Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 124
  • 938
  •   1
Отговори
# 390
  • Mostly in my mind
Да, на мен така ми дава при последната поръчка от нов профил.
Хм, за пръв път ми се случва пък на мен. Дано е изпратена!

# 391
Да, на мен така ми дава при последната поръчка от нов профил.
Хм, за пръв път ми се случва пък на мен. Дано е изпратена!
Моята е изпратена, даже получих смс от Еконт. И на твоята най-отгоре пише че е изпратена. Ще дойде, от приложението е.

# 392
Поръчах следните неща:
https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0734877001.html дамски сандали
https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0759129001.html  рокля за мен, размер 170,обожавам лиосел 😊
Получих ги - сандалите са хубави, леки са, но за 15 минути ходене вкъщи започнаха да ми убиват на пръстите отпред.  Няма да ги нося ежедневно, но рани по краката не искам... Ще си помисля какво да ги правя...
А роклята е просто перфектна! Материята е разкош за лятото, стои ми добре, в кръста ластикът изобщо не ме стиска. Дължината ми идва около 3-4 см над коляното. А както е на момичето, с голите рамене не ми харесва защото се набръчква около бюста, с воланите на раменете е супер. Отдавна не си бях взимала рокля, която да ме кефи толкова. Simple Smile

# 393
Тези обувки с ленти отпред на пръстите явно нещо не са ги домислили. Много е стегната самата лента, не позволява движение на крака и така се прошкурва, защото при ходене крачето си мърда все пак....
Иначе са удобни и изглеждат много елегантно, ама.....

# 394
Имам много сандали с ленти, купища сандали даже, ами такова чудо няма. Знаех си, че обувките им са дърво, с малки изключения премиум серията, и че ако нещо е намалено, има защо- нещо не му е у ред. Sad
Зимата ги пробвах обстойно, ама с чорап. Трябваше да ги понося у дома на голо...и да ги върна
Някой злобен служител сега потърква ръце как се мъчим и е възмезден за всичките ни оплаквания и проблеми, които му създаваме служебно. Тия сандали са адско мъчение

# 395
Въпросните сандали взех, че взех и аз. Вчера ги разходих и нямам проблеми. Сигурно са за по-тесен крак, макар че моят не го намирам за такъв. Единствено се притеснявах да не усещам всяко камъче,че ми се вижда тънка подметката, но в неравностите  наоколо беше ок, само че за всеки случай бях сложила едни малки силиконови подложки на възглавничките на пръстите.

# 396
  • Варна
Тези силиконови подложки предпазват ли крака от плъзгане напред? Имам едни сандали, които не нося, защото ужасно убиват на пръстите, ама ужасно, изобщо цялата тази предна лента е убиваща. Нещо подобно са като височина на тока и модел на тези, които коментирате. Бях ги купила за една сватба и не съм ги носила повече, защото са адски неудобни, кракът се плъзга напред и се протрива яко. Дали подобни подложки биха могли да спасят положението?

# 397
Моите са вземани преди доста време от Орифлейм. Вчера свършиха работа, не ми се е пързаляло ходилото. Слагат се под възглавничките само, не могат да оберат извивката под свода, но поне омекотяват натиска върху предната част на ходилото. За над пръстите имам други силиконови ленти, които се залепят от обратната страна на горната част на обувката, но не се е налагало досега пък и тях да ползвам.

# 398
  • In transit
Получих си одеалото, страхотно е! Heart Eyes Това ми е най-добрата покупка от ХМ хоум досега!
Две тюркоазени калъфки, които малко по към зелено ми бият на мен, но са хубави. И един памучен килим в сиво, много сполучлив, на живо ми хареса повече от колкото в сайта. 

# 399
Браво, Мики! bouquet
Дай да видим килима, че аз също търся някакъв тънък, да се пере в пералня.

# 400
  • In transit
Браво, Мики! bouquet
Дай да видим килима, че аз също търся някакъв тънък, да се пере в пералня.
Този беше: https://www2.hm.com/it_it/productpage.0523600001.html
Гледам, че в нашия сайт вече е изчерпан. Sad Но може да следиш, пак да пуснат подобни. Те имат много памучни, много ги харесвам аз, точно защото се перат лесно.

# 401
Благодаря, следя ги аз изкъсо. Simple Smile

# 402
Момичета, проверявам в индийския за см на размерите обаче на едни къси дънкови панталони пише width. Каква е тази широчина, не е талия защото числата ми се струват огромни за моя размер. Малко помощ какво да си меря за справка?

# 403
По-добре се обади на отдел клиенти и ги питай за мерките на артикула. Когато имам съмнения за инфо от инд.сайт звъня. Освен това имат и повече данни, отколкото там.

# 404
Защо не качват инфо и в сайта, вместо да се чудим и да им звъним. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт