Кралски работи и клюки - юни 2019

• 109 486
  • 2 262
  •   1
Отговори
# 2 130
Кресида Бонас е на снимката. Една от бившите на Хари. Според мен от всичките му предишни тя е най - красивата. Много е нежна.

Ето я Кресида Бонас на сватбата на Хари и Меган

# 2 131
Максима с Тръмп и Иванка в Осака:
https://www.instagram.com/p/BzT1i7AoABu/?igshid=1dxujicokd702

Хари е 30+ годишен мъж. Взима си сам решенията от доста дълго време. Има си жена и новородено и е нормално да им отдава най - голямо внимание. Освен това не знаем какви са им отношенията с Кеймбридж. Може да са си все така близки, а може и да не са.😂 Тяхна работа.

Това е от 2012, но Максима много ми харесва.
https://www.instagram.com/p/BykCkCaooAI/?igshid=smkyhje71xzs

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 10:18 от bubanka

# 2 132
Nature Zap Уфф,не я харесвам холивудската херцогиня каквото и да говори това за моя мироглед
ама нищо не ми харесва,каквото и да облече ми изглежда зле,
колкото по скъпи дрехи толкова по-зле и стоят все едно са евтино менте и като цяло излъчва фалш*

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 10:19 от bubanka

# 2 133
Дами, утре е 1 Юли. Някоя желае ли да направи темата за следващия месец? Аз бях намислила няколко интересни теми за 1ви пост, но миналия път не направих тема, защото злобата беше в апогея и ми се видя безсмислено...
Да правя ли сега? Гледам, че пак най-важното нещо е грозната, кривокрака, дебела и нагла актриса...
Да направя ли една тема за най-грозните аристократки? Повярвайте доста материал ще има. Joy

# 2 134
Иванка успяла да се напъха. Мелания защо я няма.

# 2 135
Ама къде изчезна мнението преди моето? Нито беше обидно, нито нищо.🤨

Ice Queen, направи темата както си я замислила, тъкмо да се отвлече малко вниманието от Меган.😂

# 2 136
Сякаш на едно място са си правили косите.

# 2 137
Ice Queen, това ще даде fresh restart на хейта Simple Smile. Сигурна ще излезе, че никоя не е толкова отблъскваща, колкото ММ. Но пък ще бъде интересно! Явно няма шанс да спре този хейт тон, освен да се примирим и да скролваме...За себе си установих, че при положение, че почти не чета други източници, тази тема ме информира много бързо и подробно, и поне засега все още си заслужава да я следя.

# 2 138
  • Sydney
Може би момичетата, бившите на Хари, са знаели какво ги чака и са се отказали от кокала...

# 2 139
Така е. Точно за показаната по-горе девойка съм попадала на статия, че направо се е уплашила да влиза в кралското семейство. По точно от това, което я чака. И затова е избягала Simple Smile
На снимката наистина е прелестна, но май снимката е доста пипната. На други нейни снимки далеч не е такава чаровница. Красиво момиче, да, но съвсем не такава фея!
Това като портретите на кралските невести едно време. Влачат посланици и годежари едни портрети с едни красавици и левенти, а като се видят наживо - жаби. И да ги целуваш, и да не, по-хубави не стават Joy

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 11:13 от птица

# 2 140

Мда, например тук няма нищо общо.

# 2 141
  • Чужбина
Добре де, как може да замениш ей това прекрасно момиче с à la Кардашян дивата?

# 2 142
  • На зелено
И на сватбата няма нищо общо с първата снимка. На нея е като от реклама на бижута-позираща моделка. Не виждам класа, а само поза, добър грим и фотошоп.

На Меган, модела на роклята ми харесва, но без цвета и колана. Катарамата ми идва прекалено голяма. Цветът е в тон с аутфита на Хари, но все пак може да се заложи и на по-свеж. Можеше с тази рокля да заложи и на високи обувки, а може би дори и цветни. Така получава издължен силует и катарамата е излишна. Сами по себе си балеринките са супер, но не и в тази комбинация.

# 2 143
  • Някъде там
На портретни и специално направени снимки с грим,прическа и прочие  повечето дами изглеждат аристократично,класно и изискано.
Напълно нормално е.
Кресида няма това излъчване на 90 процента от снимките и клиповете,но на снимката изглежда така.

# 2 144
Добре де, как може да замениш ей това прекрасно момиче с à la Кардашян дивата?

Може, ако жената избяга с 200 от перспективата за брак с теб. Явно само Мегън е била достатъчно смела (или непукист), за да скочи в дълбокото с Харко.

Общи условия

Активация на акаунт