Модни консултации 40

• 58 651
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • Street of Dreams
Оригинални / дизайнерски очила и UV защита са различни неща и наличието на едното не води автоматично към другото. Или липсата му. Честно казано, дори не съм сигурна за повечето ми "маркови" очила дали изобщо имат някаква или добра защита.

Аз се бях усъмнила дали едни мои Carerra не са фалшиви, защото не познавах добре марката, та ходих да питам в оптиката - техни си били. Проверих някакъв номер от вътрешната страна на рамката. Сега като се замисля - то си им личеше, че са хубави, но май моделът беше" стар" и не го намирах из нета, та от там съмненията ми.

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 11:48 от OnDiNe_

# 526
В голяма чуденка съм кой модел бански да поръчам може ли помощ?

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 527
  • Street of Dreams
Този с високата талия ми харесва и е най-малко вулгарен, обаче държа да подчертая, че високи талии подхождат само на жени с по-широк ханш. Не бедра, като модела, а точно ханша. Разглеждам из нашите плажове и установявам, че на слаби момичета без извивки стоят просто гротескно.

# 528
Аз харесах номер 1. Иначе високата талия сега а актуалната.

# 529
Нищо чудно, че се чудиш 😃...с тези модели. Ако беше нещо за харесване, да те грабне от раз. 😉 Сега това ли е модата в банските - да си закачиш връзките на бикините за ушите? 🤔

# 530
  • Somewhere far away
Никой не ми харесва честно... сори , но са прекалено вулгарни и разголени.

# 531
  • Бургас
И мен не ме грабнаха банските и не,защото са разголени.Кройката им не ми допада.Като се сетя какви разкошотии с висока талия има и не само...Преди бях качвала снимки.Ако искаш,сподели до колко пари си склонна да дадеш за бански и да търсим предложения.

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 13:04 от Nina_Z

# 532
Самият принт ми допадна и оттам вече се колебаех за модела. Иначе бански ,за поседнете две години ,съм поръчвала на  https://www.lareveche.com/shop/categorie/iconici/ и съм страшно доволна.

# 533
Целият и варианта с висока талия.
Самите бански не са вулгарни, в представянето/модела е проблемът.

Тези с къдричките са много сладки и кокетни. Жалко, че не ми отиват на натюрела.

# 534
  • Бургас
Изтрих предните снимки и качвам бански на"effek".И преди съм показвала техни неща.Качеството им е отлично.

Ето как стои на нормален бюст

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 22:24 от Nina_Z

# 535
Момичета, има ли в София реален магазин, където мога да пробвам рокли тип Одри Хепбърн? Вталени, със силно разкроена долна част. Трябва ми добро качество, добър плат, не искам цигански щампи. Такъв тип:
https://polinapetrova.com/produkt/chervena-roklya-s-v-grab/
В магазина може да има и други. Дамата е много любезна

# 536
Очилата са закупени от луксозна оптика, стъклата имат някаква защита, но не са това качество, което трябва да бъде и е характерно за марката. Някак си не виждах добре през тях. Който носи очила постоянно ще ме разбере, как се усеща веднага когато нещо не е ок. При детайлно сравнение вглеждане и сама вкъщи се убедих, разлики в гравирането при изписването на бранда, но с лупата го открих вече като почнах да навлизам в детайли, в метала на рамката и изработката му, ходенето в оптиката беше за потвърждение.
 За съжаление не са купувани скоро иначе бих ги гонила до дупка тези. Никак не ми е ок да изсипя немалка сума в оптика, за да си купя менте. Когато човек  си купува от улицата е наясно с рисковете. Имам очила купувани от хонгонски сайт без очаквания, заради рамката, които пък се оказа с много добри стъкла като ги занесах за смяна и не се наложи.

Ondine, така е за дизайнерските очила, обикновено не са супер високо качество стъклата, но си имат защитата без екстрите.
Брандовете, които произвеждат предимно очила, обаче държат на високото качество на стъклата и се променят към по-добро качество.

# 537
  • Street of Dreams
Странно, че аз съм на обратното мнение. Помня първите си оригинални очила Долче и Габана в ученическите години и как се виждаше през тях - по-хубаво от реалността. С годините това чувство за лукс малко по малко намаля и честно казано, последните ми три чифта не са с нищо ПО от някоя имитация. Поне външно. Нямам немаркови очила за да сравня, може и от там да идва проблема, плюс 3-те ми диоптъра (не нося слънчеви с диоптър), просто ми се струва, че качеството при очилата не е каквото беше. Пък нямам никакви съмнения за произхода на моите. Но това не са наблюдения само за очилата, качеството на абсолютно всичко спада стремглаво и в много неща вече не виждам смисъл. Сега даже ги разглеждам - ами полуизтрити надписи, не мога да разбера кое трябва да е филтъра - може би това 140/135/125 при различните модели. Само на едното стъкло на Прадата сега открих едва забележим код, но е прекалено дълъг, за да е обозначение за филтър. Пластмаси и така. Нищо особено, като за тези имена. Не мисля, че защитават очите, има нонейм марки с повече филтри. Не знам Полароид дали още обосновава репутацията си. Но при дизайнерите не очаквам вече нищо.

Малко тазгодишни бански.

# 538
Идват ми прекалено " ретро" тези бански с високите талии. Знам, че са модерни, но  не ми харесват.

# 539
  • Бургас
Аз ето този бански с висока талия заглеждам

Харесвам висока талия и за бельо.Имам няколко чифта вече,а това много ми допада като комплект

Общи условия

Активация на акаунт