Кралски работи и клюки - юни 2019

• 109 447
  • 2 262
  •   1
Отговори
# 2 160
Не е лоша роклята, коланът и токата - ужас. Обувките са отвратително грозни, сякаш ги е купила от битака.
Не смятам, че се е вталила, черното оптически я смалява, а косата обира от пухкавината на лицето.
Всъщност преди нея ми се струва, че Хари е имал коренно различен тип и вкус за жени, ще видим дали ще се върне към него след време.
Няма да се изказвам за кривите крака и поведение, че ще ме докладвате.

# 2 161
Някои медии пишат, че кръщенето ще е другия уикенд https://www.thetimes.co.uk/edition/news/meghan-and-harry-demand- … -archie-nwq9l9m7l

# 2 162
Балеринките са страхотни, но скъсяват силуета.
Да си оправим настроението с една красавица, която притежава вродена класа 💖.

Боже, кое е това създание? Направо е прелест.
От нея лъха класа, независимо дали е от кралско потекло, или не. Така си представям да изглежда кралицата или някоя херцогиня напред в списъка. Кейт е прекалено кокалеста и невзрачна пред това неземно същество, а за мургавелката по-добре да не се отваря дума. Mr. Green

Ще се цитирам, но заради снимката го правя. Разбрах ,че това създание е бивша приятелка на рижкото. Бях чувала за Кресида Бонас, но не съм се заглеждала как точно изглежда.И двете с онази Челси са много бели и руси, типични английски лейди, явно това го влече и е разбираемо.
Вече се убеждавам, че на Харко вкусът му не е изчанчен, но този брак е уреден по някаква много съществена причина и " героят" от войната в Афганистан смело се е жертвал за короната Mr. Green Другият вариант е да е мръднал по някаква причина и това да е довело до тотално изкривяване във всички възприятия. Нали имаше някакви психически проблеми след смъртта на майка си. newsm78
Челси беше леко грубовата, но това момиче- Кресида е невероятно красиво.
Сега виждам, че имала и аристократична жилка от майка си.
Какво ли е наложило да я смени с друга? Или тя се е отказала....?

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 14:01 от bubanka

# 2 163
Явно не си чела коментарите назад -  очевидно Кресида въобще не е красива.
Аз пък бих казала, че ако видим Мегън без грип пак ще се изненадаме колко е различна. Всъщност като всяка една жена с и без грим. Сега освен ако неякоя не си лега гримирана нали.

# 2 164
Защо пак е изтривано не може всички да възхваляваме Холивудската Мегън,  който се изказа че била  най красива от всички гаджета на Хари смятам  че определено е сляп .
А ММ ако пусне снимки натурална, черничка с афро коса  без  грим изкуствени  мигли блясък  и всякакви избелващи кремове и помади  много от вас ще бъдат много изненадани от  външния вид на тази жена  .

# 2 165
  • До сърцето...
Да правя ли сега? Гледам, че пак най-важното нещо е грозната, кривокрака, дебела и нагла актриса...

Разбира се, че ще направиш! Такава, каквато искаш и ти харесва Hug

Иначе за хейта с актрисата не се впечатлявай.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 14:17 от bubanka

# 2 166
  • в сърцето на един мъж...
Черните рокли, пуснати по-горе са всичките с макове на ревера - което означава, че са били облечени, за да почетат героите, загинали във войната. Т.е. резонно са черни. На Даяна роклята е роклята отмъщение. Сложена е с цел Simple Smile На мен ужасно ми харесва с нея, не повода, самата тя.
Мегън не изглежда никак лошо в тоалета, с който се появи, единствено не ми хареса преиграването с тениската за Арчи, но Холивуд, какво да го правиш... Има нещо, не знам от снимката ли е, от позата ли е, от джобовете ли е, но се вижда една издутина на една от снимките на хълбока й, това я прави по-широка, колана просто го подчертава, но като цяло изглежда доста добре. Даже и балерините не ме дразнят Simple Smile

# 2 167
За да се оплюе Меган, чак Кресида изкарахте неземно ангелско създание... нелепо е вече.Joy
Досега никой не я забелязваше Кресида, даже критики е получавала. Сега изведнъж стана велика.
Ice Queen, моля те да продължиш да правиш темите. И моля да не са с хейтърски анкети. Нека продължим да се опитваме да запазим добрия тон.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 14:14 от Анонимен

# 2 168
  • Чужбина
За сметка на това пък английските медии са пълни с коментари за ММ ... , кой от кой по-зашеметяващи.

Който докладва, може да отдели 5 мин, и вместо да натиска тука бутона доклайдвай, да прочете, какво мислят англичаните за въпросната дама.

# 2 169
За сметка на това пък английските медии са пълни с коментари за ММ ... , кой от кой по-зашеметяващи.

Който докладва, може да отдели 5 мин, и вместо да натиска тука бутона доклайдвай, да прочете, какво мислят англичаните за въпросната дама.
Каква е връзката между английските медии и потребителки в български форум?
Щом английските медии я оплюват, това значи, че ние трябва да го правим автoматично? Нямаме право на мнение и собствена гледна точка?
Може зодиакално да съм "овца", но пък хич не ми се отдава да съм в стадото!

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 15:01 от mar4ela

# 2 170
За мен Кресида е много красива жена. Следя я в инстаграм, изглежда чудесно.

https://www.instagram.com/cressida_bonas_/

# 2 171
За мен Кресида е много красива жена. Следя я в инстаграм, изглежда чудесно.

https://www.instagram.com/cressida_bonas_/
Хубавица е Кресида!

# 2 172
Излиза, че ако не припада човек по ММ и я намира за изкуствена и фалшива е трол...Joy все по-интересно става ....

А иначе Кресида я намирам за много хубава и това няма нищо общо с ММ! Момичето наистина излъчва класа , финес и нежност. Дори и на случайни снимки.  Жалко, че не е искала да вземе Харко, щеше да излезе прекрасна дукеса от нея.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 14:20 от bubanka

# 2 173
  • София
Няма никакво значение какво мислят англичаните или българите за брака на Хари. Един идеално изглеждащ уреден брак, с красива и миловидна по общото мнение жена, завършваше дълго, но фатално точно в кралското английско семейство. А той защо и как си я е избрал, а тя защо и как е приела - ние не знаем. Уф, пак стана тегаво в темата.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 14:34 от бъръльо-бъръльо

# 2 174
  • Чужбина
Каква е връзката между английските медии и потребителки в български форум?
Щом английските медии я оплюват, това значи, че ние трябва да го правим автматично? Нямаме право на мнение и собствена гледна точка?
Може зодиакално да съм "овца", но пък хич не ми се отдава да съм в стадото!
Връзката е много здрава.

Тук се коментират точно новините от англ. медии за роялите, ако не си забелязала.

Феновете на Кардашянките и на българските поп-фолк певици също не са от стадото. Със собствено мнение са ...

Общи условия

Активация на акаунт