Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 74

• 39 696
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Raq2019, направи си спокойно уринарен тест и звънни да ти кажат паролата, за да си провериш резултата. Защо не са ти дали, в онлайн приложението се виждат всички изследвания. Успех!
Venetta, колко мм беше по-малкият фоликул и кскво ти казаха за него? Попитай може ли него да пунктират след няколко дни. Дали стимулиран или спонтанен да бъде следващият ти опит зависи от състоянието и проблемите ти. Заедно с доктора го обсъдете.
Devilche, успех ти желая! Flowers Four Leaf Clover
P. S. Някой знае ли кой ще замества д-р Стаменов по време на отпуска му?
Не съм от София и ЧХГ-то го правих в моя  град в бодимед и резултата чак в понеделник ми казаха. Затова се чудя какво да правя и зарзиото утре ми е последната доза за слагане.

# 511
  • София
Знае ли се вече отпуска на д-р Стаменов?

# 512
Raq, слагаш зарзиото и уринарен ите, в понеделник ще си сигурна, в резултата.
Brayda, казаха ми или от 13ти, или от 15ти юли докъм 05 август. Но явно не е категорично.

# 513
  • Sofia
Др.Стаменов ще работи до 11 вкл.От там поемала др.Тихомирова.Инфото е от вчера.

# 514
Слънце, знаеш, че щом си на ЕЦ, имаш 4 опита с една заповед, нали?
Аз също не виждам причина за паника при тези хормони.
Иначе на предния опит щом са се оплодили яйцеклетките и в последствие не са оцелели, проблемът е друг, а не вариращите хормони, според мен.
Успех ти желая!

При предния опит от 4те извадени яйцеклетки само една се оплоди и тя спря  да се развива на 4тия ден, но и като цяло по бавно се делеше и от нея не очаквах нищо... Да знам, че имам право на 4 пункции лекаря ми обясни накратко как ще процедираме... Надявам се да успеем да извадим добри яйцеклетки и да се оплодят този път и развиват нормално. Цветков каза, че този път ще приложим МАКС+ИКСИ (нямам идея какво значи МАКС) и защо при положение че спермограмите са ни супер и нямаме проблрм там, но щом така е преценил слушаме и изпълняваме и дано успеем... 😊🤗

Извинявайте за намесата, но съм нова в това и доста неинформирана. Чета ви и нищо не разбирам почти. Ние сме по ЦАР за ин витро, но мислех, че за всеки опит се кандидатства отделно.Какво значи 4 пункции?

# 515
  • София
Kalito82, когато жената е с намален яйчников резерв, фонда поема 4 пункции на ЕЦ.

# 516
Знаете ли кой доктор/и отговаря на телефана обявен за спешен при инвитро ? Има го записан на стр.1 от тази тема.

# 517
  • София
Знаете ли кой доктор/и отговаря на телефана обявен за спешен при инвитро ? Има го записан на стр.1 от тази тема.
Различно

# 518
  • Cobrs
Момичета, знаете ли кога ще почиват в манипулационната?
Аз съм на инжекции прогестерон депо през ден и се притеснявам, че не мога да си ги бия сама, а в поликлиниката до нас са ми отказвали да ми ги бият - не били сигурни как се прави....

# 519
Отговарят тези от манипулационната, а те са акушерки. Аз дори по гласа и по име ги познавам вече някои от тях Simple Smile

# 520
Здравейте! Дали някой е наясно с нормалните стойности на прогестерон по време на стимулацията? След стимулация с Елонва на 7 ден от цикъла   имах следните стойности:
Прогестерон 1,05
LH  8,4
На 9 ден след Цитротид LH падна на 0, 7, а прогестеронът стана 0,88. Сега съм след трансфер, но ме притеснява високият прогестерон по време на стимулацията. Забравих да попитам д- р Стаменов. Дали това значи че лигавицата е" презряла"?

# 521
Момичета, знаете ли кога ще почиват в манипулационната?
Аз съм на инжекции прогестерон депо през ден и се притеснявам, че не мога да си ги бия сама, а в поликлиниката до нас са ми отказвали да ми ги бият - не били сигурни как се прави....

За кое не са сигурни? Просто бият мускулна инжекция,не виждам какво сложно има.
Аз дори не съм ходила никъде, винаги мъжа ми ми ги биеше (прогестан ,всеки ден). Видяхме на снимка къде трябва и започнахме. Няма нищо сложно:)

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 17:42 от Мадлеeн

# 522
Отговарят тези от манипулационната, а те са акушерки. Аз дори по гласа и по име ги познавам вече някои от тях Simple Smile

Говорила съм и с мъж на спешния телефон, така че сигурно не само акушерките са дежурни на него.

# 523
  • Cobrs
Благодаря, Мадлен! Другият път ще ги помоля да му покажат на мъжа и какво да прави! Той ми е изпълнителен! 🤗

# 524
Здравейте, може ли да ми каже някой работното време на манипулационната, че другата седмица ще изпратя моя близка да ми вземе Зарзио - аз нямам възможност да дойда до София. Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт