снимал в гръб. Наистина десния хълбок на Мегън е по-издут, но може да е със стегящо бельо и нещо да е изскочило нагоре към колана, може да е някаква физиологическа особеност или заболяване, кой знае.
Черният аутфит вероятно е заради цвета на кампанията, всичките им съмишленици от последващите общи снимки са с черни тениски с надпис. По-малко вероятно да е заради цветовете на отбора.
Общото на бившите приятелки на Хари е че са англичанки, от общи социални кръгове с него, поради което са били много найсно с това което ги очаква. Другото им обощо, според мен е, че никоя не го е обичала достатчно за да поиска да направи компромис със себе си. Почти сигурно е, че никоя не е имала и потребност от социалния статус, който получава от брака си с Хари.
Докато Мегън най-първо има силна изгода от такъв брак, второ - не е наясно какви точно ограничения ще й се налага да изтърпи, трето - мислела си е, че ще може да се справи с медийния натиск - типично по холивудски самонадеяно, четвърто - видимо показва, че е е очарована от Хари. Така че тя има много солидни причини  да се потруди този брак да успее, което е добре в същност и за двамата.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 15:40 от dariVale

Общи условия

Активация на акаунт