Модни консултации 40

• 59 114
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Street of Dreams
Да, ретро са - това е идеята.

# 541
  • Бургас
Идват ми прекалено " ретро" тези бански с високите талии. Знам, че са модерни, но  не ми харесват.
И аз не ги харесвам,ама никак.

# 542
Много ми харесват, но не нося такива.

# 543
Не ми харесва също тази вълна с  ретро бански. Засега съм ги виждала само на картинки по онлайн магазини, наживо не съм ги видяла, не ми изглежда като тренд.

# 544
  • Бургас/Пз
Нина, благодаря, още преди ми го беше препоръчвала магазина за бански и го посетих. Че и хавлия и кошницата взех. Освен това имат и хубави бюджетни бански на Делфина, двоино лицеви и в много хубави разцветки. Задължително ще видя и сутиените. Аз съм с много малък бюст и малка подгръдна и много трудно си намирам без презрамки.

# 545
  • Бургас
Нина, благодаря, още преди ми го беше препоръчвала магазина за бански и го посетих. Че и хавлия и кошницата взех. Освен това имат и хубави бюджетни бански на Делфина, двоино лицеви и в много хубави разцветки. Задължително ще видя и сутиените. Аз съм с много малък бюст и малка подгръдна и много трудно си намирам без презрамки.
Не Ани,за друг магазин става въпрос.Този за когото ме пита последно(за сутиените) е от страната на Малибу и веднага след него.Първия магазин на ъгъла в редицата нагоре към РПУ-то.А другия за който писахме преди е пак на същата улица,но в ляво и се пада срещу Малибу.Ако има нещо пак ми пиши,но мисля,че лесно ще ги намериш.Да се похвалиш после какво си си взела. Hug

П.П Ани,кошница за плаж ли си купи от магазина или имаш предвид неопреновите чанти,които изглеждат като кошници?Доволна ли си от нея?
Радвам се,че ти е харесал магазина.Със бельото внимавай там,че аз не съм много доволна.Иначе банските им са много хубави,да!

Последна редакция: нд, 21 юли 2019, 14:14 от Nina_Z

# 546
  • Бургас/Пз
Аз говоря за този, който като си с лице към Малибу се пада отляво на ъгъла. Плетена кошница взех. Вътре е с подплата. Удобна ми е много. Преди имах по-малка и само плетена, но тази с подплатата ми харесва повече.
А другия магазин, която е срещу Малибу не ме впечатли изобщо, нищо не ми хареса и моделите хич не бяха по мой вкус.

Дайте идея за бижута за бяла тясна рокля без ръкави и с деколте по врата

# 547
  • Street of Dreams
Летни и шарени.

# 548
  • Бургас
Аха,значи пак там трябва да се върнеш за сутиен.Пък аз се чудя за какви кошници иде реч... Joy ,защото знам,че не предлагат такива.Другия както вече казах е с хубавите бански и кофти бельо.
Ок,значи си се оправила.

Последна редакция: нд, 21 юли 2019, 20:00 от Nina_Z

# 549
  • София
На мен много ми харесва модата на бански и бельо с висока талия, но седят добре само на много добре оформени тела.

За бялата рокля предлагам масивни тюркоазени бижута.

# 550
Много харесвам бяло+злато.
Скрит текст:

# 551
  • Бургас/Пз
Калитея, много ми допадна. Принципно не нося злато, но комбинациите, които си показала са много хубави.
Благодаря на всички за предложенията, май ще с тюркоаз Simple Smile

# 552
На мен много ми харесва модата на бански и бельо с висока талия, но седят добре само на много добре оформени тела.

За бялата рокля предлагам масивни тюркоазени бижута.
+1  Heart Eyes Peace
Затова и няма да се наложи високата талия. Тенът също е проблем, не стават за всяко плажуване, но пък е удоволствие.

Ани, аз бих заложила на гривна, обеци, колието бих пропуснала, но все пак зависи от модела на роклята.

# 553
  • някъде под слънцето...
Бельото с висока талия се опита да се завърне преди 6 или 7 години.Бяха го кръстили "кюлот" но не усоя да се наложи.

# 554
  • София
Извинявам се, че се натрапвам Blush
Една приятелка ще е кума и си търси подобна като дизайн на тази рокля:
Скрит текст:

Идея за физически магазин в София/Пловдив, откъдето може да види подобни модели.

Общи условия

Активация на акаунт