Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 063
  • 938
  •   1
Отговори
# 510
И аз имам съобщение за пристигнала поръчка.Сега като ви чета с тези чаршафи ме хваща яд,че не взех и аз едни. На всичко което се чудех рокли и панталони са вдигнали цената ...ее тотално ме отказаха Grinning ще почакам...

# 511
Цакат ни с топла бира....боже, и си мислят, че ще лапнем....

# 512
  • Варна
Много идиотски размери имат тези чаршафи, винаги като се заинтересувам от някой има останали само смотани размери. На мен ми трябва плик 140/200 и калъфка 50/70. Е такова чудо никога няма налично и на хубава цена...

# 513
Спестиха ми на мен пари. Докато се чудех за някои неща, които не ми трябват кой знае колко, вдигнаха им цените и сега изобщо няма да ги взема 😁

# 514
Два пъти по 2 бр., много намалени, съм купувала 150/200 и калъфки 50/60(?). И от розовите с точките имаше такива размери, бяха по 16 лв. Следете, когато ви трябва нещо.

# 515
Моите завивки са 150/200м и идеално ми пасват размерите на пликовете. От лидл също ми пасват пликовете...

Месечино, смени си завивките Simple Smile

Имам една 140/200...и нея пъхам в 150/200 понякога.

# 516
  • София
В магазин някой ходил ли е днес - да сподели има ли намаление?

# 517
Много идиотски размери имат тези чаршафи, винаги като се заинтересувам от някой има останали само смотани размери. На мен ми трябва плик 140/200 и калъфка 50/70. Е такова чудо никога няма налично и на хубава цена...

Преди месец поръчах спален комплект жълт на бели точки с размер 135/200 и калъфка 80/80,защото 50/60 едвам напъхвам възглавницата.А 135/200 го измерих и няма разлика с другите,поръчвани от НМ с размер 150/200....Калъфката е огромна и се чудя,дали да не направя долен чаршаф от нея.....50/70 ще са ми и деални,но никога няма наличност от тези размери.Днес чакам комплектите с китките,да ги изпера и довечера ще нанкам У сатена.....Кеф.....

# 518
  • Mostly in my mind
освен да чакаме "до 70 процента"...да се надяваме да ги върнат на реалните намаления...

# 519
Не ми се вярва това да стане. Най-много да намалят като останат малко бройки и непродаваеми размери.

# 520
  • Пловдив
От близо 80 артикула който следя имам 1 намалено днес и 2 от оня ден. Нямат шанс😊

# 521
Е.. то.. има ли нещо НОВО намалено? Нещата, които са ми в любими, които до вчера не бяха намалени, днес все още не са намалени, а намалените (с цените от вчера) си стоят с цените от вчера.. Те наистина ни вземат за малоумни хах

# 522
  • Варна
А, да бе, ей сега ще изхвърля три завивки, за да си купя пасващи на чаршафите на ХМ Joy Joy Joy Шия си по поръчка и нямам грижи, ама аз не съм фен на чаршафи и подобни, горе-долу ми е все тая какви са.
Една рокля следя аз, седи си намалена на 30 лева, обаче първо се чудя дали бледорозово не е прекалено момичешко за мен и второ не мога да измисля друго, за да имам безплатна доставка, пък с друг профил не ми се занимава, щото ако връщам трябва и там да попълвам банкови сметки и глупости, с две думи ем боли, ем сърби, ще се въздържа Crazy

# 523
  • Бургас
Мен тотално ме изгубиха като клиент. Изобщо не ровя в сайта.
Отварям само линковете, които пускате тук.
От началото на годината до сега съм с три поръчки, две от които върнати...

# 524
При мен следените намалени са с увеличени цени. Щом не ги поръчах, значи не са ми трябвали особено. А каквото исках, вече взех на прилични цени. И да похваля тънкия лиосел - чуден е за лятото.

Общи условия

Активация на акаунт