СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 4

• 28 076
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Но-шпато не е много силно. Аз го пия отдавна заедно с Магнерот, но все ме наболява ниско долу. Но нашия принц си стои напречно и все се надявам да е от това. Ще си ги излежим мъжете до края на август, Мери. Аз на моя съм му казала да не тръгва да излиза по-рано, че много ме е страх.

# 526
Ами ще пробвам.
На момичетата, които са ок Извинявам се, ако ви натоварват такива оплаквания, но притеснението си оказва влияние.

# 527
  • София
Мери, не бързай да пиеш но-шпа без консултация с лекар. До колкото знам в по-късните седмици отпуска шийката на матката, което при теб е съвсем противопоказно. Стискам палци всичко да е наред и да остискаш още поне няколко седмици.

# 528
Лелеее не знаех, благодаря Калинка, ще се консултирам.

# 529
Здравейте, момичета,

Не съм се включвала отдавна, тъй като се възползвахме да попътуваме малко преди да напредна още. Сега съм се стационирала вкъщи и уж щях да си почивам, но май ме гони синдормът на гнезденето. По принцип не си падам по домакинската работа, но цял ден чистя и подреждам. Дано да ми размине Simple Smile
Правих си днес обременяване с глюкоза, доколкото прочетох резултатите ми май са окей, но ще ги коментирам и с док. Искрено се надявам поне там да няма проблем, че като прочетох, че има много момичета на инсулин, ми се прирева. И без това си бия фраксипарин всеки ден, ако си слагам още нещо, ще стана като игленик... 
Започнах и аз най-после да се оглеждам в разни бебешки неща, набелязала съм няколко, но все още нищо не съм взела, а май е време.
Стискам палци на лежащите момичета да минава бързо и спокойно времето до термин. Поне хубави книжки и сериали има. С първата ми бременност слушах и много много музика, предимно класическа. Дъщеря ми излезе много музикална, свири и пее и наскоро мъжът ми, мъкнейки ново пиано до седмия етаж, се беше присетил, че сигурно влечението й към музиката е още от ембрионална възраст Simple Smile Сега ме е заклел да не прекалявам с музиката Simple Smile

# 530
Момичета дайте идеи за хубави книги или сериалчета за горещите следобеди, благодаря.

# 531
Момичета дайте идеи за хубави книги или сериалчета за горещите следобеди, благодаря.
Пак съм аз. Напоследък се запалих по Game of Trones, май само аз на света не съм го гледала. Гледам и Big Little Lies, както и една много приятна комедия Marvelous Mrs. Maisel.  Други сериали, които харесвам, са Homeland и The Handmaid's Tale, но те не са особено лежерни, особено вторият.
Относно книгите, аз сега съм на вълна български автори и мога да препоръчам Виктор Пасков (Балата за Георг Хених), Галин Никифоров (Лисицата) и Стефан Коспартов (Когато капят кестените). Enjoy Simple Smile

# 532
Пак съм аз. Напоследък се запалих по Game of Trones, май само аз на света не съм го гледала. Гледам и Big Little Lies, както и една много приятна комедия Marvelous Mrs. Maisel.  Други сериали, които харесвам, са Homeland и The Handmaid's Tale, но те не са особено лежерни, особено вторият.
Относно книгите, аз сега съм на вълна български автори и мога да препоръчам Виктор Пасков (Балата за Георг Хених), Галин Никифоров (Лисицата) и Стефан Коспартов (Когато капят кестените). Enjoy Simple Smile
И аз съм хвърлила око на Игри на тронове, не си единствена и аз не съм го гледала, май ще го почвам и тъкмо докато родя ще го изгледам хах, много ти благодаря Simple Smile

# 533
Здравейте! Има ли някоя, която ще ражда в Токуда при д-р Маркова?

# 534
Здравейте! Има ли някоя, която ще ражда в Токуда при д-р Маркова?
Аз ще раждам в Токуда, но при д-р Апостолова.

# 535
Здравейте момичета, тези които ще раждате в Токуда там ли се следите?
Аз съм си я харесала, но още не съм избрала лекар, препоръчват ми Марков, Нашар, Велева, но с никои от тях не съм се срещала. На 29/07 имам час за др Нашар.
Ще съм секцио, термина ми е 9/10, но впредвид секциото ще раждам краят на септември.
Ще ми бъде полезна всяка информация за лекар там, за да реша какво да правя.
Благодаря ви!

# 536
Сериали/филми мога да препоръчам:

Комедия: Man with a plan (с Мат Ле Бланк от Приятели) - отпускащо сериалче, по 20-30 мин епизод.
Фантастика: "Doctor who"( и "Torchwood" спин оф), "Preacher", "West world" (този беше доста интересен и нетипичен сериал според мен) - имаше ги в замунда, мисля че и БГ субтитри има към тях.
Драма : всеки корейски сериал (аз ги гледам през Viki.com - има с БГ субтитри също, но руски и английски също може да се гледат)

Black mirror е сериал, който показва тип алтернативни реалности на сегашния свят. Малко е страшничко като погледнеш нещата от друга гледна точка, но е изключително интересно как са показани нещата. Чакам да ни пуснат интернета, че нали се местихме и ще гледам новите епизоди. Аз го гледам предимно докато готвя или на вечеря с ММ, че са по-дълги епизодите.

ММ гледа Walking dead, но на мен не ми харесва лично.

Впрочем наскоро изгледах поредицата филми на Marvel,(както им е хронологичния ред) и бях особено впечатлена, особено от това как завърши последния филм. Не съм фен на Капитан Америка, но всички останали филми бяха страхотни и държащи в напрежение.

За книги не се сещам за хубави заглавия, които бих препоръчала в момента. Аз съм на вълна манга/комикси от доста време и предимно ги чета в едно приложение. Ако се сетя за някоя хубава книга, ще допълня поста.

# 537
Сериали/филми мога да препоръчам:

Комедия: Man with a plan (с Мат Ле Бланк от Приятели) - отпускащо сериалче, по 20-30 мин епизод.
Фантастика: "Doctor who"( и "Torchwood" спин оф), "Preacher", "West world" (този беше доста интересен и нетипичен сериал според мен) - имаше ги в замунда, мисля че и БГ субтитри има към тях.
Драма : всеки корейски сериал (аз ги гледам през Viki.com - има с БГ субтитри също, но руски и английски също може да се гледат)

Black mirror е сериал, който показва тип алтернативни реалности на сегашния свят. Малко е страшничко като погледнеш нещата от друга гледна точка, но е изключително интересно как са показани нещата. Чакам да ни пуснат интернета, че нали се местихме и ще гледам новите епизоди. Аз го гледам предимно докато готвя или на вечеря с ММ, че са по-дълги епизодите.

ММ гледа Walking dead, но на мен не ми харесва лично.

Впрочем наскоро изгледах поредицата филми на Marvel,(както им е хронологичния ред) и бях особено впечатлена, особено от това как завърши последния филм. Не съм фен на Капитан Америка, но всички останали филми бяха страхотни и държащи в напрежение.

За книги не се сещам за хубави заглавия, които бих препоръчала в момента. Аз съм на вълна манга/комикси от доста време и предимно ги чета в едно приложение. Ако се сетя за някоя хубава книга, ще допълня поста.
Много благодаря Simple Smile Аз гледам Испанската принцеса по HBO и ми харесва, чакам сега да чакат новите епизоди.

# 538
Аз съм си я харесала, но още не съм избрала лекар, препоръчват ми Марков, Нашар, Велева, но с никои от тях не съм се срещала. На 29/07 имам час за др Нашар.
Ще съм секцио, термина ми е 9/10, но впредвид секциото ще раждам краят на септември.
Благодаря ви!
Аз се следя там. Относно лекарите, знам, че всички са много добри.
За мен беше важно докторът, когото избера, да не е надменен. Да има човешко отношение и да си вдига телефона.
В лицето на д-р Апостолова открих този човек и съм изключително спокойна.
Когото и да изберете, няма да сгрешите.

# 539
Благодаря ви!
Да, там се следя. Според мен Нашар е най-добрия избор, имам няколко познати, които са много доволни от нея. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт