Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 47 988
  • 938
  •   1
Отговори
# 765
Тета, получила съм си парите аз. Не са ми спрели за таксата, а трябваше. Вероятно заради забавянето не са.

# 766
  • София
Изтеглих бланката, ще в попълня с необходимата информация. Банковата сметка ще напиша в профила, защото е платено с наложен платеж и да звънкам на куриера? Това ли е редът? Извинявайте за Русия въпрос ама за първи път връщам, на др сайтове сякаш по-лесна е процедурата.

# 767
Може и в офис на еконт да го занесеш. Вземи си и товарителница.

Ами моите може утре да се отразят в банкирането...не знам.

# 768
  • София
Тета, благодаря! Ще направя опит да върна, пък да видим!

# 769
Два пъти...при регистрация и от менюто трябва.

Ами 2 пъти де, така го направих, но няма..

# 770
Вземи го сърдита...с ледена физиономия и силно свъсени веждИ...Joy

Не стана, имах сблъсък с тези от еконт-а, отказах им поръчката, държаха се по неподходящ начин с мен. А, бе , знаех си, че вдигна ли телефон, не е на добре. Кой крив, кой прав - няма да коментирам. Казах им, че приключвам с тях - НМ  и Еконт имам предвид.  Така ще е по-добре и за сем.бюджет, моят мъж направо се зарадва, като ми чу разговора. А и ония ме свариха в изкл.труден момент- след среща в институция , така че..... така е трябвало да стане. Нали си имам сатенени чаршафи - те са ми утеха. Simple Smile
Снощи пак минах през реалния м-н , имаше някои нови попълнения с намалени цени- предимно спортни дрехи на Дивидед, рокли,.... банските са ги скрили. Голяма кочина беше в магазина- нахвърляно, стъпкано...

# 771
А аз съм толкова мила, ама чаршафи йок Joy

# 772
Два пъти...при регистрация и от менюто трябва.

Ами 2 пъти де, така го направих, но няма..

Излез и пак влез...през др.браузър или устройство...знам ли.
Ако не...друг профил.

# 773
Влизах и излизах много пъти и от комп. и от тел. И нов профил направих преди малко, а там дори потвърждение на регистрацията не получавам.. Еми ще се откажа, то какво друго да направя? Явно не трябва да пазарувам оттам, или пък те не искат..

# 774
  • Popovo
Влизах и излизах много пъти и от комп. и от тел. И нов профил направих преди малко, а там дори потвърждение на регистрацията не получавам.. Еми ще се откажа, то какво друго да направя? Явно не трябва да пазарувам оттам, или пък те не искат..

Влез в новия профил, но от имейла с който си получила от тях за новата регистрация и пак кликни на абонирането за 10%.Поне при мен така се получава, когато се бави кода за 10%.

# 775
Благодаря, Рени. Стана след още 4 абонирания. Какво беше това чудо, не знам. Само сега се пораздразних, че са вдигнали цената на това, което исках с 2 лева.. не че е кой знае колко много, но все пак нали е уж намаление?

# 776
Аз пък като правя гимнастиката с дългуча първо пиша кода в кошницата и после добавям неща Grinning

# 777
Големи гимнастици сме се сбрали тук Joy Wink

# 778
♥ HAPPY ♥, чак мен ме е яд за твоите чаршафи!!!! Дано да ги получиш!

# 779
Отзиви за тези панталонки, отговарят ли си?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0733268001.html

Наистина голямо абониране настана...

Общи условия

Активация на акаунт