Кралски работи и клюки - юни 2019

• 109 499
  • 2 262
  •   1
Отговори
# 2 145
Кресида е много хубаво момиче, дори и на необработените снимки. По едно време Хари го свързваха с Ели Гулдинг, която е пак такъв тип, но не така хубава, а типична английска мома. Тогава си мислех, че точно такава ще пасне идеално на Хари, но любовта каза друго. Колкото до това дали Мегън е била смела да се обвърже в двора, по-скоро го отдавам на различни приоритети - за нея това бе гигантски скок в обществената йерархия. Явно е счела, че това достатъчно компенсира недостатъците, или не си е давала сметка за размера им. Сега може и да си е променила мнението, не знам, късно, чадо...

# 2 146
Нито Кресида, нито Челси харесвам аз. Англосаксонската хубост не ми допада на мен. На Кресида обработените снимки въобще не са реалистични, в действителността е сякаш друга жена направо.
Меган и Хари сега са ми чудесна двойка, като огън и лед.
Дали и как ще върви бракът им, кой как се чувства в него - това по снимки е трудно да се каже. Аз виждам, че се обичат, други гледат, че се отегчил и вече не я търпял...Rolling Eyes И двете са свободни съчинения по картинки.
Роклята Макартни не ме впечатли (но не бих казала, че е като правена от селската шивачка).
Мегс обаче е започнала да влиза във форма - ето това ми хареса. Предполагам, че е сложила черно, защото то оптически вталява. В бяло или прасковено щеше да е по-квадратна.
ИзказАх се по актуалните теми и отивам на спорт. Лека!

# 2 147
Просто са се намерили - тя с неконтролируемото желание да се издигне и да бъде известна, той - с идеята някоя да остане при него. Каквото и да казват, проблемите с Челси и Кресида не идват от интереса на медиите и обществото, по-скоро се коренят в характера му.

За цвета на роклята  -  в модната книга на мадам  "...you look refined..." ако си в черно...

# 2 148
Добре де, как може да замениш ей това прекрасно момиче с à la Кардашян дивата?

Добре де, вие като си избирате гаджета и въобще "половинки", само физическите данни ли гледате?
Такива неща като чувства, мироглед, усещание, светоусещане, разбирания и т.н. не са ли ви по-важни?

Хари, Уилям, Иван, Гошо са с Меган, Кейт, Пенка и Лили, защото са видели в тях нещо, което не са го намерили в друга жена.

И Кресида и Челси щяха да бъдат подложени на същия хейт, на който е подложена Меган. Същия хейт, който са изживяли и Кейт, и Даяна, и Камила...
Въобще не си мислете, че е щяло да им се размине.... Wink

# 2 149
  • София
На Хари всички бивши са ми нелицеприятни. За жалост, трябва да призная, че Мегън е най-хубава от всичките му (официални) изгори.
Може тема за кралските бивши 😂

# 2 150

За цвета на роклята  -  в модната книга на мадам  "...you look refined..." ако си в черно...

За кралските особи не е точно така - в черно може само на погребение.
И на бейзболен мач черно не е най-подходящото.

# 2 151
Така е, но тя си е останала с модните разбирания, които е имала 2016 година, когато е давала съвети в Good Housekeeping. Никакво развитие и съобразяване с новата среда.

# 2 152
И двамата са ми необяснсими в черно и особено на спротно събитие. Като добавим, че вчера тук беше най-горещият ден в годината изглеждат ... нелепо (за мен).

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 12:22 от G&B

# 2 153
Коремът на Мегън не се е прибрал още, и голямата тока визуално го стеснява, а и отвлича вниманието. За мен е добре обмислен и правилен избор. Цветовата гама на Мег от тъмно синьо и черно и на мен не ми допада, ама явно така се усеща...

# 2 154
За кралските особи не е точно така - в черно може само на погребение.
Koeто не е вярно. Wink
Както не е вярно, че не може да слагат цветен лак, отворени обувки и т.н....
kate middleton black dress
princess diana black dress
princess beatrice black dress
princess eugenie black dress
zara phillips black dress

# 2 155
На мен Кресида ми харесва мисля че е най-хубавата от бившите на Хари. Даже доколкото помня тя е сестра на една не и помня името с която Уилям е бил гадже и когато се е разделил с Кейт се е пробвал пак с нея но след като не що не е станало се е върнал пак при Кейт. Сега колко е вярна тази история не знам но ми беше любопитно че двамата братя са си падали по две сестри.

# 2 156
За черното - знам само, че когато пътуват трябва да носят задължително черна рокля/костюм, за да го облекат в случай на внезапна смърт. А иначе няма проблем да са в черно.

# 2 157
Черното визуално смалява фигурата и понеже Мегън си е все така след раждането, нормално е да облече нещо, което ще я направи да изглежда по-слаба. Ако се беше опнала в нещо светло, щеше ясно да си личат натрупаните килограми.

# 2 158
"Опна" се в бяла, доста рзголена рокля на представянето на Арчи пред големия свят и беше ОК за мен. Нормално е да има натрупани килограми, нормално е след една известна възраст те да се свалят по-трудно, нормално е, май, за нейната раса (макар и смесена) след раждане да се възстановяват по-бавно. Поне такива са ни личните наблюдения.
Просто смятам, че качествено стягащо бельо, подходяща кройка, материя и дори щампа, плюс подходящи обувки щяха да я напрявят да изглежда чудесно.

# 2 159
Харесва ми Меган, изглежда много по-добре от предишния път. Роклята не е нещо, което бих носила, но на нея и стои добре. Може и двамата с Хари да са в тъмни цветове заради цветовете на отбора. Не й бях загледала колената, но на мен не ми изглеждат толкова грозни, та чак да не ги показва. Но като цяло аз не робувам на практиката недостатъците да се прикриват на всяка цена. Иначе структурата на тялото й наистина не е много хубава, не ми харесва прекалено късия й торс, но какво да се прави. При Кейт пък ми е прекалено дълъг торса й и като цяло в горната част на тялото въобще не ми допада структурата й, но краката й са страхотни. Прекалено е кльощава за моя вкус обаче. Летисия също, прекалено кльощава и с остри черти навсякъде, кокалеста. Максима и Мери ми харесват, имат извивки и са ми много женствени, като Максима ми е абсолютна любимка. Но като цяло аз не се вглеждам толкова в тези неща, всеки си има недостатъци. Аз самата далеч не изглеждам като супермодел, така че не съм толкова критична и рядко се вглеждам в тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт