Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 150
  • 938
  •   1
Отговори
# 165
  • Mostly in my mind
Е, как ще го забравиш. Тцтц. Срамота. На мен ми е гравиран в мозъка вече. Joy 0000009986

# 166
Здравейте,
върнах една рокля преди 3 седмици и още не са ми върнали парите. Въвела съм банкова сметка в акаунта, друго нещо нужно ли е? Звънях им още след първия имейл, уж всичко било наред, пък 14те дни минаха, а пари нямам.

# 167
  • have faith and be patient ..
Е, как ще го забравиш. Тцтц. Срамота. На мен ми е гравиран в мозъка вече. Joy 0000009986

Ааа този го пробвах.. Не лови, викам забравила съм го

# 168
Здравейте))
Нали уж имало 25% намаление на летните стоки. По линка тук избрах една рокля, дето за мен купих -зебра десен за майка ми, има и големи номера. В кошницата не е отразена отстъпката, викам си на следващата стъпка ще има отразяване при плащане, ама мъцки((. Изобщо някой поръча ли от това намаление и има ли отстъпка. На мен не ми излиза, само загубих време да гледам и избирам.

# 169
Здравейте))
Нали уж имало 25% намаление на летните стоки. По линка тук избрах една рокля, дето за мен купих -зебра десен за майка ми, има и големи номера. В кошницата не е отразена отстъпката, викам си на следващата стъпка ще има отразяване при плащане, ама мъцки((. Изобщо някой поръча ли от това намаление и има ли отстъпка. На мен не ми излиза, само загубих време да гледам и избирам.
В кошница на мен ми отразява

# 170
На мен не се отразява, а роклята е уж в промоцията. Както и да е, то и доставката, ами няма да я поръчам. Има рожден ден скоро и за лятото щеше да и е добре. Тя е пълничка и трудно си намира дрехи, иска да са без ръкав, широки, бе много изисквания. Не стига, че нищо не се намира за нея, ами и претенции. 

# 171
  • Пловдив
C. Aлекс, заповядай:
https://social.hm.com/bg_BG/hmkids

# 172
Има хубава според мен поличка на 12 лв.Имам подобна, може и да е същата, много е хубава материята и добре стои. Пак беше намалена в магазина, кройката е същата, ама си мисля, че беше по-скъпа цената редовната и не знам.

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0553685001.html

Иначе, по-горе дето писах грешката си е моя. Натиснала съм на летни намаления, ама после в ляво на рокли. Там май са с нормални цени, така направено и затова не са ми отразени намаленията. Толкова се мъчих да избирам и чудех защо не се отразява, ама като съм смотана е така.

# 173
  • have faith and be patient ..
мерси за линка .. не съм сигурна че попълних правилно номера на касовия бон , но здраве да е Simple Smile)

# 174
Някой има ли тези панталонки?

Еластични ли са и 40номер на 29номер дънки ли отогваря? Черните сякаш са много къси, а аз искам нещо удобно, но не прекалено късо. 🤔
Ако има и някоя по висока дама, която да си е вземала памучни блузки, но по дълги, не къси, защото искам нещо удобно, да не ме спарва и да не дърпам постоянно надолу. 😁

# 175
Някой да има този панталон. Колебая се кой номер да поръчам.Страх ме е да не е уголемен или много широк, че ТОЗИ тип панталони, ако не са ми точния номер хич добре бе ми стоят. Набират се горе в талията и ханша и не правя огромна. Нося 38 размер панталони.

# 176
Сега като ну си взема пратките от еконта и трябва повече да не поръчвам нали... сигурно ще ме сложат в черния списък...

# 177
Сега като ну си взема пратките от еконта и трябва повече да не поръчвам нали... сигурно ще ме сложат в черния списък...

Няма такова нещо.
Поръчвай си.

# 178
Днес купих тази рокля за 20 лв - намалена. Можеше.  40 номер, ама само 42 имаше. Даже се снимах, ама съм по-добре да се знае. Проба да я кача сега, ама няма да се смеете щото съм се ошишкала.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 08:35 от Анонимен

# 179
fanfanito, честито! Много добре ти стои Simple Smile 🌷

Общи условия

Активация на акаунт