Камъни в жлъчката - тема 6

• 38 463
  • 821
  •   1
Отговори
# 600
  • Италия
Благодаря много! Дай Боже! Blush

# 601
Дано всичко мине бързо.
Аз се оперирах юни месец във ВМА. Нямам бележката пред мен, но по спомен избор на екип беше 900лв, а консумативите около 450лв. Там даваха храна, но аз деня след операцията нищо не ядох.

# 602
1200 или 1300 ми казаха на мен преди месец във ВМА

# 603
Дано всичко мине бързо.
Аз се оперирах юни месец във ВМА. Нямам бележката пред мен, но по спомен избор на екип беше 900лв, а консумативите около 450лв. Там даваха храна, но аз деня след операцията нищо не ядох.
Здравейте, а може ли да кажете ли да споделите мнетието си за впечетленията, с които останахте като цяло от престоя ви?! Бързо ли се възтановихте, сега добре ли се чувствате, как се държаха с вас след операцията?! Благодаря предварително!

# 604
Аз се оперирах януари месец също бях с направление но платих 1200 лв.много останах доволна от обслужването в болницата. Оперирах се в Пловдив във еврохоспитал

# 605
Във Варна е 260лв всичко! Оперирах се април месец във Виница-Еврохоспитал!

# 606
Дано всичко мине бързо.
Здравейте, а може ли да кажете ли да споделите мнетието си за впечетленията, с които останахте като цяло от престоя ви?! Бързо ли се възтановихте, сега добре ли се чувствате, как се държаха с вас след операцията?! Благодаря предварително!
Като цяло съм доволна. Не ми хареса само , че се обикаляше за разни неща, вкл. чакане час за кардиограма. Миже би уцелих такъв период, незнам.
Бях сама в стаята, миеха доста често.  Даваха храна, бързо се възстанових. Ставах може би 4 часа след операцията. Не ми хареса само едно, понеже аз се оперирах при доц. Такоров, но като беше един друг лекар на смяна и разпитвах разни неща ми каза да си питам опериращия. Иначе вдигнах високо кръвно на 2ят ден, бързо реагираха.

# 607
  • Италия
Здравейте, ето ме пак да споделя вече опит Sweat Smile
Днес сутринта приеха майка ми във ВМА. Казаха, че днес ще правят изследвания,  ще я подготвят и утре сутринта ще оперират. Да, ама впоследствие изненада. Направиха всичко планирано за деня и в късния следобед  доктора ми се обади, че са я оперирали и че всичко е минало добре. Обясни, че им се е отворила възможност и са реагирали веднага,  за да не отлагат за утре Satisfied
Страхотни са! Heart Eyes
Мама е добре, чух се с нея час два часа след операцията. Болеше я, нормално е, но тъкмо и' бяха дали болкоуспокояващо. Утре ще науча повече подробности.
Благодаря още веднъж на всички за споделеното и подкрепата!  Hug

# 608
Благодаря за отговора #lezekil , след операция от жлъчка знам какво не се яде. Нали и моята е в историята. Става въпрос за чернодробна стеатоза Simple Smile Ще питам моя гастроентеролог и започвам лагоза.
Имаше обява някъде,свързах се с човек,дето пие силимарин, внася от щатите и съответно препродава...Просто поговорихме и решихме,че е същото и няма смисъл.Води се растителна добавка и принципно не вреди,ако и да не помага.Аз бях пробвал капки Хепавитал,не помня преди или след операцията и защо,но гастрото отпосле ми каза,че си имали предназначение и настоя за Лагоза.Незнам и трик или не,но чудодейно ми оправиха дроба според нея.Преди да ги почна ми каза,че съм на крачка от хепатит....бях изпил 2 бири вечерта преди ехографа...та ми забрани бирата напълно.

# 609
  • София
Лагозата съдържа силимарин. Както и много други такива добавки на пазара. Само марката е различна, така че няма значение коя точно ще се ползва.

# 610
Това имах предвид,сравнихме съставки,цена,грамаж.Човека беше отзивчив и навътре в нещата.

# 611
  • София
Това имах предвид,сравнихме съставки,цена,грамаж.Човека беше отзивчив и навътре в нещата.
Да, аз не оспорвам, само потвърждавам. Simple Smile

# 612
Искам да ви питам, понеже четох из интернет че след махане на жлъчката се увреждал панкреаса и доста се фирмирах понеже усещам лек дискомфорт от дясно. Някой по запознат с това

# 613
Нема се плашиш,панкреас боли от към гърба.

# 614
  • София
Искам да ви питам, понеже четох из интернет че след махане на жлъчката се увреждал панкреаса и доста се фирмирах понеже усещам лек дискомфорт от дясно. Някой по запознат с това
Здравей, вчера бях на контролен преглед при моя хирург и му зададох доста въпроси. Каза, че не е вярно това за уреждането на други органи и че можем да продължим да си живеем нормално. Хубаво е да се ходи от време на време на контролни прегледи. Надявам се, че дискомфортът Ви е от нещо друго! Късмет!

И един съвет към всички на които им предстои операция - наложете си колкото можете по-бързо да станете и да се раздвижите след операцията, много е важно за по-бързото Ви възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт