Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 74

• 39 695
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Колко месеца беше валидността на вирусологията 🙄 началото на април сме пускали и според мен няма да важи за пункция другата седмица. Към обяд отивам на преглед (9ти ден),като преди това ще мина през лабораторията-имам назначени ЛХ и Е2,но не и вирусология,та си мисля да мина с едно боцкане и за двете.

# 496
  • София
3 месеца сажи

# 497
Благодаря ти 🍀🤗 значи ще си самоназнача днес и вирусологията с хормоните😊

# 498
Здравейте! Искам да попитам,колко време горе-долу след поставянето на Декапептил депо при дълъг протокол се прави пункцията? Отдавна не ми е правена стимулация ,а само замразени трансфери и съм забравила.

# 499
Колко месеца беше валидността на вирусологията 🙄 началото на април сме пускали и според мен няма да важи за пункция другата седмица. Към обяд отивам на преглед (9ти ден),като преди това ще мина през лабораторията-имам назначени ЛХ и Е2,но не и вирусология,та си мисля да мина с едно боцкане и за двете.
3 месеца е валидна вирусолгията

# 500
  • София
Здравейте! Искам да попитам,колко време горе-долу след поставянето на Декапептил депо при дълъг протокол се прави пункцията? Отдавна не ми е правена стимулация ,а само замразени трансфери и съм забравила.
20-30 дни. Зависи кога ще започне същинската стимулация и колко ще продължи

# 501
20-30 дни. Зависи кога ще започне същинската стимулация и колко ще продължи

Благодаря за бързия отговор!

# 502
Нандин, момичета, моля ви за мнение Hands Pray
днес ми е 7ми ден след Елонва и ето резултатите:
ляв яйчник - 12, 10, 10, 9, 8, 8, 8
десен - 12, 9, 8, 6, 6
лигавица - 6 мм.
Е2 - 231
прогестерон - 0,27
ЛХ - 1,10
Как ви се струва картинката до момента?
Ден 9-ти,положението май не е мн цветущо 😒
Ляв яйчник:16,15,12,12,12
Десен:15,15,13
Лигавица-10 мм
Е2: 656
Прогестерон:0,36
ЛХ: 0,62
Днес и утре продължаваме с менопур 375+Цитротид 0,25
В понеделник преглед+хормони, пункция в сряда(за сега),като ще направим и “средичка”.
Как ви изглежда ситуацията до момента? Къде изчезнаха цели 4 фоликула😫

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 19:03 от Devilche

# 503
  • София
Според мен нещата са мн добре. Не всички фоликули, които първоначално са тръгнали се развиват. А и може да не се видят всичките, защото се “крият”.
Мен доста ме боляха яйчниците и докторката не е оглеждала много подробно, за да ми спести болката. Изброи 6, а на пункцията извадиха 9 Я. Така че спокойно. Пък и тази бройка е чудна

# 504
Може просто да са спрели да ги броят до край. На последният ми преглед доктора изброи макс 8-9,а преди това бяха доста повече. Бяха записали само толкова и сестрите след това се очудиха къде са отишли другите. Оказа се,че просто е спрял да брои. На пункция извадиха 17.
Успех!

# 505
Много ви благодаря за отговорите и подкрепята,Нандин и Мадлеен🙏🏼
Забелязах,че ЛХ е паднало от преди 2 дни,но разбрах,че е заради цитродит-а и така трябвало да бъде.
Дори и тези бр. да извадят ще съм пре доволна-важно е да са качествени,но си мисля,че по-малките от тях няма да са ок за сряда и затова съм притеснена.

# 506
Момичета, моля за съвет днес ми е 14-сти ден след трасфер и днес пуснах кръвния, но понеделник ще излезе резултата и днес също си направих и уринен тест, да се обадя ли на спешния тел. и да кажа какво е показал или да изчакам до понеделник за резултата от ЧХГ-то.

# 507
Здравейте момичета, днес имах предвидена първа пункция за мен, на спонтанен цикъл, но се оказа, че по-голямия фоликул се е пукнал. Имах инжекции церовид и хориомон уж за блокаж. Понеже ми е за първи път, не съм много наясно това нормално ли е, дали се случва често? Много се притесних днес заради предстоящата пункция, но пък разочарованието от спукания фоликул беше по-голямо от притеснението. Тъй като не съм по каса се чудя дали си заслужава да се прави икси на спонтанен цикъл или по-добре на стимулиран...

# 508
Raq2019, направи си спокойно уринарен тест и звънни да ти кажат паролата, за да си провериш резултата. Защо не са ти дали, в онлайн приложението се виждат всички изследвания. Успех!
Venetta, колко мм беше по-малкият фоликул и кскво ти казаха за него? Попитай може ли него да пунктират след няколко дни. Дали стимулиран или спонтанен да бъде следващият ти опит зависи от състоянието и проблемите ти. Заедно с доктора го обсъдете.
Devilche, успех ти желая! Flowers Four Leaf Clover
P. S. Някой знае ли кой ще замества д-р Стаменов по време на отпуска му?

# 509
Момичета, моля за съвет днес ми е 14-сти ден след трасфер и днес пуснах кръвния, но понеделник ще излезе резултата и днес също си направих и уринен тест, да се обадя ли на спешния тел. и да кажа какво е показал или да изчакам до понеделник за резултата от ЧХГ-то.
Според мен си изчакай кръвния. Успех🍀
Здравейте момичета, днес имах предвидена първа пункция за мен, на спонтанен цикъл, но се оказа, че по-голямия фоликул се е пукнал. Имах инжекции церовид и хориомон уж за блокаж. Понеже ми е за първи път, не съм много наясно това нормално ли е, дали се случва често? Много се притесних днес заради предстоящата пункция, но пък разочарованието от спукания фоликул беше по-голямо от притеснението. Тъй като не съм по каса се чудя дали си заслужава да се прави икси на спонтанен цикъл или по-добре на стимулиран...
Случва се много често и то точно когато е за първи път. И при мен и при доста момичета също така се получи,но това служи и за ориентир на д-ра за следващия опит.
Колкото до спонтанен или стимулиран-това с д-ра трябва да го коментираш,т.к.се взимат предвид изследванията ти.
Късмет🍀
Raq2019, направи си спокойно уринарен тест и звънни да ти кажат паролата, за да си провериш резултата. Защо не са ти дали, в онлайн приложението се виждат всички изследвания. Успех!
Venetta, колко мм беше по-малкият фоликул и кскво ти казаха за него? Попитай може ли него да пунктират след няколко дни. Дали стимулиран или спонтанен да бъде следващият ти опит зависи от състоянието и проблемите ти. Заедно с доктора го обсъдете.
Devilche, успех ти желая! Flowers Four Leaf Clover
P. S. Някой знае ли кой ще замества д-р Стаменов по време на отпуска му?
Благодаря ти,Малага🍀

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 19:24 от Devilche

Общи условия

Активация на акаунт