СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 680
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Тъкмо да пиша,че има резултати Stuck Out Tongue Winking Eye
Доволни сме от резултата и едно щастливо дете подскача вкъщи - 92.5т
Поздравления!
По кой предмет е този чудесен резултат?
близко дете по химия е 13то, много се радвам и за тях!

# 631
  • София
Имайте предвид, че има деца с добри резултати от олимпиадите, които не са счели за необходимо да се  явят на състезанието. Има и такива, които на състезанието може да са се издънили по някаква причина, но все пак олимпиадата да им е добра...
Мариди, вие, мисля няма от какво да се безспокоите Wink.
Успех на всички, които наистина много го искат!
Не е тук мястото, но ще кажа, че НПМГ е училище за мотивирани деца. Ако го носи в сърцето си, ще успее да извлече ползите, ако не- ще проспи 5 години от живота си!

# 632
  • София
Мариди, много добър резултат! Браво на детето 😀.
Нашите точки по химия са по-скромни - 53,5. Но са без абсолютно никаква допълнителна подготовка, да не кажа дори почти никакво учене. По география са 70 точките.

# 633
  • София
При нас резултата е по-нисък от олимпиадата! Здраве да е !

# 634
  • София - Младост 1А
Ех и в наше село разочарование.

# 635
Смятате ли да придружавате децата си по време на НВО-то и да ги чакате? Дали пред училището или в нета ще изтече най-рано първата информация за теста и преразказа, поне в най-общи линии?
И пълния текст на теста и преразказа кога се обявяват публично?

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 14:23 от GG_BG

# 636
  • София
Ние сме ок с резултата. 70т има без грам подготовка. Като още един резервен вариант ни е явяването на този изпит, ако се запазят или са близки баловете до миналогодишните.

# 637
Браво на децата!

Смятате ли да придружавате децата си по време на НВО-то и да ги чакате?
Не! Защо? Те са си в училище, нищо необичайно.. Предполагам ще съм тук! Smile

# 638
Ами поради притеснение и липса на търпение /за себе си говоря, де/ и с надеждата някое дете, от излезлите по-рано, да даде някаква информация как минава изпита. Моя хубостник, като си го знам, още с излизането ще ми каже, че вече не помни какви точно са въпросите и какво точно е отговорил ... Пък и да го видя, че жив и здрав е стигнал до училище, че не се е спънал и пребил някъде по пътя в този решаващ ден /това пак са си от моите фобии, ама не че не му се е случвало/.

# 639
Само ТУК е мястото на търсещите ранна информация! По- спокойно ще им е на децата без нас, вкл. да съпоставят отговори помежду си...Допускам, че и титулярките по съответните предмети ще ги намерят и ще арбитрират спор помежду тях за правилен/ неправилен отговор. Браво на отхвърлите бойното кръщение с точните науки.

# 640
  • No Line On The Horizon
Преди 4 години чаках голямата ми дъщеря след матурата по БЕЛ пред училище. Заведох я в офиса и й връчих теста. Изреши го и се ориентирах в резултата. По математика категорично ми отказа. Сега не смятам да го правя отново, то и детето няма да се съгласи, ще разберем като излезнат резултатите.

# 641
  • София
По биология е с нисък резултат, но на географията се е справила добре.
Аз ще ходя на 17 и 19. Имам хубава компания, с която да почакам.

Имаме разрешение за седмична или месечна тема. Сигурно утре следобед ще я пусна. Освен Наредба 10 и инструктажа за децата искате ли още нещо в първия пост?

# 642
  • Варна
Само ще я закарам и изчезвам. След изпита сигурно ще се разходят да си обсъдят,  някое сладоледче да изядат Simple Smile ще чета тук и ще чакам да качат на сайта на МОН варианта,  после каквото си спомни,  ще погледнем. 

# 643
А смятате ли да им дадете шишенце с вода? Тази забрана за ходене до тоалетната толкова време малко ме притеснява ...
Все се сещам за един близък, който на кандидатстудентския си изпит беше получил стомашни спазми от притеснение и за да може да отиде до тоалетна, за 15-20 минути решил целия тест. Че и го приеха, с висок резултат на всичкото отгоре  Joy

# 644
  • София
Голямата отказа да гледа тестовете след изпита /погледна ги по-късно отгоре-отгоре/. Малката миналата година се прибра веднага и мина през тестовете, докато още си спомня какво е писала /а преди това си беше сверила отговорите, за които не беше сигурна с госпожите/ и общо взето си знаеше резултата предварително. По математика беше абсолютно същия като прогнозния до последната точка, а по бел -  в рамките на предварително сметнатите +/- 4 точки, заради относителната непредвидимост на преразказа и тезата.

Винаги давам вода, а голямата си взе и шоколадче. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт