Глобус Риал Естейт Мнения

• 1 100
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, мами! На път сме да закупя жилище от инвеститора Глобус Риал Естейт, но не мога да открия нищо за тях, нито оплаквания, нито похвали. Има една тема в BMW, но от 2011 и конкретно за комплекса им в Нови Хан. Изнендах се, че и тук няма никаква дискусия. Моля, ако някой има впечаления, ще съм много благодарна!

# 1
Здравейте! През 2008 година купих жилище в Нови Хан Уверяваха ме, че самите те ще подсигурят редовен транспорт Щяли да закупят маршрутки и всичко ще бъде наред Повярвах и останах излъгана Това не се случи 😏 И до този момент, ако нямаш кола, направо бягай далече от този комплекс Интересното е, че не спират да мамят и до сега!Разговарях с много от новодошлите съседи и те споделиха, че тези лъжи ги пробутват и сега Другата измама, прехвърлят ти жилището на акт 14 и веднага започват да ти изискват да плащаш за подръжка на комплекса, въпреки, че не можеш да живееш там?! Дори те заплашват със съд! Плащаш за нещо, което реално няма как да ползваш! Вие решете, може ли да им се доверите Лично аз, бих ги удушула с голи ръце! Измамници от класа!

# 2
Здравейте на път сме да закупим жилище на зелено във Връбница 1 от Атлас Риъл Естеитс ООД не намирам никаква информация за фирмата ако някои има информация ще бъда благодарна да сподели

# 3
Здравейте на път сме да закупим жилище на зелено във Връбница 1 от Атлас Риъл Естеитс ООД не намирам никаква информация за фирмата ако някои има информация ще бъда благодарна да сподели
Здравейте! Не се занимавайте с тази фирма. Едно говорят, друго става. Изключително некоректна фирма.

Общи условия

Активация на акаунт