Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 137
  • 938
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Че сатенът може да е памучен Wink

# 271
А като е памучен, хлъзгав ли е? 😄

# 272
Зависи. Понякога е лъскава само лицевата страна. Понякога след пране лъскавината се губи, понякога се запазва. Според качеството на плата.

# 273
  • have faith and be patient ..
Не е оная лугавщина за която си мислите, оамучния сатен в къде къде..

# 274
И мен нещо сатена ме спря, иначе е любим десен 😍
Аз да попитам пазаруващите от детското-за ръст 174 дали са подходящи нещата. Слаба съм и от дамското ризи, блузи и т.н са ми доста широки.

# 275
Преди няколко страници коментирахте, че давате адрес на офис, вместо вашият. И за мен така е по удобно, защото не ми се налага да ги чакам да ми донесат пратката. Пратките ми (2бр) пристигнали в офиса, но ги дали на куриер?! Звъннах му и щял да върне пратката в офис довечера и вече утре ще си я взема. Мислил да ми звънне, защото и преди е идвал, но не ми е звъннал. Много се ядосах! Ако не бяха дрешки за децата, че и от намалението, направо щях да ги върна. Какво ги бърка ХМ вариянтите за доставка да са 2 - до офис и до адрес ?

# 276
  • Mostly in my mind
А като е памучен, хлъзгав ли е? 😄
Нито е хлъзгав,  нито е лъскав. Много хубава материя е. Simple Smile

# 277
Сатен е хубава материя, но на НМ какъв е не знам, не съм вземала такива техни. Прави ми впечатление, че са посочили за дебелина на нишка и гъстота на изтъкаване такива като на стандартни памучни, каквито имам техни и тъканта е по-рехава от други чаршафи, които имам сатен и са с по-гъсто изтъкаване. От вторият тип сатенени съм виждала в Икеа, хубави също на допир. Та за НМ-ските не знам какво може да се очаква при по-рехава тъкан. Въздържам се да поръчвам този комплект, макар че го бях набелязала още преди намалението.

# 278
 В реала нищо ново, поне в дъ мол. Дано за уикенда изкарат

# 279
  • София
В реала нищо ново, поне в дъ мол. Дано за уикенда изкарат

Благодаря,  ♥ HAPPY ♥ !
Сигурно ще изкарат преди 20-ти юни, да изпреварят новите магазини в The Mall Simple Smile

# 280
Тези чакам (скрит текст) + пам.сатен спален к- ти, за които коментирахме.

Така, за пам.сатен има доста инфо в нета, по-скъп е от ранфорса, има приятна лъскавина, не се мачка, луксозна материя е. Имам от памучен сатен комплекти на Тач, на Инглиш хоум, сега и на НМ ще имам. Който веднъж се е докоснал то тази материя - вече я иска. Simple Smile Мое мнение.
 Вие като искате, се хлъзгайте на пам.сатен и не го купувайте, така ще има за мен.
Скрит текст:

# 281
  • Mostly in my mind
Поръчах и аз от спалния комплект с цветятата памучния сатен - 3 бр. Всичкото ми спално е от ХМ. Доволна съм. Simple Smile
Поръчах и този бански https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0188183005.html

# 282
После да кажете дали е хубав НМ-ския сатен
Скрит текст:
от desito.eu и от Метро имам сатенени комплекти, пак казвам, по-плътно изтъкани са от посоченото за гъстота на НМ-ските.

# 283
А аз чаршаф, одеало и ей тази https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0771537003.html  За 20на лева не е лоша, уголемена, но за реална цена никога...

# 284
  • Mostly in my mind
Според мен тая нишка си я пишат както им дойде. Почти на всички пишат 144. И тук би трябвало да е повече.

Общи условия

Активация на акаунт